Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 159
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    פוקימון-הקרב על שלושת תכשיטי המלכות:
    *הסיפור מתחרש במחוז סינו,הסיפור יהיה עד העיר אטרנה ואז הפסקה קצרה ואז "פוקימון הקרב על שלושת תכשיטי המלכות 2".
    הקדמה על הסיפור:
    בדיוק שהשנה החדשה התחילה,שנת אלפיים,המילניום התחלף,המאה השתנתה ותכשיט החיים נפל קורבן לאיש מרושע בשם,SP,לפני ש-SP מצא את תכשיט החיים הוא היה נער מצליח בלימודים בעל ידע רב בפוקימונים בעל הרבה מאוד חברים מה שגם הוא לא היה פוגע בקטרפי עלוב,צוחק לו או מציק לו כמו שאר הילדים,שמו היה סטיבן,אחרי שסטיבן מצא את התכשיט הוא נהיה רוצח קר שלא אכפת לו מכלום,הוא קרה לעצמו SP,S בשביל סטיבן,ו-P בשביל הפוקימונים היצורים היחידים שעוד היה אכפת לו אליהם.

עשר שנים חלפו להם במהרה SP כבר נהיה מבוקש מאוד במשטרה וגם הוא הנהיג צוות מרושע שקוראים לו צוותPH,צוות "הנטר פוקימון",ציידי הפוקימונים הכנופיה הרעה מאוד.

דמויות ראשיות:
    Spoiler ספוילר

יריבים:
    Spoiler ספוילר

מנהיגי מכון:
    Spoiler ספוילר

דמויות רעות:
    Spoiler ספוילר

דמויות משנה:
    Spoiler ספוילר

רשימת פרקים:
    הפרק הראשון-איך הכול התחיל.
    פוקימונים החדשים מופיעים:ארסיאוס.
    דמויות חשובות:X.

הפרק השני-הפוקימון הראשון שלא התקבל והפוקימון המסתורי.

פוקימונים חדשים מופיעים:נייטלס.
    דמויות חדשות:אמו של אורי,אורי,זואי וצ'רלס.

פרק שלישי-הבריחה לסנדג'ם והפוקימון הראשון של אורי.

פוקימונים חדשים מופיעים:פיקאצ'ו.
    דמויות חדשות:אין.

פרק רביעי-הסיפור של אורי.
    פוקימונים חדשים שמופיעים:X.
    דמויות חדשות:פרופסור רואן.

פרק חמישי-הפוקימון הראשון סוף סוף והאיש המסתורי.
    פוקימונים חדשים:גרידוס,טריקו.
    דמויות חדשות:ביל.

פרק שישי-מסכת הארגמן,הבחירה של זואי.
    פוקימונים חדשים:לוקסיו,סקווירטל,צ'רמיליון.
    דמויות חדשות:עומר.

פרק שביעי-הקרב ממשיך ונגמר מאבדים חבר ומקבלים חדש.
    פוקימונים חדשים:X.
    דמויות חדשות:ירון.

פרק שמיני-תאונת ירון,העיר ג'ובילייף,קרב יריבות ראשון,אורי VS צ'רלס.
    פוקימונים חדשים:אגרון,פאלקיה,דיאגלה.
    דמויות חדשות:X.

פרק תשיעי-הקרב הראשון,הפקודה של SP,משרת מספר 1:
    דמויות חדשות:מספר 3.

פרק עשירי-סיפורו האמיתי של SP.
    דמויות חדשות:X

פרק אחד עשרה-העיר ג'ובילייף,מסכת הקרח.
    דמויות חדשות:X

פרק שתיים עשרה-התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי הקרב והכישרון,חלק א'.
    דמויות חדשות[וחשובות]:רונית לוויב.

פרק שלוש עשרה-התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי,הקרב והכישרון,חלק ב'.
    פוקימונים חדשים:סניזל,ארבוק,סוויפר.

פרק ארבע עשרה-שם קוד 'יורגן' ושינוי בתוכנית.
    דמויות חדשות:מספר 100 ומספר 9.

