בכללי אני דיי סביר,אפשר לשפר :d
חכם.
מצחיק
ספורטיבי!
בעל ביטחון עצמי...
רעים:
בכיין,קצת!.
פראנויה לרע,תמיד.
נג'
אין לי בדיוק אופי אחיד.
לפעמים אני יכול להיות ממש חברותי ורגיש ולפעמים אני יכול להיות ממש כאילו עם לב של אבן, לפעמים (בד"כ) אני די חכם ולפעמים אני אומר ועושה דברים ממש מטומטמים, לפעמים אני בקטע של כל משפט שיוצא לי מהפה אני עובד על אנשים ולפעמים אני בקטע של לדבר בשיא הכנות, בד"כ אני עצלן אבל כשאני מתחיל לעשות משהו אני עושה אותו בחריצות עד הסוף. בד"כ השקפת העולם שלי על אנשים די קיצונית (לטוב ולרע) כל מעשה שמישהו עושה אני יכול להסתכל עליו בתור מעשה ממש חכם או בתור מעשה ממש טיפשי (זה תלוי בד"כ במצב הרוח שלי ובאנשים). בד"כ אם אני עושה משהו רע לחברים שלי זה רק בהומור, וככה זה גם כשהם עושים לי דברים רעים, ולכן קשה לאנשים לעשות משהו שיגרום לי לאכזבה כ"כ גדולה מהבנאדם שעשה אותו עד שאני מרגיש שאני פשוט לא יכול לסמוך על הבנאדם הזה ושכל מה שהוא אומר לי זה שקר, אבל ברגע שמישהו נהיה כזה זה מאוד קשה לי לחזור ולבטוח בו שוב (למרות שבתכלס אנחנו עדיין חברים ואני יודע שלא אמורה להיות לי בעיה לבטוח בו. זה פשוט קשה לי, זו ההרגשה שאם הוא עשה משהו כזה כנראה הייתה לו סיבה, וסיבות לא נעלמות ככה סתם.)
אם יש משהו שהוא בערך אחיד אצלי? אני כמעט תמיד משתדל לשמור על רוגע, לא אוהב להיכנס ללחץ (יש כאלה הקוראים לי אדיש), אני מאוד אוהב לעצבן אחרים (בהומור כמובן).
שמתם לב שכולנו עצלנים?
מי שלומד סוציולוגיה או פסיכולוגיה וכל השטויות האלה צריך לחקור את זה, האם העצלנות היא תכונה המאפיינת את הדור שלנו? =0
בכל אופן, מי אני:
צנוע (רציני, אני לא אוהב לקבל יותר מדי מחמאות או כשמאדירים את המעשים שלי)
אני שולט בתגובות שלי
נאמן
יכול לקחת דברים בהומור (אם מסבירים לי)
מתחשב בזולת
מצחיק, לפעמים זה טוב ולפעמים לא
רציני (כנ"ל)
עצלן (כמובן)
ביישן
שקרן (לא בכוונה, זה פשוט נפלט לי ואז מאוחר מדי)
אוהב להיות מניאק
עקשן, הרבה יותר מפרד.
חפרן (כשאני רוצה)
בזכות השניים האחרונים ד"א אני אף פעם לא מפסיד בוויכוח.
אני חופר לצד השני עד שאין לו כוח יותר ואני מנצח ><
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
תכונות טובות:
אומרים שיש לי לב טוב וטהור
אוהב לעזור
חכם
מצחיק
יש לי כוח שכנוע גבוה-יש לי יכולת לשכנע אנשים שיבואו לטובתי
תחמן
נאמן
לא יודע לשקר
תכונות רעות:
יש לי נטייה לשמור דברים בתוך הבטן שלי ובסוף אני מוציא אותם בעצבים ומשמה אני לא שולט יותר במזג שלי
קצת עצלן
רגיש
עקשן
ביישן
חוסר ביטחון לעיתים
קצת רשע לפעמים
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)