היה כאן ריב ענקי
היה כאן ריב ענקי
אביב, הפעם באמת הגזמת ם:
ליאורOriginally posted by ranma@Jul 31 2008, 12:27 PM
אתה כן
אתה ירדת כי הגנת עליי
אז לא שווה לי בכלל להשאר
אם אתה בחוץ אני בחוץ גם
זה לא צוות ניהול אמיתי אם למנהל הראשי מותר לקלל אבל שמישהו נותן לו הערה
הוא יורד
And If You Don't Know, Now You Know
חח ניצן, לקלל את איתם שקרא לאלכסיי ירוסי, שאני לא מוכן לשום גזענות כאן, ושאמר שכולם פה הומואים וכו', לעומת לבוא בתור מנהל חתימות, ולהגיד לי יחמור, יזין, יאידיוט, שאני לא עשיתי מה שאיתם עשה ואני לא מצדיק את זה, זה דבר עם הבדל מאוד מאוד גדול, חבל שאינכם רואים זאת
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
למה אני תמיד מפספס את הריבים פה-_- דאמיט...זה לא שאני אוהב כאשר רביםO: זה פשוט אני רוצה להיות מעודכן במה שקורהO:<
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
ולפני שהוא היה פה בכלל והתחלת להגיד כל תגובה שלניה איתם בן זונהOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 12:30 PM
חח ניצן, לקלל את איתם שקרא לאלכסיי ירוסי, שאני לא מוכן לשום גזענות כאן, ושאמר שכולם פה הומואים וכו', לעומת לבוא בתור מנהל חתימות, ולהגיד לי יחמור, יזין, יאידיוט, שאני לא עשיתי מה שאיתם עשה ואני לא מצדיק את זה, זה דבר עם הבדל מאוד מאוד גדול, חבל שאינכם רואים זאת
לא נחשב
אני רוצה לרדת
הוא יורד אני יורדת
אביב הפעם באמת הגזמת,היית צריך לתת לו באן או אזהרה אבל להוריד אותו מניהול?!
למה מי אתה?!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עדיין, מנהל נורמאלי היה משעה את איתם וגומר את הסיפור. אתה בכוונה השארת אותו וגרמת לו לקל את אלכסי ואת הקהילה. זה עושה אותך ללא נורמאלי ם:Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:30 PM
אבל הוא לא היה אומר את זה אם אתה לא היית מקלל אותו, חוץ מזה למה אתה יורד לרמה שלו? X_XOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 12:30 PM
יוסי ודק
מי אתה בכלל?
אני רוצה לרדת
לא מעניין אותי
ליאור בחוץ-למרות שמי אתה שתוריד אותו זה הפורום של אילון ורותם
אז אני בחוץ
לא פספסת שום דבר, זה רק מתחיל.Originally posted by Gabe@Jul 31 2008, 12:30 PM
למה אני תמיד מפספס את הריבים פה-_- דאמיט...זה לא שאני אוהב כאשר רביםO: זה פשוט אני רוצה להיות מעודכן במה שקורהO:<
איתם קילל פה לפפני, אתם לא ידועים, כי אתם לא הייתם פעילים, ואני ישדר מחקתי את ההודעות שלו, ובגלל זה הוא ירד מעידכון, לא ידעתם שהוא היה מעדכן? כאשר שמעית שהוא מלכלך עלינו ומקלל אותנו בפורום מתחרה, קיללתי אותו פה את המנוול וכאשר הגיע, החלטתי שזה צודק לתת לו להישאר למרות שהוא מקלל, בגלל מה שאמרתי, ואז שזה הגעי לגזענות וכו', נתתי לו באן, כי זו כבר פגיעה קשה מקללה רגילה.
---
יוסי הוא קרא לי אידיוט,חמור וזין, ואם יש 20%, פלאק, עפים מניהול, שאל את סאי.
אביב
ניצן אבל הוא אמר לרותם או איילון?!Originally posted by ranma@Jul 31 2008, 02:32 PM
יוסי ודק
מי אתה בכלל?
אני רוצה לרדת
לא מעניין אותי
ליאור בחוץ-למרות שמי אתה שתוריד אותו זה הפורום של אילון ורותם
אז אני בחוץ
כי אם כן הוא גם בחוץ...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני לא צריך לשאול אותם, הם נתנו לי ולסאי חופש פעולה.
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)