Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 159
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אהבתי את הפרק,למרות שאני חושב שלציין את השמות של זקרום,ראשירם וויקיטיני זה לא ממש שילוב של דור 5(למרות שאם אתה לוקח את עניין''הדור החדש''לאט לאט,זה בסדר).
    אגב,אתה מוזמן להגיב לי בסיפור שלי מתי שבא לך
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 11-27-2010 בשעה 10:09 AM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שני דברים:
    א]תודה.
    ב]אני אקרא ואז אגיב

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קראתי את פרק 14
    פרק נחמד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    פרק חם מין התנור!
    פרק עשרים:מפגש אופל ואור:
    עמוד החנית:
    גבר מבוגר בעל שיער כחול כבן ארבעים ובעל בגדים אפורים יצא מין פתח מוזר שנפתח מין החנית הענקית הוא מלמל לעצמו:"טוב להיות בבית,עברו רק חמש שנים מאז שנעלמתי לשלושת מפקדי צוות גאלקטיק,מרס,יופיטר וסטרון,אני יודע שהם לא יסלחו לי אבל כעת אחרי שהעולם שלי נהרס הגיע הזמן לכבוש את העולם הזה,בעזרתם של דיאגלה ופאלקיה!" "נו,נו,נו הנה סיריוס,אני מזמן רציתי לפגוש אותך,שמי הוא סטיבן ג'ונס,אני מוכר בתור SP,אני עתיד לשלוט בעולם,ואני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,צא קיריקיזן אני בוחר בך! עמד לפני SP הרשע פוקימון גבוה בעל הצבעים אדום,צהוב וכסף,סיריוס אמר בקול נרעד:"אני כבר לא בגיל להילחם,צא הונצ'קורו!" עמדה לפני סיריוס ציפור ענקית ושחורה שנראתה כמו עורב מסוכן שאורב לטרף.
    שני פוקימוני האופל עמדו זה מול זה במבטים מאיימים,מה ששני אויבי סינו לא ידעו שארסיאוס המטרה של כול אחד מהם נמצא ממש באותו חדר,אך לא באותו המימד,קיריקיזן השתמש במתקפת להבי מתכת שחורה,מתקפה מיוחדת לקיריקיזן ולתת התפתחות שלו קומטנה שבה אחד מין הפוקימונים זורק חלק מידו שמשנה את צבעה לשחור בוהק שאם הוא פוגע בסוגים:חרק,על-חושי,דרקון ואדמה הוא יוצר פגיעה חמורה ביותר,הונצ'קורו הגיב במתקפת ציפור אמיצה שביטלה את המתקפה של קיריקיזן,שני הפוקימונים היו בסף התמוטטות ולא רק הם הזירה הייתה במצב חמור ביותר,גופו של ארסיאוס סבל בכוח אדיר,היות והזירה שנהרסת לאט,לאט היו חלק מין נפשו של ארסיאוס,רעידת אדמה התחילה בהר הקורונט,סיריוס אמר ל-SP:"טוב מצטער סטיבן אך את הקרב האפל הזה נצטרך לדחות עד לפעם הבאה,אני קורא לכוחות הזמן-חלל שספגתי בשביל להציל את חיי ואת חיי SP!",כעבור שנייה סיריוס ו-SP נעלמו מין ההר שנהרס מרגע לרגע.

