Pokemon ~ Total Chaos .
אישור:
פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
הקדמה:
היי קוראים לי רון , זהו המשחק שלי .
המשחק יתנהל בצורה שונה משאר המ"ת שאתם מכירים , המשחק יחולק לפרקים .
תחשבו שהמשחק הוא בעצם בסדרת ספרים של 4 ספרים שהם בעצם 4 החלקים.
בכל ספר יש מספר פרקים שהם בעצם הפרקים.
אני מקווה שאתם השחקנים תשקיעו במשחק לא פחות ממיני .
הסבר על שיטת הפרקים:
בכל פרק אתם תעברו משימות משניות ומשימה או שתיים של הסטורי ליין הראשי.
בסוף כל פרק תיחשף פיסת עלילה חדשה שתפתח את המשך הסטורי ליין.
חוקים:
חוקים הגלובאלים.
לא לריב איתי להתווכח איתי ועם שאר המשתמשים המשתתפים.
לא להספאים בנושא כלומר כל הודעה כמו : ערכתי , מתי מתחילים וכ'ו בה"פ.
לצטט רק את ההמשך שלכם.
ליהנות!!D:
רקע :
הכל התחיל ביום אחד בהיר , כולם חשבו שזה יום רגיל כמו כל האחרים אך כמו שאומרים אם מה שהוא יכול להשתבש הוא ישתבש .
באותו יום אותו מדען מרושע סיים סוף סוך את המצאתו החדשה וקטלנית , כמה שעות לאחר סיים הוא ועוזריו טסו במכונת הטיסה הדומה למסוק עתידני אל מקדש החנית שעל הר קורונט . אף אחד לא יודע מה קרה על ההר , אבל כולם יודעים מה קרה לאחר מכן ורוצים לגלות שכל מה שקרה הוא בעצם סיוט והם יתעוררו ממנו בקרוב :
היה זה אחר הצהריים בערך בשעה 16:30 כשלפתע קרן אור שחורה יצאה מפסגת הר קורונט ועלתה למעלה אל החלל , מספר שניות לאחר מכן השמיים השחירו והחלו להופיע צללית ענקיות של יצורים מוזרים בשמיים והחלו להישתגר מתקפות אדירות בעוצמתן , ערים שלמות נהרסו על ידי מתקפות מוזרות ועוצמתיות , כל פוקימוני הבר החלו להיתפרע וליתקוף את כל מה שזז . פוקימונים אגדיים הופיעו כאילו משום מקום והחלו ליתקוף אחד את השני . האירועים האלו נמשכו בערך במשך כשלושה ימים .
מה שבטוח שמה שקרה לאחר מכן היה עוד יותר גרוע , הפרופסור המרושע נראה מספר פעמים על גבו של פוקימון שגודלו בערך פי שניים מגודלו של אדם רגיל , הפוקימון היה בצבע שחור וסביב ביתנו הייתה טבעת מוזרה בצבע צהוב , יש האומרים שזהו ארכאוס בצורת המקור האפלה שלו . <>.
הפרופסור הזה הוא בעצם מנהיגו של ארגון מרושע בשם קיסרי הכאוס .
כפי הנראה מטרותיו הן ליצור כאוס בעולם ולהשליט טרור ופחד בעולם בעזרת אותו מכשיר .
כיום רוב המחוזות נחרבו ורוב הערים נטושות , ישנן עיירות קטנות שיצר אותו ארגון ותושבי העיירות משלמים לארגון מיסים כדי לקבל הגנה . וישנם כפרים קטנים אשר מגינים על עצמם ולא משלמים לארגון , חברי הארגון כמובן שודדים אותם ותוקפים את אותם כפרים מידי פעם.
וכמובן שיש מחתרות אשר מנסות לצאת נגד הארגון , האם יצליחו זאת שאלה אחרת לגמרי .
אך הדבר שבאמת שינה את הכל הוא שהארגון הרס את כל מרכזי הפוקימונים ובנוסף הוא מרזיק אצלו את רוב הפוכדורים הקיימים , פוכדור הפך לדבר יקר ערך ובגלל שעשו זאת קשה להתנגד להם.
עלילה:
אתם נערים צעירים אשר הצטרפו למחתרת דיאלגוס, לכל אחד מכם ישנו נשק ופוקימון חזק.
עליכם להגן על כפרים קטנים שאינם מוגנים מפני פוקימונים פראיים ומפני הארגון הרשע. אתם תעברו משימות רבות בהן תשיגו פוקימונים , מידע על הצוות ואמצעים לניצחון על הארגון.
מטרות:
- לסיים את הסטורי ליין.
- לסיים את רוב המשימות המשניות.
- להביס את ארגון קיסרי הכאוס.
קרדיטים:
1.לי על רוב המשחק חוץ מאלה:
2.המפה והארכאוס- לדויאן ארט.
נ.ב. קרדיט לי על הצביעה שלו הוא היה לבן פעםXD.
3.ל http://www.gtsplus.net על הספרייטים של החפצים.
4.ל http://floatzel.net/pokemon/black-wh...ites/index.php על הספרייטים של הפוקימונים.
5.לאמיר על עזרה פה ושם.
6.לי על הלוגו D:
טופס הרשמה:
הסבר טופס :
כינוי : כינוי
שם פרטי : שלכם
שם במשחק : של הדמות
תיאור : תשקיעו תתארו הכל ואם יש צלקות קעקועים או שתספרו פה מאיפה הם או ברקע.בהכל אני מתכוון גובה ,גוף , עיניים שיער, תיסרוקת , בגדים מצידי תכתם לידה שיש לו על הלשוןXD
אופי : מאוזן ותנסו לעשות תיאור של הבן אדם ולא רשימת מכולת, יותר מ6 תכונות ושוב אני חוזר מאוזן ולא מנוגד.
רקע : תשקיעו כמה שיותר מינימום 5 שורות !!!.
פוקימון : אחד בהיתפתחות שלישית לא אגדי.
נשק : לא לגעת
דרגה : לא לגעת
חפצים : לא לגעת
הערות , בקשות ושניצל : תבקשו לא כל מה שתירצו תקבלו.
טופס ריק:
כינוי :
שם פרטי :
שם במשחק :
אופי :
רקע :
פוקימון :
נשק :
דרגה :
חפצים :
הערות , בקשות ושניצל :