פיים לא קשור לוותק בכלל, תלמד קצת על מייפל
---
ניצן מעניין לי תקצה של את יודעת מה שאת עצבנית
פיים לא קשור לוותק בכלל, תלמד קצת על מייפל
---
ניצן מעניין לי תקצה של את יודעת מה שאת עצבנית
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אביב יודע מה
אל תדבר איתי
ביומיים האחרונים עיצבת אותי אבל עכשיו עברת את הגבול
And If You Don't Know, Now You Know
ניצן, צרות צרורות באות בצרורות,,
אני חייב לזוז, אני באמת מצטער בשבילך, תנסי להיות כמה שיותר חזקה לא רק בשבילך בשביל כולם..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ניצן את כל שניה אומרת לי אל תתעסק איתי אני עצבנית, את חושבת שזהמ עניין אותי? את חושבת שלי אין בעיות? תאמיני לי, יש לי 50 אלף בעיות בחיים יותר משלך, ואני לא אתחיל לפרט, אבל אל תתחילי להגיד לי אני עצבנית על תעצבן אותי, זה הנוד, אני אגיד מה שאני רוצה ומה שיתחשק לי, אם זה נאה לך או לא.
אביב
שתוק, אידיוט, רד ממנה כבר יחמור..Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 11:53 AM
ניצן את כל שניה אומרת לי אל תתעסק איתי אני עצבנית, את חושבת שזהמ עניין אותי? את חושבת שלי אין בעיות? תאמיני לי, יש לי 50 אלף בעיות בחיים יותר משלך, ואני לא אתחיל לפרט, אבל אל תתחילי להגיד לי אני עצבנית על תעצבן אותי, זה הנוד, אני אגיד מה שאני רוצה ומה שיתחשק לי, אם זה נאה לך או לא.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ואו שתוק כבר היא לא אמרה שאסור לך לדבר על נושאים אחריםOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:53 PM
היא פשוט התעצבנה מהתגובות התוקפניות שלך כמו עכשיו!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
ליאור עכשיו אני מוסיף לך 10% על אידיוט והחמור, וזה כי אני נדיב.
---
יוסי, היא כבר שבוע שלם אומר תלי אל תתעסק איתי אל תעצבן אותי כי אני עצבנית, לי אין כוח לזה יותר, אני משתתף בצערה, אבל היא גם טענה דברים שקריים לגבי מה שאמרתי, והיא חושבת שלי אין בעיות, ולי נמאס מזה, אני מספיק מעוצבן בעצמי, ואני אגיד מה שאני רוצה, מי שלא יאה לו שיבליג, ומי שתוקפני, זו ניצן, ובגלל זה אני מגיב כך.
אביב
רואים כמה אתה מתחשב וזה מעניין אותךOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 11:53 AM
העיקר שההיית צריך עזרה באתה יודע מה לפני כמה זמן
למי פנית?
אהה?
הכותרת שלך באמת מתאימה לך
זה נגמר אני לא רוצה שום קשר איתך!
אתה לא יכול להגיד שאין לך שבוע שהכל בו לא הולך בצורה נורמליתOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:57 PM
---
יוסי, היא כבר שבוע שלם אומר תלי אל תתעסק איתי אל תעצבן אותי כי אני עצבנית, לי אין כוח לזה יותר, אני משתתף בצערה, אבל היא גם טענה דברים שקריים לגבי מה שאמרתי, והיא חושבת שלי אין בעיות, ולי נמאס מזה, אני מספיק מעוצבן בעצמי, ואני אגיד מה שאני רוצה, מי שלא יאה לו שיבליג, ומי שתוקפני, זו ניצן, ובגלל זה אני מגיב כך.
כאילו ראבק הסבתא רבה שלה נפטרה מה ציפית שהיא תהיה שמחה ותתנהג כאילו כלום?
יש ה הרבה מה להוציא אתה לא מבין?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אם אתה נוגע לו במד האזהרה אני דואגת לזה שאתה יורדOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 11:57 AM
---
שאתה מקלל מישהו וקורא לו בן זונה זה בסדר אבל שליאור אומר לך משהו 10%
עזרה במה? לא פניתי אלייך לשום עזרה, אני לא יודע על מה אתה מדברת.Originally posted by ranma@Jul 31 2008, 11:57 AM
רואים כמה אתה מתחשב וזה מעניין אותך
העיקר שההיית צריך עזרה באתה יודע מה לפני כמה זמן
למי פנית?
אהה?
הכותרת שלך באמת מתאימה לך
זה נגמר אני לא רוצה שום קשר איתך!
---
מה זה קשור יוסי, היא אומרת דבר שקרי, אני אומר לה טיפשה אמרתי ככה וככה, וכבר שלוש תגובות שניסיתי להסביר לה, פתאום קוראת לי אמא שלך טיפשה, כל מי שבחיים אורמ דבר הכי קטן על אמא שלי, הולך לבית חולים שבו אבא שלי עובד, מכיוון שהיא בת ושזה פורום, זה המעט שאני יכול לעשות.
אביב
איי אמ באק =/
ויש לי הרגשה שזה בעיתוי לא כל כך טוב...
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
באמת?Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 12:00 PM
עזרה במה? לא פניתי אלייך לשום עזרה, אני לא יודע על מה אתה מדברת.
---
מה זה קשור יוסי, היא אומרת דבר שקרי, אני אומר לה טיפשה אמרתי ככה וככה, וכבר שלוש תגובות שניסיתי להסביר לה, פתאום קוראת לי אמא שלך טיפשה, כל מי שבחיים אורמ דבר הכי קטן על אמא שלי, הולך לבית חולים שבו אבא שלי עובד, מכיוון שהיא בת ושזה פורום, זה המעט שאני יכול לעשות.
להזכיר לך?
כן בואי תזכירי לי ליד כולם, נו
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)