פרק חמש עשרה-בלו ואמן התחפושות מגיעים חזרה לעיירת המעבדה.
    דמויות חדשות:בלו ואמן התחפושות.

פרק-שש-עשרה-האמת על בלו ואמן התחפושות.
    פוקימונים חדשים:נוקטול,פרוזן.

פרק שבע עשרה-על פיקאצ'ו,טריקו ופיצ'ו.
    פוקימונים חדשים:פיצ'ו,פריזיון,מיופירה,מיוקפי,פרוזלי.

פרק שמונה עשרה-הקרב על סכנת הקיום של ארסיאוס.
    פוקימונים חדשים:וויבל,פיג'י,סלבי.

פרק תשע עשרה-צוות חדש מופיע,קדימה "כוח הפוקימונים".
    פוקימונים חדשים:נגארג'י,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יסטיל,רג'יגיגאס.
    דמויות חדשות:ווילאם.

פרק עשרים-מפגש אור וצל.
    פוקימונים חדשים:הונצ'קורו,אונונדו,קיריקיזן.

פרק עשרים ואחד-תוכנית חלופית.
    פוקימונים חדשים:מיו,מיוטו,אזלף,דרקאי,מספרייט,יוקסי,זרקום,ויקטיני.

פרק עשרים ושתיים-נבואת הזמן-חלל.
    פוקימונים חדשים:אין.
    דמויות חדשות:ג'ון,אש,דון,גרי,סינת'יה,מנהיג המכון של אורבורג,אישירו[המידע לא יכנס עד התווסף המידע]

פרק עשרים ושלוש-קרב מלא[חלק א']
    פוקימונים חדשים:גנטורו,קומבסקן,מגבי.
    דמויות חדשות:רון.

פרק עשרים וארבע-קרב מלא [חלק ב']
    פוקימונים חדשים:גרצ'ומפ,רוטום[צורת אש].

פרק ראשון-איך הכול התחיל:
    "איך הכול התחיל,שאלה טובה,אני ארסיאוס יצרתי את שני האחים,הזמן והמרחב,פאלקיה מאסטר המרחב והפנינה,דיאגלה מאסטר הזמן ויהלום,אחרי זה יצרתי עולם מקביל כך שעולם אחד יתמוך בשני,האדון של העולם המהופך הוא גרטינה,אחרי כול המלאכה הקשה הזו אני יצרתי שלושה אחים נוספים כול אחד מהם נושא כלי מלכות אחר,אזלף-פוקימון הרצון,נותן האמונה לבני האדם ולפוקימונים ומחזיק את תכשיט החיים,אותו הכדור שיכול להשמיד את העולם,מספרייט-מאסטר הרגש שנתן לאדם ולפוקימונים את האהבה,את השנאה,את הכעס ואת החמלה,הוא זה שמחזיק את כתר המלכות שיכול להשמיד את בני האדם ואחרון אחרון חביב את יוקסי-מאסטר החוכמה שנתן את המוח לבני האדם והפוקימונים,הוא מחזיק את תכשיט המלכות האחרון,אבן הטופז האגדית,שתשמיד את הפוקימונים אחת ולתמיד,אני ידעתי שרק בעת צרה יוקסי יחליט אם להשמיד את החברים שלו,את האחים שלו,ואת עצמו,כך הכול התחיל ועוד מעט הכול יסתיים".

אני יודע שהפרק קצר אך הפרק הבא יהיה יותר ארוך...
    נערך לאחרונה על ידי El Bandito, 12-10-2010 בשעה 05:22 PM

2. משתמש מנוסה
    פרק שני-הפוקימון הראשון לא התקבל והפוקימון המסתורי:
    היה זה קיץ חמים ונעים,מחוז סינו נמצא בשיא פריחת עצי הדבש,שלושה קומבי מרחפים ליד בית משפחת זורק שנמצא אי שם בעיירה הקטנה טוונליף,אישה צעירה כבת שלושים יצאה מין דלת הבית הייתה זו אישה בעלת שיער חום חלק ושופע,עיניים כחולות שמחות מאוד בעלת שמלה ירוקה,אותה אישה ששמה הוא דיילה קוראת לתוך בית משפחת זורק:"אורי,אורי קום היום הראשון לאחת עשרה,אתה צריך לקבל את הפוקימון הראשון שלך!",נער צעיר יפה תואר,בעל שיער שחור כמו הלילה ועיניים ירוקות,יצא מין מיטתו ויצא מחדרו.

אורי זורק בנה הבכור והיחיד של דיילה זורק יצא מביתו בשמחה רבה,הוא נופף לשלום לאימו שחשבה לה באותה עת:'אורי שלי כבר ילד גדול אני לא יכולה יותר לתת לו לחכות לצאת למסע שלו,טוב זה כנראה העולם,כמו שאבי פעם אמר,כמו שמקבלים גור נמר קטן וחמוד אתה מטפל בו ומאכיל אותו כעבור כמה שנים יש לך נמר בוגר ומקומו לא בבית יותר'.

אורי הלך לכיוון המעבדה של פרופסור רואן חבר וותיק מאוד של המשפחה,שהוא ממהר לכיוון המעבדה,נערה צעירה בערך בגילו רצה לכיוון המעבדה כמוהו,אם כוונה או בלי כוונה שניהם מתנגשים זה בזו,אורי אומר לילדה:"סליחה,מצטער היי אני מכיר אותך את זואי מהכיתה שלי נכון?",אותה הילדה ששמה הוא זואי מהנהנת והיא אומרת לו:"אורי נכון,תגיד גם אתה פה בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך",אורי זורק מהנהן בידידות,קול נחמד נשמע מאחורי השניים,קול שאומר:"תראו,תראו מה יש לנו כאן,מה קורה אורי,זואי אני רואה שגם את כאן!",זה היה בנו של ראש העיר של העיירה,צ'רלס פיניגן,ילד שחצן בעל כסף רב מאוד שחובב פוקימונים.

אורי וצ'רלס היו חברים מאז שהם זכרו את עצמם,שלושת הילדים:צ'רלס,אורי וזואי הגיעו בזמן לקבלת הפוקימון הראשון שלהם,כול אחד מהם היה נרגש מאוד,אורי חשב לעצמו:'במאה אחוז אני לוקח טרטוויג,אני צריך למצוא לעצמי שותף,צ'רלס,לא אני והוא בזמן האחרון לא מסתדרים,אולי זואי,אני תמיד חיבבתי אותה אבל אם צ'רלס ידע את זה אני יהיה מבויש מאוד,טוב אני אבקש משניהם',עוד לפני שאורי מספיק להגיד משהו צ'רלס אומר:"אורי וזואי מה דעתכם שנהיה צוות?",שני הילדים חשבו קצת והנהנו בשמחה בהסכמה.

דלת המעבדה נפתחה אך לא היה שם אף אחד,האורות לא דלקו,חצי מין המכשירים היו הרוסים לגמרי,פתק קטן נכתב,בכתב קטן וצפוף כמו כתב ידוע של הפרופסור,בפתק היה כתוב:"לילדי העיר טוונליף שלום,לצערי לא אוכל לתת לכם את הפוקימון הראשון שלכם,אך בעיר סנדג'ם הסמוכה המעבדה של חברי הטוב פרופסור אוק,שמה נמצא עוזר המעבדה שלו ביל,הוא ייתן לכם את הפוקימון הראשון שלכם וגם את הפוקדע של סינו,בהצלחה במסעכם מאמנים צעירים,שלכם פרופסור קלוסיוס רואן",צ'רלס היה הראשון שאמר:"טוב הלכנו?" שוב פעם שני הילדים הסכימו איתו,תבינו צ'רלס היה ידוע בתור אחד שקשה מאוד לא להסכים איתו כי הוא תמיד אומר את הדבר שכולם רוצים.

אך ברגע שאורי הסתובב לכיוון היציאה הוא ראה פוקימון בעל עיניים רעות,עיניים אדומות כמו דם צ'רלס הוציא את פתקי הפוקימון שלו ששמשו לו כמעין פוקדע והוא אומר בקול מפוחד:"אורי,זואי,נראה לי הסתבכנו בצרות גדולות מאוד זה הנייטלס הזוהר,אותו נייטלס שהוא התפתחות של הוולוויקס הזוהר שכניס את רוני ואת ירון לבית חולים!".
    המשך יבוא...
    אירועים חשובים:
    · אורי נפרד מאימו ויוצא למסע החדש.
    · אורי נפגש עם זואי וצ'רלס.
    · צ'רלס מציע ששלושתם יהיו צוות למסע.
    · החבורה מגיעה למעבדת רואן והם מגלים שהוא לא שם.
    · החבורה נשלחת לעיירה סנדג'ם.
    · החבורה פוגשת את הנייטלס הזוהר הקטלני!

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    יש בכמה פסקות בעיות ניסוח קלות ואי סדר נכרון של המילים
    הרעינות נחמדים אך הייתי יכול להשקיע קצת יותר מחשבה ולהוסיף עוד תוכן
    אך בשביל ההתחלה זה נשמע טוב
    הייתי יכול לפתח רגשות ולנסות לעשות מתח לקראת הסוף
    תנסה לשפר את הבעיות האלו ואני בטוח שבסוף יצא לך טוב!

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה
    תודה עוד תגובות אגב הפרק הבא נקרא:
    הפוקימון הראשון של אורי והבריחה לסנדג'ם.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור יפה!
    המשך כך!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    תודה רבה עוד תגובות...

7. משתמש סופר ספאמר
    פרק מצוין על תוסיף תמונות של הפוקימונים +השמות כי זה יותר טוב לעין

8. משתמש מנוסה
    הוספתי

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אחרי זה ארסיאוס יצר עולם מקביל שעולם אחד יתמוך בשני
    חשבתי שארסיאוס מדבר. תתקן.
    סיפור יפה,די אהבתי לבנתיים קראתי את שני הפרקים הריאשונים ואהבתי. קצת משעמם שאתה כל הזמן מתבסס על תכשיט החיים וכל זה.בהצלחה בהמשך
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. Surgeon of Death
    סיפור יפה

11. משתמש מנוסה
    עומר-הארסיאוס שלי מדבר אל עצמו בגוף שלישי,xd,תודה.
    משתמש חדש שאני לא מכיר-תודה.
    מי רוצה את פרק שלוש!

12. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    "איך הכול התחיל,שאלה טובה,אני ארסיאוס יצרתי את שני האחים,הזמן והמרחב,פאלקיה מאסטר המרחב והפנינה,דיאגלה מאסטר הזמן ויהלום,אחרי זה יצרתי עולם מקביל כך שעולם אחד יתמוך בשני,האדון של העולם המהופך הוא גרטינה,אחרי כול המלאכה הקשה הזו אני יצרתי שלושה אחים נוספים כול אחד מהם נושא כלי מלכות אחר,אזלף-פוקימון הרצון,נותן האמונה לבני האדם ולפוקימונים ומחזיק את תכשיט החיים,אותו הכדור שיכול להשמיד את העולם,מספרייט-מאסטר הרגש שנתן לאדם ולפוקימונים את האהבה,את השנאה,את הכעס ואת החמלה,הוא זה שמחזיק את כתר המלכות שיכול להשמיד את בני האדם ואחרון אחרון חביב את יוקסי-מאסטר החוכמה שנתן את המוח לבני האדם והפוקימונים,הוא מחזיק את תכשיט המלכות האחרון,אבן הטופז האגדית,שתשמיד את הפוקימונים אחת ולתמיד,אני ידעתי שרק בעת צרה יוקסי יחליט אם להשמיד את החברים שלו,את האחים שלו,ואת עצמו,כך הכול התחיל ועוד מעט הכול יסתיים".
    אהבתי את הסיפור מאוד.
    רעיון מעניין ומקורי.
    קראתי בינתיים פרק ראשון ואני רוצה לתקן בו דברים ולהוסיף דברים שהפריעו לי.
    התיקונים באדום. יש גם כמה תיקונים של פסיקים ונקודות שחסרים אך לא מצאתי לנכון להתחיל לתקן גם זאת...

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

13. משתמש מנוסה
    תיקנתי מי רוצה את פרק שלוש?

14. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    אהבתי את הפרק השני.
    רוצה פרק שלישי

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

15. משתמש מנוסה
    תודה רבה.
    פרק שלישי-הבריחה לסנדג'ם,ופוקימון הראשון של אורי:
    אורי הביט לכול כיוון הגיוני הוא ראה איך צ'רלס וזואי נמצאים בפינת המעבדה בפחד בזמן שהנייטלס הקטלני והזוהר שפגע בחבריהם רוני ובירון מתקרב בזעם אל עבר זואי וצ'רלס,הוא לא ידע מה קפץ עליו אבל הוא זינק לכיוון השני של המעבדה ושם הוא מצא אותו,את הפוכדור שהחביא לפני מספר שנים,הוא צעק בחוזקה:"צא פיקאצ'ו אני בוחר בך!",פיקאצ'ו צהוב וחמוד בעל עיניים שחורות ושמחות יצא מין הפוכדור שאורי החזיק,אורי אמר לעצמו בלב:'טוב זה הזמן,הזמן לגרום לזואי להתאהב בי ולגרום סוף כול סוף לצ'רלס לשתוק למספר דקות,אבל זה לא חשוב הגיע הזמן,לנקום את פגיעתו של מי שהיה כמו אח שלי,לנקום את פגיעתו של ירון!',הוא צעק לפיקאצ'ו בכול הכוח:"פיקאצ'ו מכת ברק!",ברק צהוב נורה מכוונו של פיקאצ'ו אל עברו של נייטלס שהשתמש במכת להביור חזקה מאוד,שתי המתקפות המסוכנות מנסות כול אחת לפגוע בשנייה.

אורי סימן לצ'רלס ולזואי לברוח מכאן עכשיו ולקרוא לעזרה,זואי אמרה בשקט לאורי:"אורי אתה נפלת על השכל אני לא אתן לך להישאר פה לבד,הנייטלס הזה גרם לשני ילדים להיות בקומה שהוא היה עוד וולוויקס,מה הוא יכול לעשות שהוא נייטלס?!",אורי סימן לצ'רלס להרחיק מפה את זואי,שני הילדים ברחו במהירות,זואי אמרה בשנאה לצ'רלס:"הוא חבר שלך!חבר שלך!איך אתה יכול להשאיר אותו שם לבד,אני לא מאמינה עליך!",אך לפני שצ'רלס הגיב לה פיצוץ חזק נשמע מכיוון המעבדה,שני הילדים הביטו באימה במעבדה העולה באש של פרופסור רואן,זואי נופלת על רגליה בכי מר מתחיל לרדת מעיניה במהירות רבה מדי.

דמות יוצאת מין המעבדה השרופה והרוסה,דמות שהיא נראת כמו בן-אדם מחזיקה פוקימון קטן בגדולו של פיקאצ'ו,היו אלה פיקאצ'ו ואורי,זואי הייתה הראשונה לקפוץ משמחה על אורי והיא אמרה לו:"מה אתה חושב שעשית!",אורי חייך אליה והוא אמר לשניהם:"אתם לא יודעים מה קרה שמה,אני אספר לשניכם מאוחר יותר,בואו 'נברח' מעיר הזו לפני שיכריחו אותנו לנקות",אורי וצ'רלס הלכו ביחד אבל זואי נשארה מאחור,עשרות מחשבות התרוצצו במהירות בראשה,מחשבות כמו:'מה הוא חשב לעצמו','למה הוא כזה חסר אחריות',אחרי שסיימה לכעוס על אורי היא רצה לקראתם בשמחה רבה,שלט קטן,עשוי מעץ שלאט לאט נשרף מהמעבדה שבו כתוב:"העיירה סנדג'ם".
    המשך יבוא...

אירועים חשובים:
    · אורי מוצא את הפוקימון הראשון שלו,פיקאצ'ו.
    · נייטלס ופיקאצ'ו מתחילים קרב.
    · המעבדה מתפוצצת.
    · החבורה נמצאת בדרכה לעיירה סנדג'ם.

שם הפרק הבא:הסיפור של אורי.

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •