Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 150
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    ציטוט פורסם במקור על ידי גרודון צפה בהודעה
    +1
    למרות שאני מפחד על בני העשר שלא יחטפו איזה פיצוץ.
    אך זיכרונות.
    או שבני העשר פשוט לא יגיעו... P=

2. מורחקים
    איזה גנובים אתם נשבע לכם חחחח אתם מארגנים פגישה ומדברים לי עכשיו על פוקימון על דיגמון או על כדורגל?

בחייכם ראיתי את התמונות של המפגש הקודם אני ממש לא הולך למפגשי פורום כי אני בן 23 ואני לא אפגש אם ילדים מתחת לגיל שלי אבל בחייאת אם אתם נפגשים בפורום לכו ותכירו בחורות בקניונים או שתלכו ותכירו בחורות בקולנוע מקסימום לא יהיה לכם אייך לחזור מאוחר בלילה תגידו להורים שלכם להביא לכם כסף למונית כאילו אתם רוצים להפגש ולדבר לי על פוקימון או דיגמון או כדורגל?לכו תכירו בחורות תקחו מהם טלפון תהיו איתם בקשר ותצטלמו איתם אני לא צריך להסביר לכם אייך להתחיל עם בחורה אני בטוח שאתם כבר יודעים לבד.

3. מורחקים
    מה אתם בסדר בואו ניקנה את המועדון Tlv או האומן 17 נעשה מסיבת פוקימון Xdd

ואני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...
    וגם ישצלי תחבירם שלי מספיק לי אותכם פה אני לא צריך ליראות אתכם בחיים האמיתיים..

4. משתמש מנוסה
    שם: אורי
    ציטוט פורסם במקור על ידי iTai צפה בהודעה
    או שבני העשר פשוט לא יגיעו... P=
    אפשרות

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    תכלס, חבר'ה פה מקבלים דרגות וסמכות, מי אמר שבמציאות הם כריזמטיים...
    ולא. אין על מה לדבר שם... קיצר, זה יכל להיות סבבה אם היינו פורום אספנות או משהו :x
    אנחנו לא הולכים לבצע קרב פוקימונים בקניון ולא, אני לא הולך להיות בלבאזור שעושה "הצלפה!!!" (ראיתי את זה בסרטון וזה היה איום!!!!)

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לשם הפרוטוקול אני בן 12 וקצת,ואפשר באזור חיפה והקריות למה זה קרוב לי

7. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי W.s.G צפה בהודעה

ןאני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...
    הבאת רעיון אתם יכולים ללכת למועדון לבני נוער יש הרבה מעודונים שהם עד גיל 18 אבל אל תעשו מסיבת פוקימון תעשו מסיבת טרנסים היפ הופ תנו כאפות לבנות בתחת בזמן הריקודים תראו שיש לכם ביטחון נשבע לכם שאני הייתי בערך בן 15 14 בגיל שלכם פחות או יותר הייתי הולך עם ילדים מהכיתה אחרי הבית ספר לקניונים או סתם לחניות ומכירים בנות חופשי לפעמים הברזנו בזמן השיעור בשביל ללכת להיות איתם אחחח איזה נוסטלגיה זה היה.

8. היכל התהילה
    אפשר להספיק עם מדיניות המאפיה? אני רציני !

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    ולא. אין על מה לדבר שם... קיצר, זה יכל להיות סבבה אם היינו פורום אספנות או משהו :x
    אנחנו לא הולכים לבצע קרב פוקימונים בקניון ולא, אני לא הולך להיות בלבאזור שעושה "הצלפה!!!" (ראיתי את זה בסרטון וזה היה איום!!!!)
    חחחחחחחחחחחח
    את האמת אין לי בעייה לעשות מפגש בלי כל הילדים הקטנים (בלי להעליב) ופשוט לעשות משהו מעניין... אבל ברור שזה לא יצא לפועל וגם אין לי כח לסוע ברכבת סתם בשביל זה.

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    במרכז הכי נוח,כי זה בין כולם,ואני בן 10,זה קשור?,איפה התמונות של המפגש הריאשון?,אם היה כזה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    וואלה אתה צודק בלבאזור(XD) הצלפה בלבאזור

ואני לא חושב שכדי לעשות מפגשים , כי יש פה מלא ילדים ששונאים אחד תשני והם יתחילו קטטות שמה וזה...
    וגם ישצלי תחבירם שלי מספיק לי אותכם פה אני לא צריך ליראות אתכם בחיים האמיתיים..
    נכון
    ציטוט פורסם במקור על ידי KANE צפה בהודעה
    איזה גנובים אתם נשבע לכם חחחח אתם מארגנים פגישה ומדברים לי עכשיו על פוקימון על דיגמון או על כדורגל?

בחייכם ראיתי את התמונות של המפגש הקודם אני ממש לא הולך למפגשי פורום כי אני בן 23 ואני לא אפגש אם ילדים מתחת לגיל שלי אבל בחייאת אם אתם נפגשים בפורום לכו ותכירו בחורות בקניונים או שתלכו ותכירו בחורות בקולנוע מקסימום לא יהיה לכם אייך לחזור מאוחר בלילה תגידו להורים שלכם להביא לכם כסף למונית כאילו אתם רוצים להפגש ולדבר לי על פוקימון או דיגמון או כדורגל?לכו תכירו בחורות תקחו מהם טלפון תהיו איתם בקשר ותצטלמו איתם אני לא צריך להסביר לכם אייך להתחיל עם בחורה אני בטוח שאתם כבר יודעים לבד.
    אפשר תמונות מהמפגש הקודם.
    אני אבוא רק עם רותם יארגן את זה

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Pika Chef~ צפה בהודעה
    במרכז הכי נוח,כי זה בין כולם,ואני בן 10,זה קשור?,איפה התמונות של המפגש הריאשון?,אם היה כזה
    היה מפגש לפני חודשיים-שלושה, שבו היו רק 4 אנשים, שמתוכם אחד בבאן, אחד חזר מבאן, ושניים לא פעילים X=
    ד"א אתה חייב לעבוד על הפיסוק שלך =\

13. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי kane צפה בהודעה
    הבאת רעיון אתם יכולים ללכת למועדון לבני נוער יש הרבה מעודונים שהם עד גיל 18 אבל אל תעשו מסיבת פוקימון תעשו מסיבת טרנסים היפ הופ תנו כאפות לבנות בתחת בזמן הריקודים תראו שיש לכם ביטחון נשבע לכם שאני הייתי בערך בן 15 14 בגיל שלכם פחות או יותר הייתי הולך עם ילדים מהכיתה אחרי הבית ספר לקניונים או סתם לחניות ומכירים בנות חופשי לפעמים הברזנו בזמן השיעור בשביל ללכת להיות איתם אחחח איזה נוסטלגיה זה היה.
    חחח איזה ראש יש לך חצי מהילדים פה בלי להעליב חרשנים עם ממוצע 99.9999 שלא ראו אור יום במשך שנים Xd
    חחח
    סתם סתם !
    בתכלס אפשר לעשות מפגש של כל אלה שיש להם Ds וזה והם יעשו קרבות ואז הם יתחשפו לפוקימונים ויריבו מכות ויהיה צוות אפקטים מיוחדים כזה :
    1. זורק עלים כדי לעשות עלי טער.
    2. שורף Axe ויותר להביור.
    3.יותר עם רובה מים אקדחי מים Xd

14. מורחקים
    תדברו עם ניצן המנהלת הראשית היא גם אמרה שיש מצב שבמפגש הבא היא תתצטרף

15. משתמש מנוסה
    חחח איזה ראש יש לך חצי מהילדים פה בלי להעליב חרשנים עם ממוצע 99.9999 שלא ראו אור יום במשך שנים Xd
    חחח
    סתם סתם !
    בתכלס אפשר לעשות מפגש של כל אלה שיש להם Ds וזה והם יעשו קרבות ואז הם יתחשפו לפוקימונים ויריבו מכות ויהיה צוות אפקטים מיוחדים כזה :
    1. זורק עלים כדי לעשות עלי טער.
    2. שורף Axe ויותר להביור.
    3.יותר עם רובה מים אקדחי מים Xd
    בדיחה טובה

עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •