אני אתחפש לקונדסון ואתן לו מתנה וזהו..
קרדיט ענק לרועי!
פשוט להביא לו תפוז(ריק)לחתום עליו ובפנים נשים רימון שיחתום בום קדאבום!
פורסם במקור על ידי Spamer Girl צודק! וגם נתחבא מתחת למטוס עם רובה ונהרוג! יש לי רעיון,אולי פשוט נביא לו שוקולד מורעל?
פורסם במקור על ידי IcoolLIVES עדיף להזריק לו פצצת אטום. זה מה שאני חשבתי!! ואז הבנתי שאם נעשה את זה גם אנחנו נמות.....
הקדשות: ספוילר הקדשה 1 קרדיט לlelouch על החתימה הזו! קרדיט לtalent man הFC שלי ביהלום:442716003962 תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה! ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD פורסם במקור על ידי סלמנס המלך גם אני אוהב לצטט!
ספוילר הקדשה 1
ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD
יש שידורים חוזרים של הדרדסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מעדיף להתחפש לטלטביז!
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak יש לי רעיון,אולי פשוט נביא לו שוקולד מורעל? לא!יטעמו לו את זה קודם!
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל זה מה שאני חשבתי!! ואז הבנתי שאם נעשה את זה גם אנחנו נמות..... אני מוכןם להקריב את עצמי למען כלהעולם\!
ש*ט אני שונא אותו חבל שהוא לא מת
או שפשוט כל האנשים בפורום יביאו את כל הנשקים שיש להם ויתחילו להפציץ אותו!!!!
וואי איזה ספאם!
פורסם במקור על ידי פיקא'צו ש*ט אני שונא אותו חבל שהוא לא מת אז תעזור לנו להרוג אותו!
פורסם במקור על ידי גיא עמנואל או שפשוט כל האנשים בפורום יביאו את כל הנשקים שיש להם ויתחילו להפציץ אותו!!!! טוב אז כנראה יהיו הרבה אקדחי מים!
אני מקוה שהוא כמו המכשפה מדורותי שנמסה ממים כי יש לי רק אקדחי מים!
פורסם במקור על ידי IcoolLIVES טוב אז כנראה יהיו הרבה אקדחי מים! אוקי, לא נורא, הוא יהיה רטוב ולא יבין מה קרה ואז נשליך עליו איזה רימון הלם טוב ובנוסף רימון שיפוצץ אותו!!!!!!
טוב ידוע שתמיד מזייפים ברמת גן...
קרדיט לאליאב Cause he's frozen, Under an ocean of ice. He lets me walk there, Beneath his moon at night. He's frozen, He shields my eyes from the sun. The great believer, Doesn't believe anyone His ice age has melted away
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום