זה לא "Trickster Online" נכון?
הקדשות: ספוילר הקדשה 1 קרדיט לlelouch על החתימה הזו! קרדיט לtalent man הFC שלי ביהלום:442716003962 תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה! ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD פורסם במקור על ידי סלמנס המלך גם אני אוהב לצטט!
ספוילר הקדשה 1
ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak מה אתה מתלונן? הגבתי... ניר, חישבתי לך כמה תרוויח מהחוגים למשך 3 השנים. 80,640
קרדיט לmcshay
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל זה לא "Trickster Online" נכון? ממש לא! וTrickster online היה אחד המשחקים :P חרשתי עליו בכיתה ו' עם הדחפור שחופרים ברצפה ייאי איזה נוסטליגה.
פרישה
פורסם במקור על ידי מיכאל 357 ניר, חישבתי לך כמה תרוויח מהחוגים למשך 3 השנים. 80,640 זה מה שהרווחתי. ועכשיו ימי הולדת. בערך 3 לכל חודש,12 חודשים,3 שנים.
גיא הדלקת אצלי רגשות נוסטלגיה
אני פעם שיחקתי ב Trickster Online אבל אכשיו זה ממש משעמם אותי וגם זה לא פועל לי
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak זה מה שהרווחתי. ועכשיו ימי הולדת. בערך 3 לכל חודש,12 חודשים,3 שנים. וכמה בערך אתה מרוויח בכל אחד מימי ההולדת?
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל אני פעם שיחקתי ב Trickster Online אבל אכשיו זה ממש משעמם אותי וגם זה לא פועל לי איזה כיתה אתה?
זה אחד המשחקים , אפילו יותר ממייפל שהיה ממכר.
פורסם במקור על ידי מיכאל 357 וכמה בערך אתה מרוויח בכל אחד מימי ההולדת? בערך 200 ש"ח לכל אחד...
נחמד ניר!
אני בכיתה.......... ה!
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל אני בכיתה.......... ה! באמת?
אה.. אתה דיי צעיר
הוא בן 10,שחר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום