סליחה על עצלנותי לקרוא את הכול, אבל מה קורה כאן? :blink:
סליחה על עצלנותי לקרוא את הכול, אבל מה קורה כאן? :blink:
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אלכס לפקחות!!!!Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 03:35 PM
תאפסו את הפורום ואם אני יהיה פקח,הבעיה תפטר,כרגע,כולכם מלאי אזהרות שחלקן אינן מוצדקות.
And If You Don't Know, Now You Know
טוב אני חייב לזוז, אני אתחבר מאוחר יותר.Originally posted by ranma@Jul 31 2008, 03:36 PM
אלכס לפקחות!!!!
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
שמישהו יעשה סקר,האם לאפס את הפורום והאפשרויות הם כן או לא...
הבעלים יראו את זה ויאפסו את הפורום,זה תלוי בקהילה.
זה מזכיר לי שצריך להוריד את יונתן ההומו מפקחות
בייOriginally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 03:37 PM
טוב אני חייב לזוז, אני אתחבר מאוחר יותר.
אלכס
לא
לא צריך
אני לא מתכוונת לא לאפס ולא לדבר עם אביב
WTF?!
אביב סליחה שאני אומר את זה ככה אבל אני בטוח שאני מדבר בשם כולם!
ככה לא צריך להתנהג מנהל! רק אתמול קראת פה למשתמש ב* ז*נה!
אם כבר צריך להוריד מישהו מניהול זה אותך ולא את ניצן, שעצבנית (ובצדק) על זה שסבתא רבה שלה נפטרה!
אני לא חושב שזאת התנהגות לא לאף משתמש! כתוב אפילו בחוקים שאסור לקלל או להעליב אף אחד!
אתה צריך לחשוב על המעשים שלך אביב...
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
שום הומו,אם אתה תתחיל גם הוא יתחיל,תפסיקו,המריבה שלכם היא לשווא והמחיר לכך יהיה שבסופו של דבר אתה לא תראה את הפורום הזה והוא אולי ירד מניהול או שלא...
המחיר יהיה כבד,אז או שכולם יתחילו דף חדש שזה לא יהיה קל או איפוס הפורום יפתור את הבעיה של כולם.כולם ישמרו את הדברים החשובים שלהם בפורום ויעבירו את זה לדף החדש.הבעיה העיקרית שלהם זה אזהרות הרבה אזהרות לא מוצדקות שאביב לא בצדק נתן...
אני תקוע עם האזהרות של ליאור
משו פה נראה לי מאוד לא הגיוני
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אין מצב שאני יתחיל דף חדש ובטח שלא עם אביבOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 03:40 PM
שום הומו,אם אתה תתחיל גם הוא יתחיל,תפסיקו,המריבה שלכם היא לשווא והמחיר לכך יהיה שבסופו של דבר אתה לא תראה את הפורום הזה והוא אולי ירד מניהול או שלא...
המחיר יהיה כבד,אז או שכולם יתחילו דף חדש שזה לא יהיה קל או איפוס הפורום יפתור את הבעיה של כולם.כולם ישמרו את הדברים החשובים שלהם בפורום ויעבירו את זה לדף החדש.הבעיה העיקרית שלהם זה אזהרות הרבה אזהרות לא מוצדקות שאביב לא בצדק נתן...
אני מעדיפה את המצב הזה
ליעד כצו שאמרו לפני
צודק במאה אחוז
זה מתחיל בשרשרת,שטות אחד קטנה הופיעה והפכה לאש ענקית...לפי דעתי הפתרון השני הוא זה שהבעלים יקיימו שיחה עם אביב ועם המנהלים האחרים ויחליטו על ההחלטה שלהם.אני ראיתי שאביב לא פעל בצדק כאן.
מצטער אביב אבל אתה לא פעלת בצדק בחלק מן המקרים.הריב שלך עם ניצן גרם לריב עוד יותר ענקי עם חברי הפורום וזה סיבך את כל העיניין,כל הפעולות שעשית רק סיבך יותר,לא היית צריך לפעול בחומרה שכזו.
תשמע אין שום סיבה שאני אקבל באן!Originally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 05:40 PM
אני לא קיללתי ולא עברתי על שום חוק אני רק הצדקתי דברים שאחרים אמרו פה.
אני בטוח שכולם יסכימו איתי שאביב השתמש בכח שניתן לו, לא כמו שאדמין שצריך לשמש דוגמא מתנהג.
<span style=\'color:blue\'>בברכה, ליעד</span>
ותראהOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 03:43 PM
זה מתחיל בשרשרת,שטות אחד קטנה הופיעה והפכה לאש ענקית...לפי דעתי הפתרון השני הוא זה שהבעלים יקיימו שיחה עם אביב ועם המנהלים האחרים ויחליטו על ההחלטה שלהם.אני ראיתי שאביב לא פעל בצדק כאן.
מצטער אביב אבל אתה לא פעלת בצדק בחלק מן המקרים.הריב שלך עם ניצן גרם לריב עוד יותר ענקי עם חברי הפורום וזה סיבך את כל העיניין,כל הפעולות שעשית רק סיבך יותר,לא היית צריך לפעול בחומרה שכזו.
של מי הפורום
של אביב או אילון ורותם?
לאביב את את הזכות להוריד מניהול
נראה לי שפתרתי את תעלומת האזהרות של ליאור!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
??Originally posted by SnorlaxKun@Jul 31 2008, 03:45 PM
נראה לי שפתרתי את תעלומת האזהרות של ליאור!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)