ניצי פליצי XD
זה כבר מרושע XD
ניצי פליצי XD
זה כבר מרושע XD
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
יש גם ניצי ציצי אבל אני לא משתמש בזה
אהמ?Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 06:28 PM
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ב...?Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 06:27 PM
את מי אתם מדיחים?
And If You Don't Know, Now You Know
X2Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 06:28 PM
סבבה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
הישרדות הם הפסידו
X3Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 06:28 PM
סבבה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אלכס ללא ספק פטר את המריבה.Originally posted by DeVo@Jul 31 2008, 06:26 PM
פטרת את המריבה ?
לפי משידוע לי אביב יצא מזה בהורדת ניהול
אבל אני לא בטוח אם הוא פתר אותה...
אני בסוף לא יהיה ערה היוםOriginally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 06:28 PM
אהמ?
אין לי מצב רוח לזה
אבל אני מבטיחה שבמסיבה של אחי אני יהיה ערה
X456Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 06:28 PM
סבבה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
נדב בפעם האחרונה פעם הבאה שאץה אומר אלכס בסוגריים את רושם ת'משמש.
אהםOriginally posted by ranma@Jul 31 2008, 06:30 PM
אני בסוף לא יהיה ערה היום
אין לי מצב רוח לזה
אבל אני מבטיחה שבמסיבה של אחי אני יהיה ערה
אני חושב שכן פתרתי אותה,כי אם לא,המצב היה אותו מצב כמו קודם,אבל אני לא רואה את המצב הזה עכשיו ואני שמח על כך.
XD נוד זה פלוץ XDDDDקוד:בנו"ד כמו פלצנים
ואני שמח שאביב ירד מניהול - הוא לא נחמד!
והוא מקלל כמו בולשיט!
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)