אולמרט הודיע אתמול שהוא לא רוצה להשתתף בפריימריז הבא:
לכתבה ב-Ynet!
^^
אני שמח שאתה מרוצה![]()
וויO:
היום נסעתי חזרה הביתה באוטובוס והייתה איזו מישהי שקראה כתבה בדיוק על זהO:
יאיO: סוף סוףO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
ומי עכשיו יבוא במקומו?
נתיהו הליכודניק המושחת שהצביע בעד ההתנתקות והתנגד לה רק אחרי שלא הייתה נתנת למניעה?
ברק שר הביטחון שאומר שפעולה ריחבת הקייף בעזה מעולם לא הייתה קרובה יותר כבר מספר חודשים?
שאול מופז שהכין אותנו למפלה של מלחמת לבנון לא פחות מאולמרט שהיה אז חדש לגמרי?
ציפי ליבני שחדשה לגמרי במערכת?
אין שופט בישראל.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
למען האמת - אני עדיין לא מבין למה אנשים כל כך יורדים עליו...
לא שזה אכפת לי אני פשוט לא מבין למה
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
אני לא בטוח שליבני לא יכולה לעשות את העבודה...Originally posted by metagross@Jul 31 2008, 05:44 PM
ומי עכשיו יבוא במקומו?
נתיהו הליכודניק המושחת שהצביע בעד ההתנתקות והתנגד לה רק אחרי שלא הייתה נתנת למניעה?
ברק שר הביטחון שאומר שפעולה ריחבת הקייף בעזה מעולם לא הייתה קרובה יותר כבר מספר חודשים?
שאול מופז שהכין אותנו למפלה של מלחמת לבנון לא פחות מאולמרט שהיה אז חדש לגמרי?
ציפי ליבני שחדשה לגמרי במערכת?
אין שופט בישראל.
היא בסך הכל אישה חזקה ודיפלומטית עם עבר מיבצעי במוסד...
<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :></span></span>
גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)