Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. Veni Vidi Vici
    שם: ניצן
    קרדיט לראש 1

הערה חשובה!
    עידכון חדש
    יהיו עידכוני רביעי ועידכוני חמישי אז יש מה לצפות מחר

בעיות ברוסיה
    הקונצרט של נלי פורטדו ברוסיה הסתיים בטונים צורמים,שהשאירו פצועים רבים,נלי הייתה צריכה לעשות דואט עם ראפר מקומי בשם טימאטי,שהוא עלה לבמה שומרי הראש של נלי לא נתנו לו לעלות והתפתח ריב ביניהם ועוד כמה אנשים שהיו במקום הלא נכון, בזמן הלא נכון,טימאטי עצמו איבד כמה משיניו ובנוסף היו עוד 20 פצועים.
    מארגני האירוע הורו לבטל את הדואט ברגע האחרון,הסיבה של למה לא נתנו לו לעלות עוד לא נמסרה.
    בנוסף לזה שנלי סירבה להתייחס לפרשה המוזרה,בעוד שהיה מצד הבמה ריב היא המשיכה לשיר
    המשיכה לשיר,פורטדו

כריס בראון לא מגלה
    כריס בראון בחיים לא יגלה מה לתקשורת על היחסים בינו לבין ריהאנה אז התקשורת צריכה להפסיק לשאול לגבי זה.
    "בכל ראיון שמקיימים איתי,תמיד מנסים לחקור על חיי האישיים כדי להוציא איזו כותרת,ואף פעם לא מתמקדים בדברים החיובים" אומר בראון "שואלים אותי איך הולך עם ההיא,מה קורה עם השנייה,אבל אני לא מספק את התשובות.אני לא מכיר את המראיינים האלה, אז מדוע הם מחטטים לי בפרטים?זו הגישה של למצב והיא לא תשתנה
    לא מגלה,בראון

בריטני מוותרת
    ברטיני ספירס הסכימה לסגת ממעמדה ולהעניק לגרוש שלה קווין פדרליין את זכויות המשמרת המלאות על הילדים שלהם שון פרסטון ג'יידן ג'יימס.שנתיים שקווין ןבריטני באימותים משפטיים מי יחזיק בילדים והסיכויים של בריטני היו לרעתה עם כל הפרשיות והאשפוזים.
    בריטני וויתרה (ובצדק) עם המשמורת אבל תיהיה לה הזכות לבקר ולהנות עם ילדייה-אבל זה יהיה תחת פיקוח
    וויתרה,בריטני

טאבו מתחתן
    טאבו מהבלק אייד פיז התחתן בשעה טובה עם אהובתו ג'יימי דיזון.
    הטקס הצבנוע התרחש בכנסייה בפסדינה,קליפורניה. רק חבריו הקרובים ומשפחתו של טאבו (ששמו האמיתי הוא בכלל ג'יימי לואיס גומז).חברי הפיז וויל.אי.אם ואפל.די אפ. היו השושבינים ואילו פרגי והארוס שלה ג'וש דוהמל קפצו לתת כבוד
    התחתן,טאבו

ריהאנה ויוניצף
    ריהאנה התנדבה להיות הפנים בחדשות של יוניצף-ארגון של האו"ם שפועל למען ילדים ממדינות נזקקות ומוכות מלחמה.
    ריהאנה תופיע במספר הופעות באירועים בשביל לגייס סכומים לאותם מדינות נזקקות
    במקביל היא חתמה עם חברת הבגדים גוצ'י ותככב במקביל בקפיין פירסום מיוחד של החברה.
    גוצ'י במסגרת הקמפיין תוציא קולקצית אופנה יוקרתית במהדורה מוגבלת כאשר 25% מהסכומים בהם ימכרו הפריטים ייתרמו לצדקה.
    הקמפיין "לב מקועקע",יושק בדצמבר הקרוב,וגוצ'י מבטיחים מחויובות גדולה ליוניצף למטרות שהוא מסמל ומוסיפים שאין מתאימה מריהאנה מלייצג את המטרות האלה
    הכי מתאימה,ריהאנה

אמינם חוזר
    אמינם עובד קשה באולפן באלבום חדש,הראשון שלו מאז האלבום "אנקור" ששוחרר מ2004 כך אומרים קרוביו
    "הוא עבד קשה בשנים האחרונות ולא הצליח להתמקד במוזיקה" אמר בישופ למונט ידיד קרוב של אמינם ואושיית היפ הופ, והמשיך "מותו של חברו הטוב פרוף (ראפר שנרצח ב2006) מאד השפיע עליו והחומרים החדשים מלאים בכעס וכאב"
    האלבום כנראה יצא ב2009 ואומרים שהיו יהיה אלבום ההיפ הופ המוצפה ביותר בשנים האחרונות ויש כאלה שאומרים מעולם.
    אבל עוד לא נמסרה הודעה רשמית על האלבום
    מוציא אלבום חדש,אמינם

היידן מוציאה גם אלבום חדש
    יצאו פרטים עדכניים על אלבום הבכורה של היידן פנטייר,הסינגל הראשון מתוכו "wide up call" ייצא בחודש הבא ואומרים שזה יהיה שיר פופ בסגנון רגאיי.
    האלבום כנראה יצא בתחילת 2009
    "הושפעתי מקשת רחבה של אמנים כמו הראפר נאס וזמר האופרה לוצ'יאנו פבראוטי. ולכן אני בטוחה שכולם יושפעו מהצליל שלי" היידן עובדת על האלבום כבר ארבע שנים אבל העבודה שלה ב"גיבורים" ודברים אחרים דחו אותו הרבה פעמים
    אלבום חדש,היידן

And If You Don't Know, Now You Know

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    כל מה שאת עושה זה קופי פייסט מראש 1? אם לא אני יגיד לך כל הכבוד על ההשקעה ><
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. Veni Vidi Vici
    Originally posted by Aviv@Jul 30 2008, 10:57 AM
    כל מה שאת עושה זה קופי פייסט מראש 1? אם לא אני יגיד לך כל הכבוד על ההשקעה ><
    איך קופי פייסט
    ראש 1 זה עיתון&#33;&#33;
    אני רושמת הכל
    ובמילים שלי&#33;

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    היא קוראת שם ומוסיפה במילים שלה,וראש1 זה עיתון אז היא יכולה לעשות cut רק עם המספריים ולהדביק עם דבק על המסךXDDDD
    והיא גם מוצאת תמונות ומוסיפה דברים שהיא קראה איפהשהוא
    וכל הכבוד&#33;אני מחכה לערב :ם

5. Veni Vidi Vici
    אין בעד מה ^^

6. היכל התהילה
    בריטני ספירס.
    אפשר פשוט לתת לה אוסקר על הבן אדם שהכי התחרפן אי פעם.

אמינם.
    פעם החדשה הזו הייתה מעניינת אותי. אבל הוא נעלם וכך גם ההתעניינות שלי בו.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •