Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שאלה

1. משתמש מנוסה
    הגעתי להר הגעש באזור השני הזה (לא זוכר איך קוראים לו) באי אחרי הליגה והובלתי את הבחור עם השער האדום והוא לקח את האוצר והלך ואני יצאתי משם בESCAPE ROPE שמצאתי שם בפוקדור בהתחלה ואני לא יודע מה לעשות עכשיו יכול להיות שפיספסתי משהו...
    מישהו יודע מה לעשות עכשיו?

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by rony6800@Aug 8 2008, 06:44 PM
    הגעתי להר הגעש באזור השני הזה (לא זוכר איך קוראים לו) באי אחרי הליגה והובלתי את הבחור עם השער האדום והוא לקח את האוצר והלך ואני יצאתי משם בESCAPE ROPE שמצאתי שם בפוקדור בהתחלה ואני לא יודע מה לעשות עכשיו יכול להיות שפיספסתי משהו...
    מישהו יודע מה לעשות עכשיו?
    תחזור לעיירה הקודמת שהייתה בה.. מקום קטן כזה. באחד מהבתים שם יהיה האיש עם השער האדום וסבא שלו (או אבא שלו). תדבר עם שניהם והוא יצא משם. תחזור למערה למקום האחרון במערה ואגדי יהיה שם.
    אחר כך תמשיך בדרך ימינה ותעשה היקוף עד שתחזור למקום בו התחלת באי הזה.

3. משתמש מנוסה
    אה, שם זה הארטגאן או איך שלא קראו לו.
    בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
    קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.

4. משתמש מנוסה
    תודה!ואחרי זה אין כלום?

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by rony6800@Aug 9 2008, 06:51 AM
    תודה!ואחרי זה אין כלום?
    במערה אין כלום אחרי זה.. רק המון מאמנים שרוב הסיכויים שלא ראית את כולם כי המקום הזה ענקי.
    אבל אתה יכול להמשיך בדרך. לפני שאתה מגיע לאזור של המערה יש לך אפשרות ללכת ישר לכיוון המערה או להמשיך ימינה. אם תמשיך ימינה תגיע לעוד אזורים חדשים באי הזה. בסוף תגיע למקום ממנו התחלת את האי.
    חוץ מזה דיי גמרת את המשחק-נשאר רק לנצח בכל תחרויות הסרט, לתפוס את כל הפוקימונים (בעזרת פוקאראדר, אחות של דון, החלפות וכו'), לתפוס את האגדיים דרך אירוע מיוחד או קודים או תוכנות עריכה, לעשות את המשימות התת קרקעיות וזהו.

6. משתמש מנוסה
    אוקיי ובקשר להחלפות...איפה יש מקום גדול שמחליפים בו כי אין לי כוח ללכת לעיר הזאת ובבית הזה... אם יש בכלל ואיך בדיוק אחות של דון תעזור לי?

7. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by rony6800@Aug 9 2008, 12:48 PM
    אוקיי ובקשר להחלפות...איפה יש מקום גדול שמחליפים בו כי אין לי כוח ללכת לעיר הזאת ובבית הזה... אם יש בכלל ואיך בדיוק אחות של דון תעזור לי?
    מחליפים רק בDS אמיתי אחרת אי אפשר נכון להיום.
    האחות של דון תגיד בכל יום אחרי השגת הנשיונלדקס על פוקימון חדש שנמצא בדרך כלשהי.
    היא נמצאת בדרך של הפרופסור.

8. משתמש מנוסה
    יש לי דיאס אמיתי!! טוב אבל לא משנה תודה בכל מקרה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •