Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. with great power comes great responsibility

זה היה יום סגריר בשעות הערב המאוחרות,ישבתי באחד הברים של פוקימון,ולפתע נכנס לתוך הבר איש מסתורי לבוש במעיל עור,"הצדק צריך לצאת לאור בפורום פוקימונס!" האיש צעק בעודו מעשן סיגר חום ומוציא עשן מפיו.
    "מי אתה?" שאלתי אותו,"אני שמוליקיפוד!" הוא ענה בקול מסתורי והתחיל לדבר.
    ----
    הכל התחיל ביום בהיר אחד,דודי קיבל באן לחודש מסיבות לא ברורות 'אני יודע שהוא לא תמים'
    חשבתי,אך יש פה משהו מסריח,וזה לא ממני.

'הצדק חייב לצאת לאור' חשבתי,ואז הלכתי לדבר עם היטמן מפקחינו החביב.
    דפקתי בדלת והוא הכניס אותי לביתו בחיוך קורן,יותר מידי קורן.
    ביקשתי ממנו שיסביר לי לכבוד מה הוא נתן באן לדודי וזאת תשובתו:
    אתה מכיר את הסיפור מול דודי?
    הוא הלך לבר, איים על החיים שלה, קילל אותה ואמר ליוסי, לנדב ולאחרים שהיא תישאר בפורום על גופתו המתה. הילדה רק בת 12 למען השם.
    אחר כך שפתחתי את ההודעה וניגשתי אליו כדי לעשות מולו בירור, הוא קילל אותה, אותי והאמת שאת כל מי שבפורום. זו התנהגות זו?
    אתה שואל מה קורה איתי? יותר נכון שתשאל מה קורה איתו...
    ברגע שהיטמן אמר לי את הדבר הזה האמנתי וצודדתי בו מיד,'דודי הזה חרא של בנאדם' חשבתי וסגרתי את החקירה.

אך במקרה ובתמים כשביקשתי מדודי עזרה בקשר לאקסבוקס,דפקתי בדלתו והוא הכניס אותי בשמחה,ישבנו על כוס תה והוא הסביר לי על תורת האקסבוקס,כשסיימנו את השיחה שאלתי אותו לגבי המקרה.
    לא עשיתי שום דבר מזה,הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח על בר נושא במשוב
    אכן הנושא במשוב לא היה במקום,אבל לא מגיע על דבר כזה באן' חשבתי בעודי מוציא עשן מפי.
    חזרתי לביתי והסקתי מסקנות,'מישהו פה משקר,אני צריך ללכת לצד ג' ולחפש תשובות,שמוליקיפוד יוציא את הצד לאור!',אז הלכתי לביתה של בר.
    דפקתי בדלת,הדלת נפתחה ואני רואה מולי ילדה בת 12.
    שאלתי אותה את מה שעולה על רוחי והיא ענתה בספקנות,
    1.דודי לא קילל אותי ,ומצטערת אני לא בדיוק יכולה להגיד יותר,השאר זה מהסטוריה של פורום מנהלים.

לאחר מכן ניסיתי להוציא עוד מידע ושאלתי אותה האם הוא סחט אותה,היא השיבה לי...
    סחט?לא .
    פשוט אמרו לי באישי שהוא יעשה עליי משהו.
    לא ממש הבנתי את התשובה הזאת,אבל המשכתי לחקור ודיברתי עם עוברי אורך,שאלתי אותם על המקרה,דיברנו ארוכות ואת השיחה אפשר לראות בספוילר (כי דיברנו ארוכות וכי המסן מאריך תשיחות.. חח)
    Spoiler ספוילר

לאחר השיחה הזאת התחלתי לחשוב שיש משהו בדבריו של דודי,התחלתי לחשוב שהוא צודק.
    'יש לי שיחה אחרונה' חשבתי לעצמי והלכתי לדבר עם דודי.

גם השיחה הזאת בספוילר.
    Spoiler ספוילר

דבריו של דודי נראו לי ברורים והגיוניים,אבל הלכתי לעשות שיחה אחרונה מהיטמן וניסיתי להוציא ממנו עוד מידע,אולם קצת בתחבולות אבל זהו תפקידו של בלש,ובטח של בלש מהבולשת כמוני,שמוליקיפוד.

kaka2271@gmail.com (E-mail Address Not Verified) אומר/ת:

מה קורה?
    suger700s@gmail.com

(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת:

מה נשמע?

kaka2271@gmail.com (E-mail Address Not Verified

) אומר/ת:

אחלה... שמע נדב שואל אותי אם אתה יכול להסביר לו מה דודי עשה.. אמרת שהוא איים על בר לא?

אני מנסה להסביר לו שהבאן הגיע לדודי
    suger700s@gmail.com

נדב בעצמו בבאן

) אומר/ת:

לא משנה,אני רוצה לשכנע אותו שאתה צודק

suger700s@gmail.com

אני ככל שעובר הזמן ואני מנסה להסביר לאנשים למה החברים שלהם מורחקים, זה גורם לי להבין שיש גולשים בפורום שלא יבינו את זה עד שהם יהיו בצד השני של המתרס, והם יראו את המקרה ויצטרכו לטפל בו. אז אני לא ממש מרגיש את הצורך הבוער הזה להמשיך להסביר כל דבר קטן שקורה כי במילא זה תמיד אותם הסברים.

) אומר/ת:

תגיד לי רק מה הוא עשה =\

הוא קילל את בר?איים עליה?
    היה יותר פשוט אם היית כותב נושא ומסביר הכל בפורום....
    כמו שהסברת לי מקודם,ככה אפילו נדב ותומר ישתכנעו
    suger700s@gmail.com

אני לא יכול להוציא את המידע הזה מפורום מנהלים, אף אחד לא, ורשמתי כמה נושאים ובוחרים להתעלם מהם ובסוף מקבלים את זה כאילו זה מידע חדש

) אומר/ת:

כי לא הסברת את זה טוב

suger700s@gmail.com

אין מידע חדש

) אומר/ת:

אתה לא חושב שמגיע למשתמשים לדעת?

suger700s@gmail.com

הוא עבר על חוקי המדינה... עזוב חוקי הפורום

) אומר/ת:

מה זאת אומרת "פתח חוזה"?הוא איים עליה?

suger700s@gmail.com

על הזין שלי הפורום

חוקי המדינה, של לא תרצח, או לא תדרוס אנשים ברחוב, כאלה חוקים הוא עבר

) אומר/ת:

הוא רצח מישהו?:ם

suger700s@gmail.com

הוא בהחלט נראה כאילו הוא מתכוון לעשות משהו בכיוון

) אומר/ת:

תסביר את זה בבירור נו... אתה סתם הולך מסביב

דבר דוגרי.. מה הוא עשה?
    שכל כך גרוע?
    suger700s@gmail.com

אתה יודע מה הוא עשה והוא גם אמר לך מה הוא עשה, אני מרגיש מטופש לחזור על זה בפנייך פה לאחר שהסברתי את זה לך בפרטי בפורום

) אומר/ת:

הוא אמר לי שהוא לא עשה כלום.. הסברת לי בפרטי?אה אופס חשבתי שזה היה במסן

שניה אני בודק
    "הוא הלך לבר, איים על החיים שלה, קילל אותה ואמר ליוסי, לנדב ולאחרים שהיא תישאר בפורום על גופתו המתה. הילדה רק בת 12 למען השם.
    אחר כך שפתחתי את ההודעה וניגשתי אליו כדי לעשות מולו בירור, הוא קילל אותה, אותי והאמת שאת כל מי שבפורום. זו התנהגות זו?
    אתה שואל מה קורה איתי? יותר נכון שתשאל מה קורה איתו...
    "
    זה נכון?
    suger700s@gmail.com

אני חושב שזה מדבר בעד עצמו. לא?

) אומר/ת:

OK,אם זה נכון...

suger700s@gmail.com

זה מה שקרה

אני לא הייתי בשום סיטואציה כזו והאמת, שאמרתי לאלכס ולרותם מה עושים והם כזה - זה משהו שבשיגרה
    אתה מוכן לקחת את הסיכון להשאיר מישהו ועזוב שזה חבר שלך ושאתה מת עליו ושאתה יוצא איתו לכוס בירה 4 פעמים בשבוע
    אתה מוכן לקחת את הסיכון להשאיר מישהו שיגיע למצב הזה?
    כי אם כן, אז אולי אני דפוק

הוצאתי מפי את הסיגר ואז הבנתי הכל,הבנתי את המקרה.
    המסקנות שלי הן ברורות וחדות
    -דודי עבר על חוק מוסרי שכיח,הוא פתח תלונה במשוב על מישהו שלא עשה לו כלום-אבל על זה לא מגיע באן.
    -גם אם דודי לא דובר אמת,היטמן בטוח לא דובר אמת בהסבר שלו על המקרה.
    הוא הלך לבר, איים על החיים שלה, קילל אותה
    ואילו כשבר נשאלה אם הוא קילל אותה היא ענתה בסירוב.

"עוד מקרה פתור,וודסון ידידי!" אמרתי לעצמי בעודי מחזיר את הסיגריה לפי.
    ---
    עכשיו הכל תלוי בכם חברי פוקימונס,אני הוצאתי את הצדק לאור וסיימתי את עבודתי
    עכשיו רק נותר להמשיך למקרה הבא.

-----
    הבהרות:
    *התקיר כתוב בצורה של ספר בלשים אבל הוא אמיתי לגמרי,כל מה שכתוב נעשה וכל פרט אמיתי.
    *לא התכוונתי לפגוע באף אחד,רק להוציא את הצדק לאור בנוגע לשאלה שמטרידה את הפורום,הכל מוכח ועובדתי.
    *חקרתי את הנושא בצורה אובייקטיבית לגמרי,אם הייתי מוצא שהיטמן צודק ודודי אשם הייתי כותב גם את זה.
    *להיטמן,מצער ששיקרתי קצת כדי להוציא ממך מידע.
    *אם מישהו יוכיח לי שהיטמן צודק ודודי משקר אני יערוך תהודעה וירשום התנצלות פומבית.

נתראה בחקירה הבאה ומקווה שלא תכעסו עלי,הדבר היחיד שאני רוצה הוא שהצדק ייצא לאור

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. מורחקים
    לייק!
    הכתב של היטמן מה זה מציק בעיניים לא הצלחתי ליקרוא כמעט שום דבר וכואבותמ לי העיניים עכשיו ....

3. אני ניניני אני סמל מיני
    נחמד...אז דודי לא אשם?
    אהבתי את הכתיבה שלך!

קרדיט ענק לרועי!

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    וואו,כתיבה טובה,אני לא בשום צד,למרות שאני אומר שהבאן אמור להיות יותר קצר,עומר יש לי רעיון לתחקיר הבא שלך,אם אתה בעניין גש אליי בפרטי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. מייסד האתר והפורום
    חשבת על זה שבר לא אומרת אמת כי היא סולחת לו ? בכל מקרה התחקיר שלך לא יחדש משו וחסרים הרבה חלקים מפורום מנהלים. ובכלל אתה סתם עושה לעצמך פאדיחה פה.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    חוק 0.1 לעולם אל תחשוף את המקורות שלך =@
    סתם כל הכבוד ^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אחי קראתי הכל והאמת יצאה לאור אבל... החקירה אינה נפתרה לגמרי...

8. היכל התהילה
    חשבתי שלא אצטרך להגיע לזה, אבל מאחר ושמה של הנהלת פוקימונס עומד על הכף, כדאי שתדעו כמה דברים.

דודי הוא גולש שהיה פה פקח. אוקי? אני הייתי שם כשרותם ביקש ממנו לעשות דברים והוא סירב וליגלג על הבקשה של המייסד, ואני הייתי שם כשאלכס ביקש ממנו לעשות דברים, והוא ליגלג על הבקשה של המנהל הראשי. כל מה שעניין את דודי היה דודי. והרי כולנו יודעים מה קורה לאנשים כמו 'שמוליקיפוד חקירות בע"מ' כאשר אלכס מבקש מהם דברים, הם משתגעים. כך גם דודי. הוא לא היה פעיל בגרוש בזמן האחרון שלו והחליטו בשבילו ובשביל היעילות של הקהילה לשחרר אותו.

לא עבר הרבה זמן והתגלה שיש כל מיני תזוזות מצידו של דודי. הוא שלח לפה את יוסי (המנכ"ל לשעבר) שיגיד עד כמה הפורום מתדרדר, הוא שלח לפה את עומר שיעשה צחוק מעצמו, והוא אפילו פתח טופיק הכפשה על בר. אני נגעלתי. הדבר הכי הזוי זה שגיליתי שהוא מתכנן להוריד את בר מניהול ואז גם אני יצאתי לחקירות משל עצמי. אני מודה, יש לי את העניין הזה של לעשות דברים עד תום. נתתי לדודי באן עד סוף התהליכים וחשבתי שבסופו של דבר אם לא אגלה כלום, פשוט אסיר את הבאן ואגיד שאני מצטער. מה שגיליתי זה שדודי עשה את הכל - הוא רשם לי במסן: "איזה באן מגניב! מעניין מה היה קורה לו הייתי מוציא את התוכנית שלי לפועל" (התוכנית לדקור את בר). שאלתי אותו איך יש לו אומץ לפנות אליי והוא צחק ורשם לי משהו על כך שזה לא הסוף ובאותה נקודה כבר חסמתי אותו.

אתם יודעים, אני שונא שקרנים. אני יכול להגיד לעומר בפנים שאני מצטער שהוא טרח ועשה כל כך הרבה דברים בשביל דודי, כי דודי מכר אותו מאחורי הגב, בדיוק כמו שנדב הרגיש את הצורך לפתוח טופיק משוב לברר את סיבת הבאן של דודי (דבר שזיכה אותו באזהרה). ככה שאם מסתכלים על זה, כולם פה יוצאים רע, רק דודי נשאר טלית שכולה תכלת.

אף אחד לא אמר לדודי לא להיות חסר פעילות כשהוא היה פקח, והוא עשה את זה. אף אחד לא שלח אותו להכפיש את בר בפומבי והוא עשה את זה. אף אחד גם לא ביקש מדודי לשלוח את חבריו הטובים (יוסי, נדב, עומר) כדי לעמוד על שמו הטוב ולמכור את עצמם כדי שהוא ייצא יותר טוב, אבל הוא עשה. ובשורה התחתונה הוא כן עשה.

אני לא יודע איזה סוג של חברה אתם רוצים שתהיה פה, אבל כל חברה צריכה להיות מושתת על אמת. אני יודע מה קרה, להסביר לכם את זה יכול להניב תוצאה שלפיה תאמינו לי או לא, את זה תצטרכו אתם לעשות. עוד דבר חשוב שצריך לקרות בחברה או בפורום זה מסגרת. מסגרת שלפיה כולם מצייתים לאותם חוקים ולאותם כללים. אני לא עברתי על החוקים האלה, גם בר לא, ותאמינו או לא - גם אלכס לא. דודי כן. יותר מזה, הוא עבר על חוקי המדינה. הוא איים על מישהי ועל חייה בפניי ואני האמת מוכן לגשת למשטרה ולהגיש נגדו תלונה.

אתם רוצים פה פורום פעיל? אתם רוצים לעשות מפגש? תחשבו טוב טוב איזה סוג של אנשים אתם רוצים לידיכם? כאלה ששולחים את החברים שלהם ומוכרים אותם לישמעלים רק כדי שהם יצאו טוב, או כאלה שמאיימים על גולשים אחרים ועל החיים שלהם בגלל דברים שקרו בפורום וירטואלי. אני לא הייתי רוצה בן אדם כזה פה ולכן הוא בבאן.

9. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    חשבתי שלא אצטרך להגיע לזה, אבל מאחר ושמה של הנהלת פוקימונס עומד על הכף, כדאי שתדעו כמה דברים.

דודי הוא גולש שהיה פה פקח. אוקי? אני הייתי שם כשרותם ביקש ממנו לעשות דברים והוא סירב וליגלג על הבקשה של המייסד, ואני הייתי שם כשאלכס ביקש ממנו לעשות דברים, והוא ליגלג על הבקשה של המנהל הראשי. כל מה שעניין את דודי היה דודי. והרי כולנו יודעים מה קורה לאנשים כמו 'שמוליקיפוד חקירות בע"מ' כאשר אלכס מבקש מהם דברים, הם משתגעים. כך גם דודי. הוא לא היה פעיל בגרוש בזמן האחרון שלו והחליטו בשבילו ובשביל היעילות של הקהילה לשחרר אותו.

לא עבר הרבה זמן והתגלה שיש כל מיני תזוזות מצידו של דודי. הוא שלח לפה את יוסי (המנכ"ל לשעבר) שיגיד עד כמה הפורום מתדרדר, הוא שלח לפה את עומר שיעשה צחוק מעצמו, והוא אפילו פתח טופיק הכפשה על בר. אני נגעלתי. הדבר הכי הזוי זה שגיליתי שהוא מתכנן להוריד את בר מניהול ואז גם אני יצאתי לחקירות משל עצמי. אני מודה, יש לי את העניין הזה של לעשות דברים עד תום. נתתי לדודי באן עד סוף התהליכים וחשבתי שבסופו של דבר אם לא אגלה כלום, פשוט אסיר את הבאן ואגיד שאני מצטער. מה שגיליתי זה שדודי עשה את הכל - הוא רשם לי במסן: "איזה באן מגניב! מעניין מה היה קורה לו הייתי מוציא את התוכנית שלי לפועל" (התוכנית לדקור את בר). שאלתי אותו איך יש לו אומץ לפנות אליי והוא צחק ורשם לי משהו על כך שזה לא הסוף ובאותה נקודה כבר חסמתי אותו.

אתם יודעים, אני שונא שקרנים. אני יכול להגיד לעומר בפנים שאני מצטער שהוא טרח ועשה כל כך הרבה דברים בשביל דודי, כי דודי מכר אותו מאחורי הגב, בדיוק כמו שנדב הרגיש את הצורך לפתוח טופיק משוב לברר את סיבת הבאן של דודי (דבר שזיכה אותו באזהרה). ככה שאם מסתכלים על זה, כולם פה יוצאים רע, רק דודי נשאר טלית שכולה תכלת.

אף אחד לא אמר לדודי לא להיות חסר פעילות כשהוא היה פקח, והוא עשה את זה. אף אחד לא שלח אותו להכפיש את בר בפומבי והוא עשה את זה. אף אחד גם לא ביקש מדודי לשלוח את חבריו הטובים (יוסי, נדב, עומר) כדי לעמוד על שמו הטוב ולמכור את עצמם כדי שהוא ייצא יותר טוב, אבל הוא עשה. ובשורה התחתונה הוא כן עשה.

אני לא יודע איזה סוג של חברה אתם רוצים שתהיה פה, אבל כל חברה צריכה להיות מושתת על אמת. אני יודע מה קרה, להסביר לכם את זה יכול להניב תוצאה שלפיה תאמינו לי או לא, את זה תצטרכו אתם לעשות. עוד דבר חשוב שצריך לקרות בחברה או בפורום זה מסגרת. מסגרת שלפיה כולם מצייתים לאותם חוקים ולאותם כללים. אני לא עברתי על החוקים האלה, גם בר לא, ותאמינו או לא - גם אלכס לא. דודי כן. יותר מזה, הוא עבר על חוקי המדינה. הוא איים על מישהי ועל חייה בפניי ואני האמת מוכן לגשת למשטרה ולהגיש נגדו תלונה במשטרה.

אתם רוצים פה פורום פעיל? אתם רוצים לעשות מפגש? תחשבו טוב טוב איזה סוג של אנשים אתם רוצים לידיכם? כאלה ששולחים את החברים שלהם ומוכרים אותם לישמעלים רק כדי שהם יצאו טוב, או כאלה שמאיימים על גולשים אחרים ועל החיים שלהם בגלל דברים שקרו בפורום וירטואלי. אני לא הייתי רוצה בן אדם כזה פה ולכן הוא בבאן.
    אתה רציני הוא רצה לידקור אותה? באמת עדיף שלא יהיה פה אנשים כמוהו .
    +1

10. מייסד האתר והפורום
    עזבו את זה שהיטמן צודק. רוצים להוציא חוק שיחייב את הספקיות לתת פרטים על איפי בדיוק בגלל מקרים כאלה. ובתור אחראי על הפורום אני לא רוצה דברים כאלה אצלי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •