Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1495

נושא: כפוי טובה

1. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:28 PM
    לי יש שבו קשה, אתהל א יודע עד כמה יוסי
    בסדר בסדר...

2. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 04:28 PM
    דני מי אמר? יודע כמה אזהרות יש לי?
    אבל טרינר קיבל באן. אתה לא -.-

3. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

4. מנכ"ל לשעבר.
    Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 03:30 PM
    אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים
    אז לך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך עליינו

5. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    אביב נתן לי באן לפני כמה ימים אבל רותם ויתר לי

6. שטח פרסום למכירה!
    Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:30 PM
    אתה יודע שכל החופש אני לא יצאתי פעם אחת לבילוי? אני כל השבוע עובד ולומד? הפעם היחידה שיצאתי לבילוי זה היה סוף שבוע אצל סבתא! אז אל תגיד לנו שרק לך יש בעיות, לכל אחד החבילה שלו, אז אל תוסיף לנו על החבילה.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

7. היכל התהילה
    אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות.
    אביב

8. Master of the Xiii Tribe
    יודעים מה החבילה שלי? בגלל הבעיות ברגל שלי אני בכלל לא יצאתי כול השנה! אפילו לא לטיול אחד!!!!! לא לדבר על שתי חופשים גדולים שלא יצאתי מהבית!!!!! וגם כול הכאבים! אז אתם לא יודעים על מה אתם מדברים!!! אומרים שלכם יש בעיות...

9. משתמש מנוסה
    לא הבנתי על מה אתם רבים :mellow:

10. שטח פרסום למכירה!
    Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 01:33 PM
    אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות.
    אתה לא רוצה שאני אשפוך פה מה יש לי על הלב, וזה מה שאני אומר, כל אחד והחבילה שלו.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

11. Master of the Xiii Tribe
    החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם!

12. היכל התהילה
    בסדר, אז תבינו אותי, ואל תקללו את אמא שלי וזהו אני בסך הכל לא מרשה שיגידו דבר על אמי, לא משנה מי, באיזהמצב הוא נמצא ואם הוא ראש הממשלה, אמא שלי מי שילדה אותי, ואני נותן לה כבוד יותר מלכולם.
    אביב

13. משתמש מנוסה
    שם: מתחת למיטה של ניצן.
    Originally posted by Aviv@Jul 31 2008, 04:30 PM
    אז למה אתה צריך להוציא ת'תסכול שלך על טרינר?

14. שטח פרסום למכירה!
    Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 01:37 PM
    החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם!
    מצטער בשבילך באמת שאני מצטער, גם אני בסוג של סכנה, אבל אני אספר בפעם אחרת.

בברכה, ליאור!
    מנהל פורום חתימות לשעבר!

15. מנכ"ל לשעבר.
    יואו סתמו כבר!!
    דיי לדבר פה על בעיות!

עמוד 45 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •