חחחח גדול
פורסם במקור על ידי monster אדיר אהבתי אים הם נוהגות שילמדו קודם צודק חחח... פורסם במקור על ידי iTai שוביניסט. קיבלת אזהרה~ מה אזהרה O_O? אתה רציני? פורסם במקור על ידי פיקא'צו חחחח גדול שמח שאהבת איתי
פרישה
מי נתן להם רשיון?בפעם הבא שהא יחשוב פעמיים לפני שהוא נותן רשיון לאישה!
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
שחר אל תתייחס לאזהרה...לא באמת קיבלת..
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי אלמוגסי מי נתן להם רשיון?בפעם הבא שהא יחשוב פעמיים לפני שהוא נותן רשיון לאישה! צודק אחי! שמח שאהבת =] פורסם במקור על ידי elbaz2008 שחר אל תתייחס לאזהרה...לא באמת קיבלת.. נבהלתי חח.. תדוה אביב
פורסם במקור על ידי SysTem צודק אחי! שמח שאהבת =] נבהלתי חח.. תדוה אביב מתי תבינו שאני ציני? Oם
איתי, מנהל פורום ספורט לינקייה: ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן גלעד שליט הוא ההוכחה שיהודי אחד שווה לאלף ערבים
ספוילר הורדות:כל שבעת סרטי אמריקן פאי להורדה ולצפייה ישירהמשחקי EA לאייפון ולאייפוד טאץ'Pes 2011 להורדהColdplay - כל האלבומיםThe Black Eyed Peas - The BeginningBon Jovi - The CircleRed Hot Chili Peppers - Stadium Arcadiumאביתר בנאי - לילה כיום יאירכנסיית השכל - שורות של אנשיםאברהם טל - אורותיציאת חירום - כל האלבומים מרסדס בנד - כל האלבומים בית הבובות - שוב החיוךג'ירפות - אין כניסה לפיליםשוטי הנבואה - מחפשים את דורות הפיל הכחול - מעל המים הדג נחש - 6 תיסלם - למתחילים, למתקדמים ולאספנים בלבדמוניקה סקס - יחסים פתוחיםמשינה - יהלומים בשמיים מדריכים:האירועים המיוחדים במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינוםמתקשים בפריצת אייפון / אייפוד? האשף יעזור לכם!פריצת אייפון / אייפוד / אייפד בגירסה 4.2התקנת הרשאות במכשיר פרוץשינוי שפת המכשיר והוספת מקלדת אחרים:סיקור - דייגו פורלאן
איתי ככמוני..אוהב הומור עוקצני וציני..רק שאיתי עושה ואני צוחק..d:
פורסם במקור על ידי iTai מתי תבינו שאני ציני? Oם חשבתי שאתה רציני ~_~ אל תעשה לי את זה יותר פורסם במקור על ידי elbaz2008 איתי ככמוני..אוהב הומור עוקצני וציני..רק שאיתי עושה ואני צוחק..d: עד גבול הטעם הטוב! עוד תגבוות חבר'ה? =]
פורסם במקור על ידי SysTem חשבתי שאתה רציני ~_~ אל תעשה לי את זה יותר נחשוב עליך
חחחחח הרג אותי xD אבל אלה בנות שלא יודעות לנהוג =O אני אנהג יותר טוב מכולכם =O
And If You Don't Know, Now You Know
פורסם במקור על ידי CR7 חחחחח הרג אותי xD אבל אלה בנות שלא יודעות לנהוג =O אני אנהג יותר טוב מכולכם =O שמ חשאהבת O: את הולכת להיות הנכהת הכי טובה כאן? D: כיף לחלום...
פורסם במקור על ידי CR7 חחחחח הרג אותי xD אבל אלה בנות שלא יודעות לנהוג =O אני אנהג יותר טוב מכולכם =O זה מה שכולן אומרות D=
פורסם במקור על ידי iTai זה מה שכולן אומרות D= אני אהי שף מעולה!
בדיוק מה שבאתי להגיד איתי!
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו. anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום