הערה :
לפוקימון שלכם יש את כל המתקפות שהוא לומד מעליית רמות בלבד. !!
פוקיג'ו -
אתה יורד במהירות במדרגות וכמעט נופל , אתה פותח את דלת ביתך ומזנק אחוצה כלפתע אתה קולט ממולך דוב ענק שפרוותו בצבע ירוק בוהק על בטנו עיגול צהוב וטפריו ארוכים וחדים.<אוסרינג זוהר ~> האוסריגנ מבחין בך וטפריו מתארכים והופכים סגולים , הוא מתחיל לרוץ אלייך במהירות בעודו מניף את ידו לאוויר.
אלמוג -
אתה מסתכל מספר שניות בכדור האנרגייה שלפתע מפסיק ליגדול ואוסרינג שואג מיד לאחר מכן הכדור שולח קרן על בצבע כתום- צהוב מהקרן יוצאים פרקים ומראה על העוצמה הטמונה בה , אתה קופץ הצידה והקרן פוגעת בביתך ומשמידה אותו לגמרי כל האזור מתמלא באבק ועשן אתה לא רואה כלום כניראה שגם האוסרינג.
יונתן- ההרשמה סגורה אין מקום.
ניב -
לא .
תגיב מחדש . אם אתה לא בטוח תשאל בפרטי פעם הבאה ככה אני לא סתם יקלקל לך עוד תגובות בעתיד.
בר -
שוב את עושה את זה? - קיר לבנים שאת שמה לב אליו בלי שאמרתי שיש קיר ? אם כבר הקיר של ביתך שעליו החלון שממינו קפצת .בקטע השני את שוב מתארת מה יקרה בעתיד ? תגיבי מחדש .
נערך לאחרונה על ידי SturmBrightBlade, 11-06-2010 בשעה 02:04 PM
בר -
מה התגובה אמורה להביע? אם אני אמשיך לך זה יגמר ככה. את צורחת כמו משוגעת ונכנסת לפאניקה , הטריניטאר מגיעה אלייךך ומשסף את בטנך את נופלת על האדמה וגופך כולו מחוסה דם . הטריניטאר שואג ותוקע את ציפורניו בחזה שלך והורג אותך . תגיבי מחדש כפרה והפעם תגובה נורמאלית.
הערה חשובה :
תתאימו תתהיתנהגות לגיל שלכם .
הגיל במשחק הוא של אדם בוגר ולא של ילד .
מי שלא יצליח ליצור תדמית של אדם בוגר יצטרך לעזוב.
אלמוג -
הבית נהרס לגמרי אם לא הבנת תשנה תחלק השני של התגובה .
לנעול..
אם יש אנשים שמעוניינים להירשם שישלחו ה"פ .
בינתיים נעול .
הערה : אני מוריד מעט את הדרישות , כאילו יהיה יותר קל להיתקבל .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)