בדרך לעיר אורבורג:
    "אורי,עדיין לא הבנתי דבר אחד,איך אתה יודע שכול האנשים האלה יסכימו להצטרף לצוות כוח הפוקימונים?" שאל בתמימות צ'רלס אורי חייך ואמר:"אתה מכיר אותי לא?שאני רוצה שדברים יקרו הם יקרו".
    ווילאם בדיוק אז יצא מין מערת אורבורג,אורי התקרב אל ווילאם בלי היסוס והוא אמר לו:"ווילאם ואן איסירו אני מניח,אני מציע לך עסקה שתביא לך את הנקמה שלך הנקמה ב-SP,שמי הוא אורי זורק,ואלה חברי,זואי,צ'רלס וירון,האם ברצונך לאחד איתנו כוחות ולהצטרף לצוות שלנו,'כוח הפוקימונים',האם אתה מסכים?" ווילאם היסס מעט אך אמר
    בגאווה כבירה:"אני מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,אם תנצח אני אצטרף לצוות שלכם,אם לא אז לא" אורי הנהן והוציא את פיקאצ'ו שלו ווילאם הוציא פוקימון חדש,הוא הוציא אונונדו[ההתפתחות של קיבאגו] שני הפוקימונים רצו זה אל זה במתקפות מסוכנות מאוד,פיקאצ'ו השתמש במתקפת וולט אימתנית מאוד ואונונדו השתמש במתקפת חבטת ג'יגה חזקה מאוד,שתי המתקפות פגעו במתקפה ישירה,ונראה שכול אחד מין הפוקימונים מותש עד סף התמוטטות,אורי חשב לעצמו:'פוקימוני החשמל הם סוג אימתני,אני קורא לכוחות זרקום להטעין את פיקאצ'ו!' ברק הכה בפיקאצ'ו שנראה מסוכן מתמיד ושלח מתקפת סופה חשמלית מסוכנת מאוד,שכמו שעשתה למעבדת רואן גם עכשיו היא יצרה הרס נוראי,היא פגעה באונונדו קשות,היא שרפה עצים,ופוקימוני המים שחיו באגם סבלו קשות,לאחר מספר שניות של הרס וחורבן,פיקאצ'ו התמוטט על רגליו אך אונונדו נשאר,חלש אך עומד ומוכן לקרב,ווילאם אמר לאורי:"אומנם הפסדת,אבל ראיתי שכוחך וכוחו של פיקאצ'ו חזקים רק בגלל זה אני מוכן לכרות איתך ברית נצחית,רק דבר אחד לא הבנתי,איך בדיוק כוחו של פיקאצ'ו גדל כול כך בשניות" אורי התרומם והחזיק את פיקאצ'ו בידיו ואמר:"בקרוב תדע הכול".

מגדל הרשע,חדרו של מספר שלוש:
    מספר שלוש נכנס אל חדרו,זה היה חדר לא גדול יחסית מיטת עץ ישנה עמדה לה שם בחלקו הימני של החדר,לא היה שם הרבה רק מיטתו,שיטת עץ ישנה ומדף,על המדף הייתה רק תמונה אחת,תמונה של מספר שלוש,לידו היו עוד שלושה אנשים,לאחת מהם היה שיער אדום כמו דם,לאחרת היה שיער סגול ומעל כולם היה סיריוס מפקד צוות גאלקטיק,מספר שלוש מלמל לעצמו:"אל תדאגו יופיטר ומרס,סטרון מתכנן להציל אתכן" SP נכנס לחדרו של סטרון ואמר לו:"מספר שלוש,פגשתי היום את הבוס שלך לשעבר" מספר שלוש הביט בו בהבעה מוזרה ואמר:"בוס לשעבר?אתה מתכוון לסיריוס?" SP הנהן אבל בכול זאת סטרון לא האמין לשמע אוזניו ולדבריו של הבוס שלו הוא חשב לעצמו:'אם סיריוס חזר, יהיה לי יותר קל להציל את מרס שלי ויופיטר!' SP אמר לו:"מספר שלוש, אני יודע שאתה היית בצוות גאלקטיק ואני יודע גם שאתה רוצה להציל את מרס ואת יופיטר, ואני אתן לך הזדמנות, הצוות של בלו יהיה מוכן לפקודתך בעוד מספר שעות יש לך צ'אנס אחד, אם תיכשל אתה תיכנס למאסר זכור אם אתה נתפס אל תגיד מילה על מקום המפקדה שלנו", מספר שלוש חייך ואמר:"תודה אדוני, אני אתכונן".
    המשך יבוא...
    אירועים מיוחדים:
    1. זהות המסתורי מתגלה-סיריוס מפקד צוות גאלקטיק לשעבר.
    2. היו שני קרבות במהלך הפרק.
    3. הקרב הראשון-סיריוס נגד SP.
    4. יש לסיריוס הונצ'קורו.
    5. ל-SP יש קיריקיזן.
    6. הקרב נגמר באמצע,אין מנצח או מפסיד.
    7. החבורה ו-ווילאם נפגשים.
    8. אורי ו-ווילאם מתערבים.
    9. הקרב השני-אורי VS ווילאם.
    10. אורי משתמש בפיקאצ'ו.
    11. מסתבר שלווילאם יש אונונדו.
    12. ווילאם ואונונדו מנצחים.
    13. ווילאם מסכים להצטרף לצוות כוח הפוקימונים.
    14. מספר שלוש מתגלה כסטרון,אחד ממפקדי צוות גאלקטיק לשעבר.
    15. מתגלים רגשות סטרון אל מארס אחת ממפקדות גאלקטיק לשעבר.
    16. מגלים היכן יופיטר ומארס.
    17. SP מרשה לסטרון להציל את יופיטר ומארס.

5. משתמש מנוסה
    פרק עשרים ואחד-תוכנית חלופית:
    לפני עשר שנים,משאית משוריינת בדרך לבית הכלא:
    "סטרון,אתה בטוח שהוא בגד בנו?" אמרה מארס אישה צעירה בעלת שיער אדום כשני ועיניים שחורות בחוסר אמונה וטיפה בבכי מר סטרון שנא את סיריוס על זה שבגד בהם,זה קרא רק לפני חמש שעות,סיריוס שעד אז הבטיח להם עולם משלהם ברח להם ושלט בעולם לבדו,סטרון הסתכל במארס המסכנה,יופיטר אישה יותר מבוגרת ובעלת שיער סגול נתנה אגרוף חזק מאוד לדפנות הרכב המשוריין,סטרון הרהר בראשו:'סיריוס נעלם,אש קאצ'ם ברח,השרשרת האדומה הושמדה,כול מה שאני עבדתי עליו במשך חמש שנים הלך עם הסיריוס הזה,יש סיכוי אחד ויחיד לברוח מפה ולתכנן את מסע נקמתי,התוכנית תהיה פשוטה:ראשית כול אני צריך שיופיטר ומארס תיכנסנה לבית הכלא המחוזי,ואני אברח,אני ארוץ במהירות לכיוון הר קורונט,שמה אני אתחבא עד שהעניין יירגע,ואז אני אשחרר את יופיטר ומארס'.

[הווה]עמוד החנית:
    "אני,אני עשיתי את זה,אני נתתי ליצור המתועב הזה את התכשיט שלי,התשובה היא לא בר-מוח,אבל אדון אזלף היקר שלנו,האח הבכור נתן ליצור הרשע הזה את תכשיט החיים!" אמר בשנאה מספרייט בכינוס החירום של הפוקימונים האגדיים "אני בכלל התנגדתי לזה שאתם תקבלו את החלקי הנשמה של ארסיאוס,אני בכלל הצעתי ששומרי היקום ייקחו אותו!" זעק אנטי בזעם "אני קורא לסדר,אני החלטתי לפני מיליוני שנים את זה ואני גם אקיים!" אמר ארסיאוס,"אני הוא זה שהציע ששומרי האגמים ישמרו על התכשיטים ואם אתם מדברים על זה,אבן הטופז היא חלק מין נשמתי שלי ולא של אבי,יוקסי אני רוצה את האבן במאבק כנגד SP!" אמר סירס בקול פוקד,יוקסי הסתכל במבט שונא ומתעב בסירס ומלמל בזעם:"זה שאתה יצרת אותי ואת אחיי זה לא אומר שאתה אבי!" סירס שלח מתקפת גל-אופל שפגע ביוקסי קשות :"בשם כוחות פוקימוני האופל אני מבטל את מתקפות האופל!" אמר דרקאי בזעם :"אני יודע שאתה ירשת מאביך את שבע-עשרה לוחיות החיים,אבל זה לא אומר שאתה משתמש בהם כנגד אחיך!" :"די כבר!אתם לא מבינים שכול עוד אנחנו לא מאוחדים SP ינצח!" אמרה בזעם לא אופייני לקרסליה שעד עכשיו לא פצתה את פיה,דממה הייתה במשך מספר דקות,ארסיאוס הפר את הדממה בשאלה לבנו:"סירס,לפני מספר ימים נשבעת לי שתמצא לי פתרון,ומה הוא?" "תקשיב לי טוב אבא,אתה הבטחת שתיתן לי יד חופשית,אבל מה אני מגלה מפיקאצ'ו שלי,שסלבי [ידו הצביעה על סלבי שבלע את רוקו]משוטט באזורים שלי,סיכמנו שבמרכז סינו אני האגדי הראשי,סלבי הוא האגדי של יער האילקס בג'וטו!" זעם סירס ועזב את החדר בדרכי קסם,דמעות תשמעו מכיוון שלושת פוקימוני התחושה,אזלף היה זה שבכה הוא אמר לעצמו:"זה נכון,מספרייט צודק אם הייתם לא נותנים לי את החפץ הוא היה פה היום,אני בושה לפוקימונים באשר הם!" וגם הוא עזב את החדר,ארסיאוס אמר בזעם:"מה קורה פה!? גם סירס וגם אזלף הלכו! מי רוצה עכשיו,מיו,אני רוצה שתשתנה לצורה האנושית שלך ותעזור לסירס במסעו ברור?" מיו הנהן והוא חזר לצורתו האנושית,היה זה נער בעל כובע הוא מלמל לעצמו:"אני מקווה ארסיאוס שלא יהיו ברקע לקסריי שאני אעזור לבנך,רק שתדע זה באמת לא היה אחראי!" היה זה עומר [מפרקים 6-7] שעמד שמה מול כול הפוקימונים האגדיים,מיוטו הביט בו בשנאה עמוקה והוא אמר לו:"רק שתדע מיו,אני מקווה שתיכשל כי ככה אני יהיה הפוקימון הכי חזק!" מיו שלח גל הדף חזק שהפיל את מיוטו על עמוד החנית,קרע בחלל נוצר שני פוקימונים יצאו משם,"זה לא פאלקיה ודיאגלה?"שאל ויקטיני בתמימות,"אתה צודק ויקטיני אלה אכן הם,לא ראיתי אותם עשר שנים מאז יצירת היקום החדש" אמר בפליאה זרקום.
    המשך יבוא...
    אירועים מיוחדים:
    1. מגלים על עברו של סטרון.
    2. האגדיים נפגשים במפגש סיכום.
    3. מספרייט כועס על אזלף.
    4. אנטי זועם על החלטת ארסיאוס על חלוקת התכשיטים.
    5. מגלים שאבן הטופז היא לא חלק מין ארסיאוס אלה חלק מין סירס-אורי.
    6. מגלים על השנאה שיש בין סירס ויוקסי.
    7. מגלים את זהותו של מיו-עומר.
    8. פאלקיה אדון המרחב חוזר מין היקום המקביל.
    9. דיאגלה אדון הזמן חוזר מין היקום המקביל.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    פרק 15
    פרק נפלא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    חמש עשרה?
    אני פרסמתי את 21!

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי הארי פוטר צפה בהודעה
    חמש עשרה?
    אני פרסמתי את 21!
    אני לא קורה תסיפור שלך כול יום
    קורא פעם בה אז אני בפרק 16 עכשיו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    אהה אבל תמהר אהה.

10. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    פרק נפלא!
    ואו! אני ממש אהבתי את הקרב בין הפוקימונים האגדיים נגד Sp!
    פשוט מ-ע-ו-ל-ה!
    יש סימני פיסוק שגויים, אבל שוב, אני ממש, אבל ממש אהבתי את זה.
    כל הכבוד!

11. משתמש מנוסה
    הפרק הבא יצא ממש בקרוב,רק מסיים אותו וזהו אני מפרסם אותו שם:
    נבואת הזמן-חלל

12. משתמש מנוסה
    פרק 21 מהמם

13. משתמש מנוסה
    תודה הנה הפרק הבא:
    פרק עשרים ושתיים-נבואת הזמן-חלל:
    מכון העיר אורבורג:
    "אני עוד אחזור אני אראה לך!צ'רמיליון חזור!" אמר נער בעל עיניים ירוקות כאזמרגד שכרגע הפסיד בקרב המכון שלו,מנהיג מכון העיר אורבורג צ'רלס נער כבן עשרים ושלושה מנהיג מכון האש של המחוז אמר בלעג לילד שהפסיד:"תקשיב עד שלא תלמד לרסן את הכעס שיש בך ג'ון מהעיר אטרנה,תקשיב לי,אני לא יודע איך קיבלת את תג מכון המים בעיר קנלייב אבל פה יש חוקים אחרים,תתאמן במכרות של העיר,תתפוס אוניקס או ג'יאודוד ואז תחזור לפה ברור?!" ג'ון הסתכל במבוכה על הצ'רמיליון שלו,החזיר אותו ויצא מין המכון,הוא מלמל לעצמו:"אני עוד אנצח את השוויצר הזה!" הוא הסתכל בקופסת התגים שלו היה שמה תג אחד ויחיד,תג טיפת המים של קנלייב.
    בדיוק אז אורי,צ'רלס,זואי,ירון ו-ווילאם יצאו מין המערה של אורבורג,אורי ראה את ג'ון ומלמל לעצמו:"הנה הוא,מוזר יש לו רק תג אחד,מוזר מאוד" ג'ון ראה את החבורה שמתקרבת אליו והוא אמר להם:"אני מזמין את מי שהכי חזק אצלכם לקרב פוקימונים,אחד על אחד!" אורי יצא מין החבורה ואמר:"אני אורי זורק מאתגר אותך לקרב פוקימונים,צא פיקאצ'ו!" פיקאצ'ו של אורי יצא מין הפוכדור שלו,ג'ון הביט היטב במתמודד מולו ואמר בקול:"צא צ'רמיליון אני בוחר בך!",צ'רמיליון ופיקאצ'ו הביטו זה בזה במבטים מאיימים,כול אחד מחכה שהשני יפעל,מה שאורי לא ידע שעומר צופה בו כעת ושהוא נשלח למשימה אחת ויחידה קולו של ארסיאוס עוד הדהד בראשו ואמר:'תעזור לסירס במשימתו מיו,תעזור לסירס במשימתו!' הוא ראה איך פאלקיה אדון המרחב ודיאגלה אדון הזמן חזרו לעולמנו ובפיהם בשורה:"יום הדין קרב ובא ארסיאוס העולם הולך ונעלם,כוחו של סטרון יחזור אליו בימים הבאים,סיריוס יחזור אל מארס,יופיטר וסטרון,SP ישמיד את פוקימוני התחושה וייקח לידיו את תכשיטי המלכות" עומר חשב לעצמו:'אבל סירס לקח מיוקסי את אבן הטופז,אם SP יצליח להשיג את כול השלושה,סירס בסכנה,נבואת הזמן-חלל הולכת וקרבה,יום הדין קרב ובא,בעיר אטרנה צופה לסירס סכנה,אסור לו להתקרב לשם'.
    פיקאצ'ו וצ'רמיליון עמדו זה מול זה,לקח משהו כמו חמש דקות עד שצ'רמיליון השתמש במתקפת טופר מתכת חזקה שעמדה לפגוע בפיקאצ'ו שהשתמש במתקפת זנב ברזל עוצמתי במיוחד.

חורבות העיר סלסטיק:
    "פרופסור אוק,פרופסור אוק ענה לי פרופסור אוק,כאן מדבר אש קאצ'ם,מצאתי את תליון האש,אני חוזר מצאתי את תליון האש!" אמר נער צעיר בעל עיניים חומות-אדומות שמחזיק תליון אדום כדם "אש,אש ענה לי אש,כאן גרי,סבי לא נמצא כעת,מצאת את התכשיט,כול הכבוד,תחזור לפאלט,אני מצאתי את תליון המים,תליון העשב כבר פה,תחזור הביתה!"אמר בצד השני של הקו,ישר מהעיר פאלט הרחוקה בקנטו.
    אש התכוון לצאת מין החורבות אבל דמות בעלת גוף חיוור,עיניים אדומות בוהקות שמזכירות נחשים,החזיק אקדח ואמר לאש בקול לחש:"אש קאצ'ם,עבודה טובה עשית,תן לי את התליון או שסופך יהיה כסוף דון!" "מה עשית לדון,אתה זה שדאג לזה שהיא תעלם ככה נכון!" אמר אש בקול מרוגז,הדמות המסתורית צחקה צחוק גבוה וקר,הוא כיוון את אקדחו,כיוון את הנצרה,שלוש יריות נשמעו ואש צנח על ההאדמה הקרה והקשה,שוטט דם,ספק חי אבל לא זז,הדמות אמרה:"טוב זה היה קל,אני אקח את התליון והלך לי,עד שימצאו את גופתך ייקח איזה חמש או שש שנים,להתראות אש,אתה יודע בעולם הבא!" הדמות הושיטה את ידה הארוכה ולקחה מאש שוטט הדם והגוסס את התליון.
    הדמות יצאה מין המערה,מכשיר הכשר שוב הופעל ואש אמר:"גרי כאן אש,אישירו לקח את התליון אני חוזר אישירו לקח את התל..." ואש שתק,עיניו נסגרו והוא איבד את הכרתו.

קנטו,העיר פאלט,המעבדה של פרופסור אוק:
    גרי החזיק בשערו החום בוכה,הוא מלמל לעצמו:"לא רק שהתליון נגנב,גם אש אולי מת,אני לא מאמין,אני שולח משלחת חיפוש,אבל עד שאני,אמו,אביו וסבי נגיע הוא ימות,אני יודע!,סינת'יה כאן גרי,אני חוזר סינת'יה כאן גרי תגיעי במידי לחורבות סלסטיק,אישירו גנב את התליון ואש גוסס,תגיעי לשם במידי!,מחכה לעדכון".

העיר סלסטיק,חצי דקה לאחר המסר מגרי אוק:
    אישה בלונדינית כבת שלושים וחמש רצה מין המעבדה לכיוון חורבות העיר,היא רואה לפניה את הגנב אישירו שהתחמק שוב בלי להיפגע,היא מלמלה לעצמה:"נעזוב אותו לעכשיו,עכשיו אני צריכה לעזור לאש!".
    סינת'יה הגיעה לחורבות וראתה מחזה נורא והיום,אש על הרצפה כולו שוטט דם ולידו גופתה של דון שיערה הכחול-שחור מלא בדמו של אש שכנראה עדיין חי,היא הרימה את דון ואת אש על כתפיה והכניסה אותם לתוך המכונית.
    סינת'יה אמרה למכשיר הקשר שלה:"מפקדה,כאן סינת'יה אני רוצה לדבר עם לוקר,אש נפצע קשות ודון נרצחה אני חוזרת,אש נפצע קשות ודון נרצחה!".
    המשך יבוא...

14. משתמש סופר ספאמר
    פרקים יפים קראתי את 20,21,22

15. משתמש מנוסה
    תודה רבה

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •