שלום אחרי שפו זון שיפר אותי קצת (הרבה) הייתי רוצה להראות את ההבדלים בין הפייקדקס החדש לישן אני יודע שבחדש יש כמה שלא היו בישן כי לפי דעתי הם לא מתאימים אז הינה החדש:
הינה הישן:
תגובות ומי שיש לו זמן גם בונות בבקשה ותודה![]()
שלום אחרי שפו זון שיפר אותי קצת (הרבה) הייתי רוצה להראות את ההבדלים בין הפייקדקס החדש לישן אני יודע שבחדש יש כמה שלא היו בישן כי לפי דעתי הם לא מתאימים אז הינה החדש:
הינה הישן:
תגובות ומי שיש לו זמן גם בונות בבקשה ותודה![]()
באמת השתפרת מלא! אתה בדרך הנכונה, הדרך ארוכה אבל אתה מתקדם מהר ואני בטוח שבקרוב תכין פייקים עם 0% טעויות!
רק התבניות של החדש פחות טובות מהישן, זה הדבר היחיד שמצאתי בישן שיותר טוב...
חח תתן ציון כמו שנתתה לה זה עם הברווז וקבל רעיון שאני עובד עליו עכשיו תגיד עם הוא טוב
דולפין שהחלק העליון שלו הוא גלשן (הסנפיר והכל) איך![]()
אם אני אתן ציון על כל אחד זה יקח לי הרבה מאוד זמן, חוץ מזה שעכשיו אני ממהר, אז אני אגיד לך בכללי...
ההצללה שלך באמת מעולה! פה ושם יש מה לתקן, אבל בתכל'ס, אתה מצליל ממש ממש טוב.
הבעיה שלך היא בפיקסול, בדבורה למשל עשית את הפסים ישרים, הגוף הוא עגול ובזווית, וישר לא מתאים כאן, הפסים צריכים להיות קצת יותר עגלגלים...
חוץ מזה בהרבה מקומות אתה לא אחיד, למשל אתה רוצה לעשות קו אלכסוני ישר לגמרי, אבל אתה עושה, פיקסל, פיקסל, פיקסל, שני פיקסלים צמודים, פיקסל, פיקסל...
תשמור יותר על אחידות.
או למשל עם אתה עושה עיגול, אתה לא תעשה קו ישר מאונך, ומהקצה שלו קו אלכסוני, משם עוד קו אלכסוני וכן הלאה... אתה תעשה את זה שכל פעם אתה מוריד/ מעלה בפיקסל, בהדרגה אתה משנה עד שלאט לאט יוצא עיגול, Po Zon עשה מדריך לזה (איך עושים עיגול) מדריך בסיסי מאוד.
כרגע זה מה שיש לי.
יכול להיות שאני אערוך אץ ההודעה בהמשך אני פשוט ממהר עכשיו...
הינה עוד שניי פייקים חדשים דשים! קבלו אותם הדולפין וה"ייתגלה בהתפתחות" הוא יהיה חייה פו זון אל תידאג מה אתם אומרים עליהם:
ו
![]()
כרגע הוא היה אמור להיות כדור פרווה אבל הוא מתכת אבל אל תידאג הוא ייתפתח לשלג מתכת והוא יראה מגניב סמוך עליי נדבר בפרטי כדי לא להציף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)