מזל״ט שחר.
עוד לא.. חסר עוד 30
פרישה
בר לא הבנתי מה רצית
פרישה
אההה....
לא ממש אבל הבנתי על מה המשחק
פרישה
שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
ליאור:
אתה רואה את השד ממלמל כמה מילים שאה מבין,משהו כמו: "ווקי שטאח נלגדו אובשטעח" (אין לי כוח לתרגם את זה...) ורואה קללה משתגרת נגד שחר. שחר רץ ומצליח להתחמק מהקללה,שפוגעת באדמה. אתה רץ ויורה על השד כדור אש,ופוגע בו חזק. אבל משום ששד,שהיה זד,יש לו 10 הגנה לאש,וזה לא משפיע עליו.
אתה מנסה לשגר מולו קרן קרח,שיכולה לפגוע בו קשות,השד מתחיל שוב למלמל מילים,ואתה רואה כדור אש שפוגע בקרן קרח,וממיס אותה. המשך יבוא.
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. לאחר שהאדים עולים אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "בלתזור! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-20-2010 בשעה 06:20 PM
וואו,איזה קושי.
וזה רק ל2 שחקנים,ועוד דימוי.
' השד הזה מסוכן ' אני אומר לעצמי
' חייב להיות איזה שהיא שיטה לנצח אותו ' אני מסתכל על ליאור ואז צץ לי רעיון נוסף.
אני מחכה להתקפה של ליאור וכאשר הוא מתקיף 3 שניות לאחר מכן אני שולח בעוצמה מתקפת ברק , אני מגחח וחושב לעצמי ' השד לא יכול להיות מרוכז עם 2 מתקפות שהם לא באותו זמן '
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ברור שעוד Xd
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)