ברוך הבא למועדון ההתעלמויות=_=Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 08:30 PM
X456
דברי חוכמה מה שאמרתO:
ברוך הבא למועדון ההתעלמויות=_=Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 08:30 PM
X456
דברי חוכמה מה שאמרתO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
סאי כמעט אף פעם לא זמין יש לנו מזל.
אתה פתרת אותה אין שום ספקOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 06:31 PM
אני חושב שכן פתרתי אותה,כי אם לא,המצב היה אותו מצב כמו קודם,אבל אני לא רואה את המצב הזה עכשיו ואני שמח על כך.
אבל זה לא אומר שאני מדברת עם אביב
And If You Don't Know, Now You Know
בסדר.Originally posted by alex@Jul 31 2008, 06:30 PM
נדב בפעם האחרונה פעם הבאה שאץה אומר אלכס בסוגריים את רושם ת'משמש.
אל תדאג, שמך לא יוכפש לשווא.
סבבה,אבל אני עדיין אדבר ^^
היOriginally posted by Gabe@Jul 31 2008, 08:31 PM
ברוך הבא למועדון ההתעלמויות=_=
דברי חוכמה מה שאמרתO:
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
אין לי בעיה שאחרים ידברוOriginally posted by Fusion Catiteen@Jul 31 2008, 06:32 PM
סבבה,אבל אני עדיין אדבר ^^
אני לא
And If You Don't Know, Now You Know
אני רוצה את כל אלה בתור ראשיים:
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
כן המפקדD:Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 08:29 PM
X3
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
יש אימא שלי מרשה לי ללכת לישון מתי שאני רוצה בכלל שהרופא אמר שיש לי בעיות שינה קשות אלכס אתה עוד מעט מקדיש!
רד ל20!!!Originally posted by SnorlaxKun@Jul 31 2008, 06:33 PM
כן המפקדD:
-------------------------------------------
Lior_C, ranma, DeVo, נדובי ההגי, SnorlaxKun, Fusion Catiteen, Gabe, Jacob, metagross, Ace, tali
סבבה?
לא נכון, מה זה אכפת לנו מי רוצה את מי, חכו חודש ואז תציעו את עצמכם, זה ש"עזרתם" במלחמה זה לא אומר כלום, רק שאתם נאמנים וישרים! אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.
בזאת סיימתי להיום, אני זז לישון. ניצן מצטער אבל בטח יוסי ישאר איתך בלילה.. להתראות.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
היי -_=Originally posted by Luca Turilli@Jul 31 2008, 08:32 PM
הי
למה אני מרגיש שמשהו פה לא בסדר?=_=
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
כי לא מתייחסים?Originally posted by Gabe@Jul 31 2008, 06:34 PM
היי -_=
למה אני מרגיש שמשהו פה לא בסדר?=_=
וכי זה הי?
סבבה?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אתם רוצים דרגה? תשקיעו, אל תהיו כל היום בנו"ד כמו פלצנים ותתנשאו, תתחילו לעבוד.Originally posted by Lior_C@Jul 31 2008, 09:28 PM
סבבה?
המשפט הזה ממש אומר הכל...
מי שיושב ואומר-"אני יעשה את זה ואת זה" זה מישהו שלא ישיקע הרבה.
מי שאומר-"כדאי לך לשים אותי בדרגה הזו בגלל שיש לי הרבה הודעות" זה מישהו שרק רוצה את הדרגה ולא בטובת הפורום.
מי שעובד טוב טוב על הפורום, מפתח יחסים ולחא כל הזמן אומר הוא רוצה אלא מסתכל על מה שהקהילב רוצה או צריכה ותורם לפורום, ואם המנהלים יחליטו שהוא עובד טוב הם יתנו לו דרגה - זה מי שיקבל דרגה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)