הפרקים נכתבו על ידי ליאור, פלג ואני.
פרק 1-נכתב על ידי ליאור
"איתמר! איתמר!" ציפצף האיסיקיו וחלון הודעות קטן קפץ משום מקום.
"אני מושעה! אני מושעה באתר המכנה את עצמו 'לוביקופ'!" הודעה זו נשלחה ע"י ליאור,
בן דודי. "אני עסוק מדי לשטויות של ילדים" חשבתי לעצמי "נמאס לי מפורומים, באנימקס השקעתי ת'נשמה וקיבלתי פרש, אני לא מתכוון להשקיע יותר בפורומים!" הייתי נחוש בדעתי ולפתע הסיבה הייתה ברורה לי מאוד, ביררתי על משתמשים ונרשמתי, המשתמשים שהיו ברשימה שלי היו: מקש, קיסינו, נדובי, ונודלס המנהל הראשי ביררתי על משתמשים אלו ונירשמתי. לי הייתה מטרה ברורה בכוונת "להחזיר את ליאור מבאן" עד מהרה גיליתי שנודלס מנהל הקהילה לוביקופ הוא אדם מרושע עד מאוד.
"נודלס, אני מציע לך להחזיר את ליאור, איפה אתה כולא אותו?! אני מתכוון לשחרר אותו מהמאסר." צעקתי לעברו. "אין לי סיכוי לגלות" הוא צעק. לפתע הוא צעק "מתקפת באן אי-פי!" ומשהו שהיה נראה כמו מתקפה נשלח אליי, בקושי התחמקתי והקרן פגעה בעציץ הסמוך "קיבלת באן אי-פי, עציץ!" העציץ המסכן נעלם והיה כתוב במקומו "מושעה!". "באן, באן, באן, באן, באן!!" צעק נודלס והתחמקתי, אך בטעות הבאן פגע ברגלי ונפלתי "אתה גמור!" צעקתי ורצתי לעבר נודלס, זינקתי עליו ושנינו החלנו לעוף לעבר הרצפה במהירות עצומה מהמגדל הגובה ביותר בממלכת לוביקופ. מהר אכזתי בענף עץ שצמח מתוך מגדל ונודלס החל ליפול "אני אשלח את המשרתים שלי!" צעק נודלס ותפס את הרגל שלי. "ספר לי איפה ליאור ואולי אתן לך לחיות!" צעקתי. "זובי!" צעק נודלס ותפס חזק בנעלי, נעלי החלו להיפתח ולפתע "אה!!!" נודלס צעק והחל ליפול, נודלס התרסק על הרצפה מהביניין בגבוה ביותר במללכת לוביקופ. "מלכי!" קרא אחד ממשרתיו המכונה מקש. "אני אעזור לך, אני הרי ללקן. בוא איתי" אמר מקש ונעלם יחד עם נודלס. "לעזאזל!" צעקתי ואז לפתע הענף החל להיקרע. "אוי לא..." קראתי והחלתי ליפול
"אה!!!!!"