Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 69
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    סיפור נחמד,מחכה לפרק הבא...

2. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    פרק 14:שועל האשליות ושומרי הפוקימונים!חלק ב'! *ה-פ שמאחורי P באחד המשפטים היא בגלל שהייתה סוג של תקלה)

*שימו לב-קטע זה מסופר ע''י לוקאס,שנמצא כעת בעיר טוקיו:*

ויקיטיני החזיר אותנו לעיר טוקיו,שם ראינו את יריבנו-זואי ופול,נכנסים למרכז הפוקימונים.התקשרתי לפול,ואמרתי לו לפגוש אותי בכניסה לאצטדיון הליגה.פול הראה לי מן כרטיס שאומר שאפשר להלחם באלוף ישר,ואמרתי לפול ולברנדן ששלושתנו נעשה קרב משולש נגד האלוף-אש.ברנדן ופול הסכימו,וויקיטיני העביר אותנו ואת זואי להר.

ביינתיים,בעיר האיון,השעה 14:40(חזרנו לנקודת המבט שלי):

''אוי לא,צוות פלזמה חטף אותם!''אמרתי.
    ''זה בסדר.נראה שהם מתקרבים ליער אורנג' ''אמר ג'ייק.
    ''אז בואו נלך לשם''אמרתי.

במטוס של צוות פלזמה:

''צוות 003p(פP,מארס וצ'ורונקו),אני רוצה שתצאו לעקוב אחרי ליאם וחבורתו''אמר הבוס.
    ''אין בעיה!''אמרו P,מארס וצ'ורונקו.
    P,מארס וצ'ורונקו נחתו ביער.הם החליטו לשלוח את צ'ורנקו לתקוף את החבורה.

אצל החבורה:
    הלכנו לנו,כשפתאום מאמצע שום מקום,זינקה צ'ורנקו.הוצאתי את מונפרנו כדי להעיף אותה(אתם בטח יודעים למה מונפרנו),אך היא חשפה את ציפורנייה.מונפרנו השתמש בשבירת לבנים,אך מונפרנו הצליח רק לשבור את ציפורנייה של צ'ורנקו,שהצמיחה לעצמה ציפורניים מחדש.צ'ורנקו רצה לעבר היער,ואנחנו התקדמנו אחריה.פתאום,דמות מסתורית הופיעה ביער.במשך שנייה אחת,P,מארס וצ'ורונקו נעלמו מהמקום.הדמות חשפה את עצמה כמנהיג המכון,ניק,שמתמחה בסוג פלדה.הוא הוציא את הסקארמורי שלו,והעלה את כולנו עליו.התחלנו לעוף אחרי P,מארס וצ'ורונקו.בסוף,הגענו ליער מוזר מאוד,אשר נאמר שהוא נקרא יער האשליות.חיפשנו את צוות פלזמה באזור,שפתאום ראינו את הבוס,את P,מארס וצ'ורונקו ואת הסוכנת הסודית ששלחנו.זורואה התחיל לצור אשליה כדי לתת לנו לקחת אותו ולהחזיר אותו לביתו.עם זאת,צוות פלזמה התחיל לרדוף אחרינו,ואנחנו התחלנו לעלות על סקארמורי.ג'ייק הוציא את קינגדרה שלו-עוד פוקימון שלו.קינגדרה יצר ערפל כדי להבריח את צוות פלזמה.בסוף,צוות פלזמה איבדו אותנו,והחליטו לחזור לבסיסם הסודי.אנחנו,ביינתיים,נכנסנו למכון,ואני וצ'רן הצענו למנהיג המכון קרב.פתאום,הופיע גם מוח החזית,טום הארד,והציע לנו להלחם גם נגדו.בסוף,קבענו קרב כפול,בעוד שבלה וקארה שוב הלכו להשתתף בתחרות.

ביינתיים,בהר סילבר,השעה 15:00(קורה במקביל מה שקורה לחבורה)בצהריים:
    *שוב-נקודת המבט של לוקאס:*

''זהו זה.הגענו להר!''אמרתי.
    ''אש?''אמר פול.
    אש הסתובב,וראה את שלושתינו.הוא הסכים לקרב.הוא גם סיפר לנו שאחרי הקרב הוא צריך להגיע למחוז אייסו(אונובה)-מחוז מרוחק מאוד,אך לא יותר מדי.
    התחלנו בקרב.אני הוצאתי את טורטרה,ברנדן את ויקיטיני ופול את אלקטוויר.בתגובה,אש הוציא את דאיג'ומרו(שם שאני המצאתי לצורה הסופית של מיג'ומארו,או אושווט אם כבר התרגלתם לשם הזה,השם המקורי של דאיג'ומרו הוא דאיקנקי),את צ'אריזרד ואת אספיאון.
    הקרב התחיל כך:
    אספיאון תקף את אלקטוויר בעל חושי,אך אלקטוויר הציח להתחמק.........ישר לתוך הלהביור של צ'אריזרד,שפגע גם בטורטרה.אלקטוויר תקף את צ'אריזרד ואת דאיג'ומארו במכת ברק,אשר עשתה להם נזק גדול מאוד.טורטרה תקף את דאיג'ומארו בקרן טבעית,אך דאיג'ומארו שילב את מתקפת להב הצדפה שלו(בסיפור,יש מתקפות עם שני סוגים,אז תזכרו-להב צדפה הוא גם מסוג קרח!)עם מספרי אקס.שני המתקפות התנגשו זה בזה.נוצר פיצוץ.מצב הקרב היה לא טוב לשני הצדדים.בסוף,אספיאון התעלף.אש הוציא את לוקאריו.לוקאריו תתקף בכדור הילה(שוב-תזכרו שבסיפור שלי כדור הילה הו גם מסוג על-חושי),שפגע חזק מאוד בשלושת הפוקימונים שבצד שלנו.בתגובה,ויקיטיני נעלם לשניה,והשתמש במתקפה הכי חזקה בעולם-שריפת הניצחון!
    מתקפה זאת,כפי שמה,היא מתקפה שרק מעטים שרדו,והיא פשוט עילפה את כל הפקימונים של אש שהיו על הזירה,פרט לצ'אריזרד,ששרד את זה קצת בגלל סוג האש שלו.אש ריפא את צ'אריזרד.כעת,נשארו לאש שלושה פוקימונים-אחד בזירה,ושתיים-כעת יוציאים לזירה-סקפטייל ופיקאצ'ו.כמו כן,למרות שפיקאצ'ו הוא צורה שניה,הוא מאוד חזק,והוא גם יכול להתפתח ולחזור לצורתו המקורית מתי שבא לו-וזה בגלל שהוא מחזיק את אבן הרעם המחוזקת,שזה פריט ששמים לפיצ'וים שהם התחלתיים.זה משנה צורת ההתפתחות שלהם,את סיווגם מפוקימון תינוק להתחלתי ועוד מאפיינים,אך לפיקאצ'ו של אש שמו אבן ברמה גבוהה יותר-בגלל הרצון של פיקאצ'ו לא להתפתח,אבל להשאר חזק.פיקאצ'ו תקף בסחרור הרעם(thunder-jolt)עוד מתקפה חזקה מאוד,שנוצרה בעזרת מכת הברק של פיקאצ'ו.את המתקפה הוא יוצר כך:בהתחלה הוא משתמש בוולט פראי,שהופך לאט לאט למכת וולט,ואחר כך מוסיף לזה זנב ברזל.אחרי זה,הוא יוצר בידו אנרגייה שהופכת לשבירת לבנים,ומוסיף לאנרגייה הזאת מתקפה מהירה,כדי להגביר את מהירותו.אחרי המתקפה,אבן הרעם מתחילה לזהור.פיקאצ'ו הופך לראיצ'ו,כדי שהמתקפה תעבוד.בסוף,נוצרת אנרגייה מתכתית-חשמלית מסתחררת,שתוקפת את היריב.אחרי המתקפה,פיקאצ'ו צריך לנוח תור אחד(זאת הרי וריאציית חשמל של קרן על,כמו שצמח משתולל זאת ואריציית עשב של קרן על),ובתור הזה הוא גם מחליט עם להשאר ראיצ'ו או לחזור להיות פיקאצ'ו.

מה יהיה עם קרב המכון של ליאם וצ'רן?ומה עם התחרות של בלה וקארה?ומי ינצח בקרב בהר סילבר-לוקאס,ברנדן ופול או אש?
    הכל....................בפרק הבא!

ההמשך יבוא......................

שם הפרק הבא:מכון העיר האיון!ניק מופיע!
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 11-27-2010 בשעה 08:31 AM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    תשמע, הפרק מעולה.
    אני ממליץ לך לעשות סוג של מדריך דמויות (לי, אישית, זה דיי מבלבל)
    אני הבנתי למה אתה לא לקחת הצעות, יש לך כתיבה מעניינת.\
    הרעיון לפרק ממש נחמד, אהבתי.

אבל, אתה חייב לפרט, לפרט, לפרט!
    אחי, אתה כותה מעולה, יש לך רעיונות מצויינים, תנצל את זה.
    בכללי, ממש אהבתי את הפרק.
    שמתי לב שאתה מתמקד במתח, כל הכבוד!

4. משתמש מנוסה
    תודה......
    אגב,היום פירטתי המון בנוגע לקרב של לוקאס,ברנדן ופול נגד אש
    אגב,מדריך הדמויות נמצא בעמוד הראשי-איך לא שמת לב?
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 11-28-2010 בשעה 06:53 AM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

5. משתמש מנוסה
    אוקיי חבר'ה!
    אז בלי עיכובים מיותרים,זה הזמן לספיישל חנוכה!
    בפרק הספיישל המיוחד הזה,אנחנו נספר על שילוב בין אש וקרח,אור ואופל,וכל מה שבינהם.ואחרי הכל-איך הפכתי להיות סוכן בסיפור.

פרק Sp001-זכרונות מתוקים:

הכל התחיל בבית הספר.אני וצ'רן שיחקנו לנו בחצר.זו הייתה התקופה שבה דור 5 הגיע לעולם.מאוד התלהבתי מזה,וחקרתי את כל 700(648 ללא הצורות הנוספות של שאר הצורות הנוספות של פוקימונים אחרים ומיוטו-הרי מיוטו לא היה קיים באותה תקופה)הפוקימונים הקיימים,וחשבתי-מעניין אם יש דור שישי,שביעי,שמיני,תשיעי-אפילו עשירי!
    באותה תקופה,גיליתי 5 פוקימונים נוספים,שהם חלק מהדור השישי-סקארמורניום,ההתפתחות של סקארמורי,יאנמגון-שדרוג של יאנמגה,סווילו-התפתחות של סוולו,דקטילאון-פוקימון מאובן שמתפתח לאיירודקטיל ואת בירדוזולוס-פוקימון אגדי מסוג עשב ומעופף-שנאמר שיש לו קשר להו הו ולוגיה.יום אחד,אחרי בית ספר,ביער אטרנה,ראינו את בירדוזולוס בשמיים.צילמנו תמונה שלו,והראנו אותה למורה שלנו.אחר כך,בשיעור תנ''ך,המורה לתנ''ך סיפר לנו את סיפור בריאת העולם:
    ''ויברא ה' את הארץ והשמיים ואת כל החי ו...............''
    פתאום,התפרצתי לאמצע השיעור.הראתי לכל הכיתה את הסיפור האמיתי שמאחורי בריאת העולם:

''בראשית היקום,ברא האל את השמיים והארץ.לפחות זה מה שאתם חושבים.למעשה,זאת לא הפעם הראשונה שה' ברא את היקום.למעשה,כל מה שאחנו חיים בו זאת לולאה שכל 1,000,000,000,000 שנים נבראת מחדש.אם נחשיב את המספרים השלילים של היקום,אז אנחנו נמצאים רק ב''מפץ'' החמישי של היקום.אך הפעם,משהו הפריע למפץ.למעשה,הדבר הזה הוא הישות המקבילה והאפלה של ארסאוס-מיסינגו.מיסינגו הוא ההיתגלמות של ''לוחית האופל של ארסאוס''.אם זאת,מיסינגו תמיד היה קיים,אך הוא היה אמור לשלוט ברשע,לא להיות הרשע עצמו.ארסאוס,שראה שמיסינגו יצא משליטה,יצר פוקימון אגדי ששלט בין וביאנג כאחד-קיורם,אך מיסינגו שיבש את תוכניותיו של ארסאוס,ופיצל את קיורם לשניים-זקרום וראשיראם.בתמורה,ארסאוס יצר את דיאלגיה,פאלקיה וגיראטינה.כולם התחילו להילחם אחד בשני,וכתוצאה מזה,המפץ הגדול נוצר מחדש,אך הפעם,במקום ארסאוס ומיסינגו,נשארה ביצה מיסתורית ביקום. וכך האגדה המשיכה''.
    אחר כך,לאחר כמה ימים,הקיץ הגיע.זה היה הזמן שלנו לעזוב את ביה''ס ולהתחיל במסע שלנו.אחרי שטקס הסיום הסתיים,צ'רן ואני הלכנו לבריכה העירונית-בשביל מסיבת סוף השנה שלנו.לפתע,באמצע השחייה שלנו התחלנו להעלם למקום משונה.איש מסתורי,שנראה שהוא היה המנהיג של הסוכנות שהגענו אליה,נעמד מולנו.הוא אמר לנו ששמו הוא ג'וני.פתאום,נעמדה מולנו ילדה,שנראתה לנו מוכרת........................................

''בלה!''צעקנו שנינו.חברתנו הטובה ביותר,בלה,שעזבה את סינו לפני שנה ועברה אם הוריה להואן,חזרה מהואן כדי להגיע לסינו והתחיל מסע חדש עם צ'רן ואני.ג'וני דיבר איתנו,והסביר לנו שאנחנו נבחרנו לצאת למסע במסווה מאמנים רגילים,כדי לעקוב אחרי הפושעים שמסתובבים בסינו.מיד הסכמנו,אך הייתה נקודה במסע שבה היינו צריכים להתפצל בדרכינו כדי שכל אחד יוכל לעקוב אחרי פושע אחר.אחרי שזה קרה,בעקבות תחושת הריקנות שהייתה לי אז,כתבתי שיר שמתאר את הבדידות שלי,את הגעגועים שלי ומה שבינהם:

''זה קרה שם פעם,הלכתי ברחוב'',
    ''ראיתי איש חשוד,שלא נראה טוב''.
    ''הוא נראה ממש חשוד,פושע קטן'',
    ''ואז מיד ידעתי-הוא יעשה שם בלגן''.

''אבל לא......אכפת לי'',
    ''מה קורה שם ברחוב''.
    ''אני רק רוצה לחיות'',
    ''לחיות ממש טוב''.
    ''אך אם זה פוגע,באחרים!'',
    ''יש כאלה, שלא מוותרים!'',
    ''האנשים האלה הם כמוני......''
    ''כי הם בעצם אני!''.

''פתאום ראיתי שהאיש יפוצץ את המקום!''
    ''התקשרתי למשטרה והוא עמד דום!''
    ''אך כאשר המשטרה הגיעה הוא ברח!''
    ''אבל אז הוא נתקע במשהו ונפל בום-טראח!''
    ''המשטרה תפסה אותו והכניסה אותו לכלא'',
    ומאז אני מחלץ אתכם מכל טלא!''
    ''כי מאז אני ממש סוכן משטרתי!''
    כי מאז הפכתי להיות בלש פרטי!''

''אבל לא......אכפת לי'',
    ''מה קורה שם ברחוב''.
    ''אני רק רוצה לחיות'',
    ''לחיות ממש טוב''.
    ''אך אם זה פוגע,באחרים!'',
    ''יש כאלה, שלא מוותרים!'',
    ''האנשים האלה הם כמוני......''
    ''כי הם בעצם אני!''.

''אבל...אחרי זה,כבר אכפת לי'',
    ''ממה שקורה שם ברחוב''.
    ''כי עכשיו אני חי את החלום''
    ''אני ממש חי טוב!''

אחר כך,לאחר שעצרנו את הפושעים שהיו באזור,המשכנו לאזור אחר.כך עברו להם השנים-מסע אחרי מסע,שנה אחרי שנה,אזור אחרי אזור,עד שהגענו לאזור הואן.בסוף המסע בהואן,עליתי על פירמדת הסוכנים,שהביאה אותי לאזור הבא-אונובה,או בשמו השני אייסו.לעומת זאת,בלה הגיעה לאונובה בעזרת הדודה שלה,בעוד שצ'רן הגיע לשם בעזרת הפוקימון שלו-סטאראפטור.אחרי זה,הגענו לאונובה,שם התאחדנו מחדש,ופגשנו את השותפה החדשה למסע שלנו-קארה.

טוב-כאן הסתיים לנו החלק הראשון בספיישל חנוכה,אך על תתאכזבו-יש עוד חלקים!
    נ.ב-מחר אני יוצא לטיול,אז תאחלו לי בהצלחה,ויתכן שתראו אותי בפורום רק קצת מחר
    טוב,אז ביי לביינתיים!
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 12-03-2010 בשעה 09:48 AM

ליצירת קשר:

6. משתמש מנוסה
    פרק ממש, אבל ממש מופלא D:
    ה"נאום" עם מיסינגו מוכר לי, הוא היה ממש מתאים אחי (לא יודע איך זה קשור....אה, כן....יצרת מתח סוף סוף!)
    זה ממש מרשים, ליאם. אהבתי את דרך שבא התבאטת בסיפור, איך הקשרת את הדברים וכדומה. שצירפת את בלה, לא ידעתי בהתחלה שזו היא, כלומר...שוב יצרת מתח! כל הכבוד. אתה המצאת פוקימונים מהדור השישי, שזוהי ממש פסגה לחירות טוב-טובה....!

אבל, אתה צריך לפרט. אתה אומנם לא חייב בכלל להשתמש בדיאולוגים (מתכן את עצמי) אבל לפחות תסחוט עוד קצת את הפירוטים על "כל התנועות" של הדמויות. תבנה לפוקימונים אישיות, אל תפספס את זה". יש קצת שגיאות מקלדת ו-" בשיר רושמים רק בתחילה ובסוף.

בכל מקרה, אני התלהבתי ממך הפעם, זה היה ממש פנטסטי! תמשיך כך!

נ.ב
    יש מצב, רק אם בא לך (כלומר, תגובה באה מבפנים) לקרוא את הפרק שכתבתי? רק אם בא לך.

7. משתמש מנוסה
    פרק 15-מכון האיון!ניק מופיע!
    אי שם,במחוז סינו,השעה 16:30:

''ג'סי,ג'יימס,הביאו לי את פוקדור האופל המואר''אמר בוס צוות רוקט.
    ''סוויפר,הקרובאט(קוקורומורי),צאו!''אמרה ג'סי.
    קרניווין,דאנצ'ורה,צאו!''אמר ג'יימס.
    ''שחררו את מיאו האפל מעולם המוות''אמר הבוס.
    ''זה הזמן להמנון צוות רוקט:''
    ''כדי לכבוש את העולם ולעשות פחד!
    כולם בשביל אחד,וכולנו ביחד!
    כדי ליצור מלחמה ולעצור את השלום,
    כדי לכדי לנצח בבוא היום.
    צוות רוקט יראה לעולם מה הוא מסוגל,
    כי אם הוא אומר משהו,הוא בוודאי יוכל!''

''ג'סי,ג'יימס,אני רוצה לתת לכם פוקימונים מיוחדים-דור חדש שאני יצרתי בעצמי!''אמר הבוס.
    ''ג'יימס-לך אני ייתן התפתחות מיוחדת של סקארמורי-סקארמוראניום,וג'סי-לך אני ייתן את השדרוג של היאנמגה שלך-ינאמגון!''אמר הבוס.
    ''כן אדוני!''אמרו ג'סי,ג'יימס ומיאו.

ביינתיים,במכון העיר האיון,השעה 16:40 בצהריים:

ניק הוציא את מגנטון,בעוד שטום הוציא את נוקטאול.בתגובה,צ'רן הוציא את ראיצ'ו-הפוקימון המושלם לקרב,בעוד שאני הוצאתי את מונפרנו.פתאום,ברק פגע בראיצ'ו ובמונפרנו.העייניים שלי ושל צ'רן התחילו לזהור.מתקפת טעינת הנייטרו של מונפרנו וראיצ'ו התחזקה באופן משמעותי,ומגנטון ונוקטאול התעלפו מהר מאוד-שניות ספורות מאז שיצאו מהפוקדור.

ביינתיים,בהר סילבר,השעה 16:50 בצהריים:
    *קטע זה מסופר מנקודת המבט של לוקאס*

הקרב היה קשה.ראיצ'ו וסקפטייל התעלפו,ורק צ'אריזרד נשאר.פול וברנדן החליטו לפרוש מהקרב,כי אני זה שניצח בליגה למעשה,ואני הייתי צריך להלחם אם אש לבד במקום ביחד עם ברנדן ופול.הוצאתי את לנטורן,שהשתמש במפל (סוג המתקפה מפל לפי הסיפור-חשמל ומים),אשר פגעה חזק מאוד בצ'אריזרד.צ'אריזרד,לעומת זאת,הפעיל את היכולת שלו,אשר גרמה לשני הצדדים להיות במצב שווה.בסוף הקרב הסתיים בשוויון,והחלטתי שאני ואש נעשה קרב חוזר שנגיע לאונובה.

ביינתיים,במקום לא נודע באונובה,השעה 17:10:
    *וחזרנו לנקודת המבט שלי!*

''דאנצ'ורה-תשתמש ברשת חשמלית כדי להעביר את המידע מהמחשב הזה אל המחשב שלי!''אמר ג'יימס.
    ''ממ...מעניין,תראו את זה-אלו עוד פוקימונים מדור 6!''(את המידע אליהם תקבלו בפעם אחרת-בקטע זה רק השמות שלהם!!!)אמרה ג'סי.
    ''טיירובלייז(אש),טראבלאסט(חשמל),הארבוראניום(עשב), פלאנצ'יפוס(מים),מעניין-אלו ההתחלתיים!''אמר מיאו.
    ''בוס-גילנו את ההתחלתיים!''אמר ג'יימס.
    ''מצויין-כעת אני יכול לשלוח את פרופ' נאמבה בתור הפרופ' של האזור החדש-סקיירוס!''
    סקיירוס היה אזור מיוחד-הוא בעצם אי מרחף.כעת,התחילו להזמין הזמנות למעבר לאי.סוגי המכונים הם:
    מכון האבן,אשר נמצא בעיר רוקסטון,אותו ינהיג מאמן האבן קוסטה.
    מכון העשב,אשר נמצא בעיר גריצ'ל,אותו תנהיג מאמנת העשב רייצ'ל-אשר על שמה נקראת העיר.
    מכון הרעל,אשר נמצא בעיר סלייג',אותו תנהיג איה,אחותו של קוגה מרביעיית העלית של ג'וטו.
    מכון האדמה,אשר נמצא בעיר קקטורניום,אותו ינהיג דין,אחד ממדעני המאובנים המפורסמים ביותר.
    מכון האופל,אשר נמצא בעיר ג'אקוסו,אותו מנהיג פלאנט,אחד מהסוכנים הכי מוכשרים בצוות רוקט.
    מכון האור,אשר נמצא בעיר סאנביץ',אותו מנהיג לי,מאמן אשר קשור במיוחד לים,לחוף,לשמש ולעצים,מה שנותן לו כוח מהשמש.
    מכון המעופף,אשר נמצא בעיר סקלאוד,אשר נשלטת ע''י בירדוזולוס,אותו מנהיג ת'אמר,הטייס המפורסם.
    מכון העל חושי,אשר נמצא בתוך תחנת חלל בשם Mx2,אשר מונהג דווקא על ידי פוקימון רובוטי בשם מיו-אקס-טו,השכפול המרושע של מיוטו.
    רביעיית העלית של האזור היא:
    אייסיק,אשר מתמחה בסוג קרח.
    קארסון,שמתמחה בסוג לחימה.
    דארסון,שמתמחה בסוג דרקון.
    פתאום,ג'סי וג'יימס הסתכלו במבט מוזר על הטופס של האזור.מסתבר שהם יהיו חברים ברביעיית העלית,ורק מי שינצח אותם יגיע לבוס שלהם-הלא הוא האלוף.נחשף גם שבמקום שג'סי וג'יימס יתמחו בסוג מסוים,הם יתמחו בקרב כפול.

ביינתיים,במכון העיר האיון,השעה 17:30:

טום וניק ניסו להוציא את שאר הפוקימונים שלהם,אך לא הצליחו.אי ענקי הופיע בשמיים,ומעליו עף בירדוזולוס.פתאום,צוות רוקט הופיע באוויר.הם התחילו להגיד את המנון הצוות,אך אני אמרתי להם:
    ''או,נו באמת,לא רק שיש לנו את צוות פלזמה בתור אויבים,עכשיו שכפולים שלהם גם נגדנו!''.
    הם הציגו בפנינו את המחוז החדש,את כל מה שנמצא באזור,ומעל להכל-את דור 6.

ביינתיים,בבניין התחרות בעיר האיון,השעה 17:40:

הסיבוב הראשון הסתיים.פתאום,בכל הטלוויזיות הופיע סמל שנראה כמו ריבוע שבאמצע שלו עמד פרצופו של פרופ' נאמבה אם פרצוף לועג.כולם רצו להמשיך בתחרות,אך כל הפוקימונים של קארה,למעט פיפלאפ,נחטפו ע''י צוות רוקט.גם שאר הבוסים של הצוותים האחרים הופיעו-ארצ'י,מקסי,סיירוס וג'יטסו הופיעו,והודיעו הודעה מפתיעה-''זה הזמן לעידן הרשע שלנו!.............''.

מה יקרה בהמשך?האם החבורה תצליח לשחרר את סקיירוס ואת שאר העולם מאימפריית הרשע של כל הצוותים?
    ומה אם התחרות וקרב המכון?ומי הוא הפוקימון המסתורי שקארה תלכוד?ומה קורה שג'ייק ומיכאל באים לעזור לחבורה,בעוד שאש והשאר מגיעים לאונובה-ומגלים ישר אחר כך שהתגלה מחוז חדש?
    תתכוננו לפרק הבא,שיגרום מתח כולל לכולם,וישלב בין כל העלילות שנמצאות בסיפור!

ההמשך יבוא........בקרוב!!!

שם הפרק הבא:את זה תצטרכו לגלות לבד,אבל הוא אחד מהשמות האלה:
    ''המדבר הפראי!לגנוב את המאובנים!
    ''המדבר הפראי!משחררים את העולם!''
    ''המדבר הפראי!מרדף אחר הניצחון!''
    ''לילה מוטרף במוזיאון המדבר!ההידראומה המסתורי מתגלה!''

נ.ב-מקווה שנהניתם מהפרק,ושתיהנו עוד יותר מהפרק הבא!
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 12-04-2010 בשעה 07:39 AM

ליצירת קשר:

8. משתמש מנוסה
    היי, ליאם.
    תשמע, לא הבנתי כמעט שום דבר....
    טוב, זה לפחות בקריאה הראשונה.
    הבוס של צוות רוקט המציא פוקימון חדשים - נשמע ממש נחמד, אבל זה לא ממש נחמד אם לא תתאר לנו אותם. התיאור הוא הדבר הכי חשוב עם אתה מציג משהו. התיאור עובר מהראש שלך אל שלנו וזה הקסם בקריאה! אותו דבר גם בקרבות. אל תיתן לנו תקציר של מה קרה בקרב, תן לנו קרב מלא!

פעם אחת אתה ממשיך עם דיאלוגים ופעם לא. זה ממש מבלבל אחי....

הפרק הוא בכללי נחמד, אבל תעבוד על מה שאמרתי לך ואני יכול להבטיח לך שזה יעלה את ה"רייטינג" בסיפור שלך. עם קצת פירסום בכל מיני מקומות, הסיפור שלך כן יהפוך לסיפור טוב.

9. משתמש מנוסה
    ליר-הקטע עם הפירוט בקרבות הוא שהקרב שלא פירטתי באמת הסתיים תוך מכה אחת,אז לא היה לי מה לפרט בקרב

פרק 16-הטוב,הרע והמדבר:
    המצב היה ממש רע.נדהמנו לגבי המחוז החדש,ולא ידעתי מה לעשות.קארה,שנורה חסרת פוקימונים,הלכה לחפש לעצמה פוקימון חדש,שיוכל לעזור לה.

ביינתיים,בעיר סולייו,השעה 17:40 בערב:
    *נקודת מבט-ג'ייק*

עפתי בשמיים ביחד עם מיכאל,שפתאום על צג צמיד המחשב שלי הופיעה קארה,עם פנים מבועתות במיוחד.היא הסבירה לנו על מה שקרה בעיר ועל החטיפה.אני ומיכאל הסכמנו לבוא מיד,ואחרי כמה דקות כבר הופענו בעיר האיון.קארה אמרה לנו שהיא תמיד אהבה דרקונים,ורתצה לתפוס אחד כזה.שלפתי פוקדור.מהפוקדור יצא דרקון קטן עם שני ניבים ענקיים בשני צידי הפה שלו וקרן על ראשו.זה היה דרקון קטן בשם קיבאגו.קארה לקחה את קיבאגו בשמחה,והוציאה את פיפלאפ.

*נקודת מבט-ליאם:*

קארה הגיעה במהרה למקום.ספינה עגנה בנמל.מהספינה יצאו ארבעה ילדים ו......אלוף ג'וטו אש?מה הוא עושה כאן?מה שבטוח,הוא ממש נדהם מהמצב ומהמחוז החדש שהוצג.פתאום,אחד מהילדים הוציא מהפוקדור שלו......לא!זה לא יכול להיות!הוא הוציא................ויקיטיני?איך למאמן בן 16,אשר הוא יותר קטן ממני(הילד,ברנדן,היה קטן ממני בארבעה חודשים),מחזיק פוקימון אגדי!זה לא יכול להיות!איך?מה?מי?מו?אימא?למי?מימו?!
    טוב,בקיצור,זה לא משנה כרגע.היינו צריכים להתאחד כדי להביס את''איחוד הרשע למען עולם חדש(אהלע''ח)''שנוצר ולשחרר את המחוז החדש מהרשע שנמצא בו.
    עלינו לראש המחוז בעזרת ג'ייק.כשהגענו לעיר הראשונה גילינו שכדי להביס את הרעים אפשר לעשות רק משהו אחד:לעבור את כל המחוז בשבועיים.פתאום,ראיתי שP ומארס נעים לכיוון מוזאון המדבר שנבנה על בסיס מטאור עתיק אשר התפצל לשניים.החלק השני נמצא בעיר ווילסטון שבסינו.בתוך המטאור,הסתתרה אבן שמכילה את הסוג''חלל''(קרדיט לליר על הרעיון)שהוא שילוב של כמה סוגים.P ומארס תכננו לגנוב את אבן הירח ואת המאובנים שבמוזאון,ואכן הצליחו.המאובנים אומנם הוחזרו למוזאון,אך אבן הירח החלה לזהור,וכל מי שהיה מסוג חלל התגלה.
    מטוס עף בשמיים.כל שאר האלופים של האזורים האחרים הופיעו בשמיים והעלו את אש על המטוס,ואנחנו עקבנו אחריהם.אש שלף את רובה המיוטו שלו,והשתמש בכוח ההילה שלו כדי להטעין אותו.עם זאת,P ומארס התחמקו מהייריה והתקדמו אל עבר המוזאון.התחיל להחשיך.המוזאון נסגר,ואנחנו וצוות פלזמה נכלאנו במוזאון.

''חבר'ה,תעצרו כולם!ריבים לא יעזרו לנו לצאת מכאן!''אמרתי.
    ''מזה אכפת לי!אני מעדיפה להוציא את עצמנו ולהשאיר אותם כאן אחרי כל מה שהם עשו לנו!''אמרה קארה.
    ואז,עלה במוחי רעיון.נזכרתי שפעם צפיתי בהצגה בשם''הטוב,הרע והנלכד''.החלטתי ליצור רעיון שמתבסס על ההצגה אשר יקרא''הטוב,הרע והמדבר''.בתוכנית זאת,ניצור רשימה של תנאים חשובים לכל צד,ונשלב בין שניהם.את חלק נשאיר,וחלק לא,ואז נדע איך לצאת מהמוזאון.
    פתאום,להבה הופיעה בשמיים.ברנדן וויקיטיני הופיעו והוציאו אותנו מהמוזאון.מסתבר שהמאובנים הוחזרו למקומם בעזרת ויקיטיני.צוות פלזמה ברח אך המשטרה הגיעה.כל הצוותים נכנסו לכלא,או שלא..............
    ביינתיים,ברנדן,לוקאס,זואי ופול החליטו להתחיל מסע חדש בסקיירוס.השוטרת ג'ני ואש הכריזו עליהם בתור סוכנים חדשים של המשטרה,ואמרנו להם לשמור על קשר איתנו.

הערה!-מה,אתם חושבים שהעלילה עם צוות פלזמה תיגמר כל כך מהר?ברור שלא!זה בגלל שלפרק הזה יש חלק שני,אך החלק השני יהיה חלק מספיישל חנוכה בסיפור שלי,ושמו יהיה משחק ניחושים.הנה השמות האפשריים:
    ''המדבר הפראי!לגנוב את המאובנים!
    ''המדבר הפראי!משחררים את העולם!''
    ''המדבר הפראי!מרדף אחר הניצחון!''
    ''לילה מוטרף במוזיאון המדבר!ההידראומה המסתורי מתגלה!''
    שלחו לי את השם שאתם חושבים שהוא שם הפרק,ואני יחשוף את שם הפרק הנכון בתחילת הפרק הבא.
    מקווה שנהינתם.ביי

אפשר להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 12-06-2010 בשעה 08:55 PM

ליצירת קשר:

10. משתמש מנוסה
    סיפור נחמד,מתי הפרק הבא?

11. משתמש מנוסה
    הוא יגיע רק אם תגיד לי מה שם הפרק שאתה חושב שהוא הנכון!

ליצירת קשר:

12. משתמש מנוסה
    ''המדבר הפראי!לגנוב את המאובנים! נשמע הכי מסתורי

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    זה הכי טוב:''המדבר הפראי!לגנוב את המאובנים!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש מנוסה
    ושניכם..........צודקים!
    שם הפרק הראשון בספיישל חנוכה הוא:המדבר הפראי!לגנוב את המאובנים!:
    ''צאו כולם!''אמרה קארה.
    קארה שמחה לראות את פוקימוניה שוב.היא ובלה הלכו לתחרות,בעוד שניק ופיט באו אלינו ונתנו לנו את התג במתנה,כי זה שהבסנו את הפוקימונים שלהם תוך מכה ואיך שהבסנו את כל הצוותים.עם זאת,עכשיו נזכרנו שצריך ללכת ללשכת העיר-הרי צריך לבחור שלטון חדש לסקיירוס,לא?
    פתאום,קיבלנו שיחת טלפון מברנדן.הוא סיפר לנו שיש תחרות אלופים בסקיירוס-מי שינצח יהיה האלוף של האזור-מה שהוא,לוקאס ופול מתכננים.פתאום,אנחנו(גם אני וצ'רן וגם הצוות של ברנדן)ראינו בשמיים סוג של סביבון שמתקרב אלינו.
    ''וואו,וואו,וואו!שאמרתי ספיישל חנוכה,לא התכוונתי לזה!''אמרתי.
    ''היי!זה לא זמן מתאים לכתוב עוד פרק ביומן שלך!''אמר צ'רן.
    פתאום,ראינו פאנדרה ולוקאריו מסתובבים בשדה,שפתאום הסביבון הסתובב סביבם.הסביבון ירה קרן מוזרה,ש''כאילו''היפנטה אותם,ותוך שניות הם כאילו ידעו הכול על האיש ש''היפנט''אותם עם זה.פתאום,ראינו בשמיים שני סוכנים של צוות פלזמה,שמעופפים על סקיי ג'ט(אני יודע שזה בעברית אופנוע שמיים,אבל רציתי לחסוך סיבוכים)ואחריהם האיש הזה.צוות פלזמה לא הבין למה הוא רודף אחריהם.
    ''עצרו בשם החוק!אני הסוכן 009 מהמשטרה ובאתי כדי שתאמרו לי איפה P ומארס ואיך שחררתם אותם מהכלא!''אמר האיש.
    ''לא ייתכן!זה..........זה זה........שומר פוקימונים?!''אמרו כולם בפה אחד(גם צוות פלזמה).
    האיש הוציא את רובה הראיקו שלו,שיצר מתקפה שמשלבת את הסוגים אור וחשמל-הלם מהבהב!
    המתקפה הזאת עילפה את סוכני הפלזמה,והאיש ירד אלינו.
    ''שלום לכולם!כפי שראיתם,אני הסוכן 009 מהשירות החשאי של המשטרה!''אמר האיש.
    ''גם אנחנו-אני הסוכן 003 והוא(צ'רן)הסוכן 002!''אמרתי.
    ''גם אתם סוכנים?איזה צירוף מקרים!טוב,בקיצור אני קלין,ואני נשלחתי למצוא מי שיחרר את P ומארס''הוא אמר.
    הוא שיחר את פאנדרה מהשליטה,אך לא את לוקאריו.אחר כך,הוא הסביר למה:
    ''טוב,אתם מבינים-הסביבון לא מהפנט את הפוקימון-הוא שולח קרן שמעבירה לפוקימון את המידע על המאמן ששיגר את הסביבון,ואם הפוקימון רוצה להצטרף אליך אחר כך בגלל החוזק שלך,הנאמנות,הידע וכו',ואז אתה יכול לצרף אותו לצוות שלך.כפי שראיתם,פאנדרה לא רצה להצטרף,אך לוקאריו כן רצה-ולכן אותו אני כן ילכוד!''הוא אמר.
    הוא לכד את לוקאריו,והתחלנו במשימה.שאלנו אותו איזה עוד פוקימונים יש לו,והוא אמר:
    ''יש לי גם פלייסקוורל(אמונגה)שהתפתח לי מהפאצ'ירסו שלי,ויש לי גם עוד פוקימונית אחת.....אבל אל תגלו לאף אחד עליה!זאת.......מלודיה!''
    נדהמנו-יש לו פוקימון אגדי!איך?
    הוא הסביר לנו שמלודיה עזרה לו במשימה למצוא את הדיסק שמכיל את השיר העתיק של מלודיה-השיר שהופך אותה למלודאנס(הצורה השנייה של מלודיה-דברים כאלה יופיעו עוד הרבה פעמים בסיפור,כמו שצורת המשמיים של שיימן תקרא סקיימן),ואחרי שהצלחנו היא למדה אותו והפכה למלודאנס.מאז,היא ואני שותפים,אך אני משחרר אותה מדי פעם לחופשי כדי שתמלא את תפקידה במימד של ארסאוס.
    ''וואו,מרתק!אמרנו אני וצ'רן.
    פתאום,שמענו קולות:
    ''יאנאפו,תחתוך את הקורפיש שלו!''אמר מישהו.
    ''באופו,תאכל בלי מלח את בייליף!''אמר עוד מישהו.
    ''היאפו,תן לגראוליט שלו את מנת הכאב!''אמר האיש האחרון ששמענו.
    ראינו שאנחנו עומדים מול מסעדת קרב.שנכנסנו,ראינו שהמקום שוקק חיים,וגם זירת קרב,שמי שמנצח בה זוכה לארוחה חינם במסעדה.קלין הלך למחשב שנמצא שם,והוציא את שאר הפוקימונים שלו משם-לודיקולו והאונדום.נכנסנו לזירה.
    המלצר אמר לנו לקחת מספר ולהיכנס לזירה.ישבנו וצפינו בקרב,ולהפתעתנו-מי נלחם בזירה-אלה היו קייסי,זאק ועוד מישהו-כנראה שותף חדש.סרקתי את הפוקדע של הילד הלא ידוע,והפוקדע שלי אמר את הפרטים שהוא כתב בפוקדע:
    שם:כריס.
    מקצוע:מאמן.
    פוקימונים:גראוליט,הארבוראניום ובאסורו.
    תגים/סרטים/סמלים/מדליות:2 תגים,2 סמלים,מדליה אחת.
    --מידע נוסף לא ידוע--
    קייסי,זאק וכריס שיתפו פעולה אחד עם השני.בייליף תקפה את היאפו,קורפיש את באופו וגראוליט את יאנאפו.

ביינתיים,במקום לא נודע באונובה,השעה 18:00 בערב:

ג'סי וג'יימס התקדמו אל עבר מוזיאון המדבר.הם התחילו לחפור,עד שהגיעו למין מקדש מסתורי-מקדש אש הרפאים.פתאום,הם נתקפו ע''י כוח על חושי.מולם הופיעו 4 סידראומות(הידראומה על חושי)שהשתמשו בעל חושי,אך פתאום,הסידראומות התעלפו.p ומארס הופיעו מולם,והראו להם את המאובנים הגנובים.
    ''מצוין.........יש לנו כאן מאובן קונכיה,מאובן עץ,מאובן ציפורן,מאובן שריון ומאובן מכסה!''אמרה ג'סי.
    ''כעת נותר לנו למצוא את מאובן הכיפה,מאובן הענבר,מאובן הכלנית,מאובן הגולגולת ומאובן הכנף''אמר ג'יימס.
    ''בואו נתחיל!''אמרו כולם.

ביינתיים,בהיכל התרבות של האיון,השעה 18:10 בערב:

לאחר שרבע הגמר הסתיים,מסתבר שקארה הולכת להלחם נגד דרו הפעם,בעוד שבלה אמורה להלחם נגד מאמנת בשם איימי.
    הקרב בין איימי ל....................................
    וואו,וואו,וואו!אתם חושבים שמידע על ההמשך יופיע בפרק הזה?ברור שלא!כל ההמשך........בפרק הבא!

שמות אפשריים לפרק הבא:
    קולנוע או תחרות?איזה סוג של סרט יבחר?!
    המסעדה!כל המנצחים זוכים!
    ספיישל חנוכה!שילוב של אש וקרח!
    קרב ריינג'רים!שיגעון הסטיילר מגיע!

שמו את שם הפרק שאתם חושבים שהוא נכון,ואולי תזכו להשתתף בתור דמות משנית בסיפור!

ליצירת קשר:

15. משתמש מנוסה
    אני רוצה להגיב לפרק הקודם - לא הבנתי כמעט ממש מה קרה. תוכל ל"תקצר" לי אותו?
    נראה לי שרשמת אותו בלחץ, כי הוא לא יצא טוב.

עכשיו לפרק הזה:
    תשמע, אתה ממשיך עם הציון.
    כלומר, אתה ממשיך לציין בסוגרים כל מיני דברים, זה לא ממש מתאים.
    תעשה לך כמו פינה כזו בסוף, ממליץ בחום.
    אהבתי נורא את הפרק הזה. חחחח אני חייב להגיד שיש לנו אותו ראש, בשיא הרצינות.
    גם אני חשבתי על פרק "פוקימון ריינג'ר" לסיפור שלי עם שם סוכן שדומה לשאתה עשית חחחח....זה צירוף מקרים (אבל שלי עוד לא קרה חח...).
    בכללי, היה פרק מעולה. הסביבון של הרנג'ר היה תיאור מצויין.
    בכללי, חסר כאן יותר פירוטים וזהו. כל הכבוד, ליאם.

אני מקווה שתקרא גם את שלי, פרסמתי פרק חדש.

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •