Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שיעור 1:
    אישה אחת עושה מקלחת כשלפתע שומעת דפיקה בדלת. היא עוטפת את עצמה במגבת ופותחת את הדלת. בצדה השני עומד השכן ושואל: "אם אני אתן לך אלף שקל, תורידי את המגבת?" האישה חושבת כמה שניות ומסכימה. היא מורידה את המגבת ולוקחת את הסכום. כשהשכן עוזב, הבעל צועק מהצד השני של הדירה: "מי זה היה?", עונה האישה: "זה היה השכן", שואל הבעל: "אה יופי, הוא החזיר את האלף שהיה חייב לי?"
    לקח: אם תשתף את שותפיך במידע חיוני שנוגע להם, תוכל להמנע מחשיפה בלתי נעימה.

שיעור 2:
    כומר עוצר לנזירה ומציע לה טרמפ. היא נכנסת, מתישבת ומשלבת רגליה כך שגלימתה חושפת רגל. הכומר כמעט עושה תאונה. הוא מתעשת, ומחליט לשים יד על רגלה. הנזירה שואלת: "אבי, זוכר את מזמור 129?" הכומר מסיט ידו מרגלה, אך כשמחליף הילוך, מניחה שוב. הנזירה שואלת: "אבי, זוכר אתה את מזמור 129?" הכומר מתנצל: "סלחי לי, אחות. גופי הגשמי, חלש הוא". כשהם מגיעים למנזר, הנזירה נאנחת בכבדות, וממשיכה בדרכה. כשהכומר מגיע לכנסייתו, הוא רץ לבדוק מה אותו מזמור 129 אומר. כתוב בו: "לך הלאה וחפש, רחוק יותר, תמצא תהילה".
    לקח: אם אינך יודע כיאות את המידע שיש לדעת בעבודתך, אתה עשוי לפספס הזדמנות גדולה!

שיעור 3:
    נציג מכירות, פקידה ומנהל הולכים להפסקת צהריים, ובדרך מוצאים מנורת שמן עתיקה. הם משפשפים אותה, ויוצא ממנה שד. השד אומר: "אתן לכל אחד רק משאלה אחת". "אני ראשונה, אני ראשונה!" אומרת הפקידה, "אני רוצה להיות באיים הקאריביים, על סירת מנוע חדשה, בלי שום דאגה בעולם" ופוף! היא נעלמת. "וואלה עכשיו תורי!" אומר הנציג מכירות, "בא לי להיות בהוואי, לנוח בחוף, עם מעסה אישית צמודה, מצבור אינסופי של פינה קולדה ועם אהבת חיי" ופוף! הוא גם נעלם. "טוב, תורך", פונה השד למנהל. המנהל אומר: "אני רוצה את שניהם בחזרה במשרד בתום הפסקת הצהריים".
    לקח: תמיד תמיד תן לבוס את זכות הדיבור לפניך.

שיעור 4:
    נשר אחד נח על עץ, לא עושה מאומה. ארנב קטן מגיח ושואל אותו: "אפשר גם לשבת לנוח כאן ולא לעשות דבר?" הנשר עונה: "בטח, למה לא..." אז הארנב יושב על הקרקע, מתחת לנשר. פתאום בא שועל, קופץ על הארנב וטורף אותו.
    לקח: על מנת שתוכל פשוט לשבת ולא לעשות שום דבר, עליך לשבת ממש גבוה למעלה.

שיעור 5:
    תרנגול הודו משוחח עם פר "הייתי מת להיות מסוגל לעלות על צמרת העץ הזה", נאנח ההודו, "אבל אין לי מספיק כח". משיב השור: "מדוע, אם כן, לא תכרסם קצת גללים? הם מפוצצים בחומרים מזינים! הנה, קח משלי". ההודו אוכל קצת קקי, ומוצא שזה אכן נותן לו כוח להגיע לענף הנמוך בעץ. למחרת, לאחר שאכל עוד קצת קקי, הוא מצליח להגיע לענף השני. לבסוף, אחרי ארבעה ימים, הוא מגיע לצמרת של העץ. ברגע שהגיע כל כך גבוה, חוואי אחד מבחין בו, לוקח רובה וצולף בו.
    לקח: בולשיט אולי יביא אותך למעלה, אבל לא ישאיר אותך שם.

שיעור 6:
    ציפור קטנה עפה דרומה לחורף. כל כך קר, שהיא קופאת ונופלת לתוך שדה רחב. בזמן שהיא שוכבת שם, פרה באה ומחרבנת עליה. לאחר שהייה ממושכת בערימה החמימה, הציפור מפשירה ומבינה שהיא שוב במצב תקין לעוף. הציפור כה מאושרת שהיא שרה מרוב אושר. לפתע מגיח איזה חתול ששומע את הציפור שרה, מוציא אותה מערימת הקקי, ובולע אותה על המקום.
    לקח:
    1) לא כל מי שמחרבן עליך הוא דווקא האויב שלך
    2) לא כל מי שמוציא אותך מהחרא הוא דווקא חבר שלך
    3) ובזמן שאתה במצב מחורבן, הכי טוב זה פשוט לשתוק.

עכשיו עוד משהו לא קשור אבל אם אני כבר פותח אשכול אז נעשה גם את זה. זו לא בדיוק בדיחה אבל אם זה יצליח זה יכול להיות נחמד.
    תבחרו מספר מ5 עד 12. עכשיו באמת, כמה מכם בחרו את המספר שיש בספויילר?
    Spoiler ספוילר

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    יש כמה טובים ויש כמה גרועים זה די מצחיק
    בחרתי ב6 דווקא
    למה אנשים בוחרים ב7:
    7 הוא מספר ידידותי כזה של מזל (בקזינו 777 משמעו זכייה בהמון כסף) הוא גם מופיע שדבר חיובי בתנך והוא גם מספר המים בשבוע
    12-5 = 7
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    יש כמה טובים ויש כמה גרועים זה די מצחיק
    בחרתי ב6 דווקא
    למה אנשים בוחרים ב7:
    7 הוא מספר ידידותי כזה של מזל (בקזינו 777 משמעו זכייה בהמון כסף) הוא גם מופיע שדבר חיובי בתנך והוא גם מספר המים בשבוע
    12-5 = 7
    אם היו שואלים אותי אני הייתי הולך על האופצייה האחרונה, שהגבול העליון (12) פחות הגבול התחתון (5) שווה 7 אז אנשים אינסטינקטיבית בוחרים בו, אבל שאר האופציות גם נחמדות. ניסיתי את זה היום על כמה ילדים מהכיתה שלי ובערך 50% בחרו ב7 (שזה אחוז יפה מאוד עבור מספר אחד מתוך שמונה)
    אנשים עדיין תכתבו מה בחרתם אני רוצה לראות אם גם פה זה יעבוד.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    החרתי 7...חחח
    והכי הצחיק אותי הראשון!
    2 נקודות!

קרדיט ענק לרועי!

5. היכל התהילה
    נחמדות, מכיר חלק..
    ובחרתי 8

6. משתמש מנוסה
    נחמד לדעת שמישהו בחר 7. אתמול שאלתי עוד כמה ילדים מהכיתה שלי ומסתבר שגם חלק ניכר בוחר ב6.
    תמשיכו לכתוב מה בחרתם

7. מורחקים
    הראשונה ונראה ליהשנייה עם הנזירה הכי מצחיקות ולא בחרתי שום מספר ישר פתחתי תספויללרxd

8. משתמש מנוסה
    שם: ליאור. מין: רוב הזמן (;
    בחרתי 7
    ככה זה, 90% מהאנשים בעולם, כשתבוא אליהם ותאמר להם מהר לחשוב על כלי עבודה, צבע ומספר הם יאמרו-
    פטיש, אדום ו-7.
    והכי אהבתי את 2, 5

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •