לפני כמה ימים..Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 03:52 PM
מתי?
יודעים מה זה ביאנאיש בעתיבדוק?
לפני כמה ימים..Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 03:52 PM
מתי?
יודעים מה זה ביאנאיש בעתיבדוק?
ביאנאיש בעתיבדוק זה כישוף שהמכשפות בתקופת הבניים היו מישתמשות
יופי עדיף כבר להיות משתמשת רגילה עם צוות ניהול כזה
And If You Don't Know, Now You Know
ביאנאיש בעתיבדוק לא מעניין אתכם? יודעים למה הוא משמש?
זה גם אומר שאני מנהל רע?Originally posted by ranma@Jul 31 2008, 02:54 PM
יופי עדיף כבר להיות משתמשת רגילה עם צוות ניהול כזה![]()
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
לאOriginally posted by SnorlaxKun@Jul 31 2008, 12:55 PM
זה גם אומר שאני מנהל רע?![]()
And If You Don't Know, Now You Know
ביאנאיש בעתיבדוק כישוף הפריצה!
רואים..Originally posted by triner@Jul 31 2008, 03:57 PM
זה נרה כאילו הפורום על הזין של רות ואילון...
XDDOriginally posted by triner@Jul 31 2008, 03:58 PM
שאנשים חפרנים כמוך יסתמו?
את אף אחד לא מעניין פה זה לא מעניין במצב הזה שהפורום נמצא בו עכשיו...Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 02:57 PM
ביאנאיש בעתיבדוק כישוף הפריצה!
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
מה זה מעניין אותי אם אתה אוהב אותי או לא, כל מי, שיגיד דבר הכי קטן על אמא שלי, בחיים האמיתים, כמו שאמרתי, נכנס לבית חולים שבו אבא שלי עובד, תגדלו בשכונה שלי ותחשבו בדיוק כמו שאני חושב, אני לא תינוק, אבל להגיד אמא שלך טיפשה, לזה אני לא סולח, ולא תקפתי אותה, אמרתי שלא תקלל את אמא שלי בחיים ושלא מענין אותי שהיא עצבנית, כי כבר שבוע שלם היא אומרת לי את זה, כאילו שלי אין בעיות בחיים.Originally posted by Ace@Jul 31 2008, 12:42 PM
כי אני מסכים עם ליאור. ניצן עוברת תקופה קשה וכל הפורום מודע לזה ברגעים אלו.
אני יודע מה זה לאבד מישהו מאוד קרוב אליך. אתה הגבת מאוד לא יפה, במקומה הייתי ניכנס בך עד לפרישה שלך.
מצידי תביא לי אזהרה. אני פשוט לא אוהב מנהלים כמוך.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
תיסתכל על התגובות שלך, ידידי. מאז ומתמיד כשראיתי אותך מגיב לי או לאחרים, היה ניראה כאילו אתה תוקף אותנו.Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:59 PM
מה זה מעניין אותי אם אתה אוהב אותי או לא, כל מי, שיגיד דבר הכי קטן על אמא שלי, בחיים האמיתים, כמו שאמרתי, נכנס לבית חולים שבו אבא שלי עובד, תגדלו בשכונה שלי ותחשבו בדיוק כמו שאני חושב, אני לא תינוק, אבל להגיד אמא שלך טיפשה, לזה אני לא סולח, ולא תקפתי אותה, אמרתי שלא תקלל את אמא שלי בחיים ושלא מענין אותי שהיא עצבנית, כי כבר שבוע שלם היא אומרת לי את זה, כאילו שלי אין בעיות בחיים.
כשדיברת על מאמני המכון המחודשים אחרי הליגה, רצית לעשות מדריך. אמרתי משהו שונה ואתה תקפת אותי, "מה הקשר?! יואו אני פשוט אתעלם ממך. הוצאתי אותך מן השיחה".
טרינר תשתוק הבנת1!!??!?! אם זה היה מותר הייתי רושם לך דברים כאלה היית בוכה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)