טוויסט בעלילה: וויין רוני יישאר במנצ'סטר יונייטד עד סוף 2015!
- - - - - - - - - -
תודו שלא ראיתם את זה בא. החלוץ, שכבר אישר כי ברצונו לעזוב בינואר,
חתם על הארכת חוזה באולד טראפורד. רוני: "האמונה והתמיכה מאלכס פרגוסון שכנעו אותי להישאר בקבוצה. הבנתי שאני שייך לכאן'"
- - - - - - - - - - - -
תודו שלא ראיתם את זה מגיע. אחרי שכבר אישר כי בכוונתו לעזוב בחלון ההעברות של חודש ינואר, וויין רוני חתם היום (שישי) על הארכת חוזה ל-5 שנים נוספות במנצ'סטר יונייטד. "אני מאושר מכך שוויין הסכים להישאר בקבוצה", אמר המנג'ר אלכס פרגוסון, שרק אתמול הסתמן כאויבו גדול של החלוץ הסורר.
"אמרתי ביום רביעי שפרגוסון הוא גאון. האמונה שלו והתמיכה שנתן בי שכנעו אותי להישאר", אמר החלוץ שיחגוג השבוע יום הולדת 25. "אני מאושר לחתום על חוזה נוסף ביונייטד. דיברתי עם המנג'ר והבעלים והם שכנעו אותי שאני שייך לכאן. אני חותם על החוזה באמונה שלמה שההנהלה, ראשי הקבוצה, הצוות המקצועי והבעלים מחוייבים שהקבוצה תשמור על היסטוריית הניצחונות הגאה שלה – זו הסיבה בגינה הצטרפתי למועדון מלכתחילה".
"אני בטוח שהאוהדים הרגישו רע בשבוע האחרון לאור מה שראו וקראו", הוסיף רוני. "אבל מבחינתי, עתידי היה חשוב לי. האוהדים קיבלו אותי בצורה נפלאה מאז שהגעתי ועכשיו עליי לרכוש שוב את אהבתם דרך היכולת על המגרש".
כזכור, רק לפני יומיים אמר רוני כי ברצונו לעזוב בעקבות כך שלא הובטח לו שיגיעו כוכבים לחיזוק הקבוצה. כעת, כאמור, עשה החלוץ סיבוב פרסה ויישאר באולד טראפורד עד 2015. רוני הגיע ליונייטד מאברטון ב-2004 עבור 25.6 מיליון פאונד. ביחד עם הקבוצה זכה החלוץ בשלוש אליפויות ברציפות והיה שותף לזכיה גם בליגת האלופות. רוני בן ה-25 כבש 92 שערים ב-193 הופעות.
- - - - - - - - - -
הייתם מאמינים? אחרי דיבורים רבים שהוא עוזב , הכרזות העלבויות.
זה נגמר בעוד 5 שנים ביונייטד , אחרי שכבר כמעט נסגר חוזה עם סיטי.
מה אתם חושבים?
- - - - - - - - - -
קרדיט לספורט5.