אני רואה שאלכסי רוצה לחטוף מכות.
אני רואה שאלכסי רוצה לחטוף מכות.
לא, ממש לא, ידוע שהמטרה להגיד שאביב רע .
ואתם פשוט מנסים לעשות אליו חרם, מאוד יפה .
אלכס על מה דיווחת עליי ? מה כבר עשיתי ?
הלכתי להתקלח
ניצן בואי
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אני רואה שאתם רוצים להתחיל מריבה מחדש
ועדיך שלא
ראיתם שמה שקרה בצהריים יצא משליטה
הפורום התחלק לשתיים
לא נראה לי שכדאי לחזור על זה שוב
And If You Don't Know, Now You Know
היי חזרתיO:
(נעלמתי לכמה דקות אבל W/E)
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
בוא ניראה אותך חתיכת מלשן מסריח כשהפורום נפל מי נסה להחזיר אותו להצליח? אביב! מכול אלה שפה אני מאט וניצן אלה שנירשמו ביום הראשון ויודעים שאביב השקיע! אביב החזיר את הפורום הזה וככה אתם גומלים לו? אם רותם היה פה הוא היה מחזיר את אביב בציק צאק והיה מוריד את כולכם ונותן לכם באנים
אם יש פה מריבה לא כדי לכם למה אני יעיף כל אחד לצד אחר אם המריבות שלכם.
אז להזכיר לך שאביב התחיל להתקיף את אלכס? תגונן על אביב כמה שאתה רוצה, העובדות מדברות בעד עצמן.Originally posted by DeVo@Jul 31 2008, 07:49 PM
לא, ממש לא, ידוע שהמטרה להגיד שאביב רע .
ואתם פשוט מנסים לעשות אליו חרם, מאוד יפה .
אלכס על מה דיווחת עליי ? מה כבר עשיתי ?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
רותם גם חשב שמה שאביב עשה לא בסדרOriginally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 07:51 PM
בוא ניראה אותך חתיכת מלשן מסריח כשהפורום נפל מי נסה להחזיר אותו להצליח? אביב! מכול אלה שפה אני מאט וניצן אלה שנירשמו ביום הראשון ויודעים שאביב השקיע! אביב החזיר את הפורום הזה וככה אתם גומלים לו? אם רותם היה פה הוא היה מחזיר את אביב בציק צאק והיה מוריד את כולכם ונותן לכם באנים
ואל תתחיל שוב מריבה
למה זה עיניין של מספרים כרגע זה רק אתה ונתן
ועם מילים כמו מלשן מסריח לא תגיע רחוק
תרגיע אוקיי?
בכתיבת הודעה שכזאת, לדעתי, שכמובן לא נחשבת כאן, את יורדת לרמה יותר נמוכה ממנו.Originally posted by ranma@Jul 31 2008, 10:43 PM
לכולם!
הינה ראינו מי זה אביב האמיתי
אחד שהיה מנהל רק בשביל כוח
אני מבקשת להתעלם ממנו ולא לרדת לרמה שלו
בעיקר מנהלים
אל תתנו לו להפיל אותכם במלכודת
הורדת אותו מניהול, קיללת אותו עם ידידיך והורדת את היוקרה שלו כמנהל כאן. את רוצה עכשיו גם להכפיש אותו כמשתמש?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
אביב 0אתה לא יכול לעשות שום דבר אתה לבד אנחנו הרבה.
ראית את התגובה שלו לפני שקראת את ההודעה הזאת?Originally posted by metagross@Jul 31 2008, 07:54 PM
בכתיבת הודעה שכזאת, לדעתי, שכמובן לא נחשבת כאן, את יורדת לרמה יותר נמוכה ממנו.
הורדת אותו מניהול, קיללת אותו עם ידידיך והורדת את היוקרה שלו כמנהל כאן. את רוצה עכשיו גם להכפיש אותו כמשתמש?
ואני לא קיללתי אותו
הדבר היחידי שהוא קללה היה אמא שלך טיפשה וזה על זה שהוא קרא לי טיפשה
מה אתה אידיוט?!Originally posted by Goku-San@Jul 31 2008, 07:51 PM
אז מה אם הוא השקיע! הוא יכול לקלל משתמשים ולתת לי 70% שלא הגיעו לי?! להשתמש בכוחו בתור ראשי לרעה?!
עזוב אני סיימתי לצדד אותך.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אני לא רוצה להתחיל פה מריבה אם לא תיהיה בררה נתחיל ואביב הראשון.
היי כולם חזרתי מאילת!!
זה נכון שאביב פרש ?
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)