בסדר בסדר...Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:28 PM
לי יש שבו קשה, אתהל א יודע עד כמה יוסי
בסדר בסדר...Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:28 PM
לי יש שבו קשה, אתהל א יודע עד כמה יוסי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אבל טרינר קיבל באן. אתה לא -.-Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 04:28 PM
דני מי אמר? יודע כמה אזהרות יש לי?
אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אז לך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך עליינוOriginally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:30 PM
אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אביב נתן לי באן לפני כמה ימים אבל רותם ויתר לי
אתה יודע שכל החופש אני לא יצאתי פעם אחת לבילוי? אני כל השבוע עובד ולומד? הפעם היחידה שיצאתי לבילוי זה היה סוף שבוע אצל סבתא! אז אל תגיד לנו שרק לך יש בעיות, לכל אחד החבילה שלו, אז אל תוסיף לנו על החבילה.Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:30 PM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות.
אביב
יודעים מה החבילה שלי? בגלל הבעיות ברגל שלי אני בכלל לא יצאתי כול השנה! אפילו לא לטיול אחד!!!!! לא לדבר על שתי חופשים גדולים שלא יצאתי מהבית!!!!! וגם כול הכאבים! אז אתם לא יודעים על מה אתם מדברים!!! אומרים שלכם יש בעיות...
לא הבנתי על מה אתם רבים :mellow:
אתה לא רוצה שאני אשפוך פה מה יש לי על הלב, וזה מה שאני אומר, כל אחד והחבילה שלו.Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:33 PM
אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם!
בסדר, אז תבינו אותי, ואל תקללו את אמא שלי וזהו אני בסך הכל לא מרשה שיגידו דבר על אמי, לא משנה מי, באיזהמצב הוא נמצא ואם הוא ראש הממשלה, אמא שלי מי שילדה אותי, ואני נותן לה כבוד יותר מלכולם.
אביב
אז למה אתה צריך להוציא ת'תסכול שלך על טרינר?Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 04:30 PM
מצטער בשבילך באמת שאני מצטער, גם אני בסוג של סכנה, אבל אני אספר בפעם אחרת.Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 01:37 PM
החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יואו סתמו כבר!!
דיי לדבר פה על בעיות!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)