תגובות בונות...
יצא מגניב,קצת מחוץ אבל בגללי מגניב,הוא לא כזה תלת מימדי בראש,ויש בו משהו מוזר,לא יודע מה, 8\10
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
מדהים! מצוין! המשך כך!
בברכה, דביר. סופר מקצוען, מפקסל מקצוען. גם אני אוהב את אייפום! אייפום שולט! קישורים חשובים שלי ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן! סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)
ספוילר מדריך להכנת פייקים (פוקימונים מזויפים) הפייקדקס הישן שלי מדריך להכנת תגים עצות לכותבי הסיפורים! המדריך לפיקסל אובק בסיסי הכי חדש: סיקור סדרת ספרי הארי פוטר המדריך שלי ללבן!
תודה לשניים שהגיבו... wtf?! כמה ציפיות וכמה תגובות...
ההצללה של העורף נורא מוזרה/סימטרית/חדגונית חוץ מזה מצוין 9/10
מנהלי מ"ת שרוצים זיופי ds יכולים לפנות אליי בפרטי [YOUTUBE]yGnN1DBDxaw[/YOUTUBE] עד שיהיה לי חתימה: ספוילר ספוילר התכתבות ביני לבין שקד המלךךךךך וחמש עשרה אצבעות, צריך לשנות את השיר O: אתה פוזל? יש שבע וחצי! חמש עשרה, בדוק והיום יום רביעי, בדקתי O: יש 7 וחצי ומה אתה מתלהב גם לי יש לוח שנה... ודרך אגב כמה אצבעות יש לך? בערך מאתיים אתה פוזל אז כנראה זה מאה... מאה בכל יד שווה מאתיים (: אתה פוזל זה יד אחת... ככה עד שנמאס למישהו XD: די! תשתקו ותגידו תודה שיש לכם אצבעות! כחול זה אני ירוק זה שקד ואדום זה מישהו מהנו"ד שהתפוצץ... אוי יצפאן מאיזה כוכב נחתת: ספוילר http://www.youtube.com/watch?v=j4uOfcYh130
ספוילר
ספוילר התכתבות ביני לבין שקד המלךךךךך וחמש עשרה אצבעות, צריך לשנות את השיר O: אתה פוזל? יש שבע וחצי! חמש עשרה, בדוק והיום יום רביעי, בדקתי O: יש 7 וחצי ומה אתה מתלהב גם לי יש לוח שנה... ודרך אגב כמה אצבעות יש לך? בערך מאתיים אתה פוזל אז כנראה זה מאה... מאה בכל יד שווה מאתיים (: אתה פוזל זה יד אחת... ככה עד שנמאס למישהו XD: די! תשתקו ותגידו תודה שיש לכם אצבעות! כחול זה אני ירוק זה שקד ואדום זה מישהו מהנו"ד שהתפוצץ...
ספוילר http://www.youtube.com/watch?v=j4uOfcYh130
גם אני חשבתי ככה ולא ידעתי איך לתקן כי בלי ההצללה בעורף זה נראה... ריק... חסר הצללה... תוגה על התגובה עריכה:תיקנתי תהצללה, לא צריך לפרסם כי זה דבר קטן...
נערך לאחרונה על ידי lIan, 10-23-2010 בשעה 08:16 PM
פורסם במקור על ידי 123harel123 גם אני חשבתי ככה ולא ידעתי איך לתקן כי בלי ההצללה בעורף זה נראה... ריק... חסר הצללה... תוגה על התגובה עריכה:תיקנתי תהצללה, לא צריך לפרסם כי זה דבר קטן... את הההההכל חבר, תלמד אצלי בבית ספר שנפתח עכשיו!!
ה-FC שלי בY: 3454-1752-8365 pokedor
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום