סתם מהשעמום רציתי לפרסם כמה בדיחות שאני מכיר..
טיפה גסות אבל אפשר לחשוב שלא שמעתם כאלה:
1.יום אחד נפגשים שלושה חתולים בסמטה ומתווכחים מי יותר עצלן..
החתול הראשון אומר: "אני כל-כך עצלן שאתמול זרקו לי נקניקייה ולא היה לי כוח ללכת ולאכול אותה!"
ואז אומר החתול השני: "זה הכל, אני כל-כך עצלן שאתמול שמו לי קערה עם חלב מתחת לאף ולא היה לי כוח להתכופף וללקק אותה!"
לפתע אומר החתול השלישי: "תגידו, שמעתם את הצעקות שהיו בלילה?"
עונים לו שתי החתולים: "בטח.. ברור.. שמעו את זה בכל השכונה!!!"
ואז אומר החתול השלישי: "זה הייתי אני, דרכתי לעצמי על הביצים ולא היה לי כוח להרים את הרגל!"
2.שני זקנים נשואים יושבים על הספסל זה לצד זו..
אומר הזקן לאשתו: "תשמעי אשתי, חיי הנישואים שלנו לא כמו שההינו צעירים ופרועים.. אולי נשחזר את איך שהכרנו אז?!"
מתחילה הזקנה לצחוק.. ואחר כך עונה לו בחיוב: "בשמחה בעלי!"
וכך הם עושים.. הולכים למסיבה ורוקדים.. אחר כך הולכים לביתו ואוכלים ארוחת ערב בדיוק כמו שעשו אז..
לפתע אומרת הזקנה: "אתה צודק, זה עבד אני באמת מרגישה צעירה וחמה בדיוק כמו אז!"
מסתכל עליה הזקן ואומר לה: "מאמי, השד שלך במרק."
3.אדם אחד הולך לחנות בעלי חיים..
לאחר זמן קצר ניגש עליו המוכר ושואל אותו בתמימות: "סליחה, אוכל לעזור לך?!"
אומר האיש: "כן בבקשה, אני מחפש תוכי מדבר שבבוקר יגיד לי בוקר טוב ובלילה יגיד לי לילה טוב."
חושב קצת המוכר.. ולאחר מכן הולך ומביא כלוב מהמחסן ובוא תוכי.
אומר לו המוכר: "הנה, זהו תוכי שכשאר תמשוך לו ברגל ימין יגיד לך בוקר טוב, וכאשר תמשוך בשמאל יגיד לך לילה טוב!"
קונה האיש את התוכי בחיוך, הולך הביתה ושם אותו על כיסה ליד מיתתו, מושך לו ברגל שמאל והתוכי אומר לו: "לילה טוב!"
למחרת בבוקר קם האיש, ניגש אל התוכי ומושך לו ברגל ימין והוא אומר לו: "בוקר טוב!"
הולך האיש לעבודה ובערב שחוזר מושך שוב ברגלו השמאלית של התוכי והוא אומר לו: "לילה טוב!"
כך חולפים להם שבוע.. שבועיים... שבועיים וחצי..
יום אחד ניגש האיש בצהריי היום על התוכי ושואל אותו: "תגיד עם אמשוך לך בשתי הרגלים מה תגיד?!"
עונה לו התוכי: "ימאנייק אני ייפול!"
4.אדם אחד מאוד עשיר מארגן מסיבה גדולה לכל חבריו..
במסיבה כולם רוקדים, שותים ונהנים מהחיים ואז לפתע קורא העשיר במגפון: "כולם לצאת החוצה לרחבת הברכה!"
וכך כולם עושים, אחריי שמכנס שם את כולם מפזר בברכה 13 תנינים!
אומר העשיר לכולם: "מי שיצליח לחצות את הברכה מצד אחד לשני בשחייה יקבל את כל הכסף שלי!"
כל אחד מסתכל על האדם שלידו ואף אחד לא מוכן לעשות זאת..
מוסיף העשיר: "מי שיצליח לעשות את זה יקבל גם את כל הכסף וגם את הבית שלי!"
ושוב אף אחד מהאנשים אינו מוכן לעשות זאת.
שוב מגדיל העשיר את הפרס ואומר: "מי שיצליח יקבל גם את כל כספי גם את ביתי וגם את היכטה שלי במרינה!"
ועדיין, אף אחד לא עושה זאת...
ליפני שמחזיר העשיר את כולם בחזרה הביתה, הוא מבחין באדם המצליח לשחות במהירות את הברכה מהצד אחד לשני!
בא עליו העשיר, לוחץ את ידו ואומר לו: "בבקשה מעכשיו כל רחושי הוא שלך!"
אומר לו האיש רותח מזעם: "לא רוצה לא בית, לא כסף ולא נעליים.. רק תביא לי את הבן זונה שדחף אותי לבפנים!".
נו מה אתם אומרים???