אהבתי מאוד את הפרק,למרות שקצת לא הבנתי את הרעיון שלך.........יתכן שאולי אני יבין אותו בפרק הבא.
אבג,אני מקווה שגם אתה תגיב לי בסיפור,כי אני כבר רוצה לפרסם את ספיישל חנוכה
אז,ביי!![]()
אהבתי מאוד את הפרק,למרות שקצת לא הבנתי את הרעיון שלך.........יתכן שאולי אני יבין אותו בפרק הבא.
אבג,אני מקווה שגם אתה תגיב לי בסיפור,כי אני כבר רוצה לפרסם את ספיישל חנוכה
אז,ביי!![]()
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
פרק עשרים ושלוש-קרב מלא [חלק א']:
העיר אורבורג:
"צ'רמיליון תשתמש בלהביור!" אמר ג'ון באכזריות לצ'רמיליון שלו,להבה אדומה כדם יצא מפיו לכיוונו של פיקאצ'ו שהחזיר באכזריות במתקפת רעם עוצמתית במיוחד,שתי המתקפות התמזגו בפיצוץ אדיר שפגע בשני הפוקימונים,בדיוק באותה שנייה עומר-מיו קפץ מין הגג ונכנס בסערה למכון העיר,זואי מלמלה:"זה לא היה עומר?" צ'רלס וירון הנהנו בהסכמה,אורי סימן לג'ון שהקרב יפסק,אורי,ווילאם,צ'רלס,ג'ון,ירון וזואי נכנסו למכון וראו את עומר משחק עם הפוכדור שלו,מנהיג המכון של העיר לבש גלימת מסעות לבנה בוהקת והוא אמר לעומר:"תן לי להבין,אם תנצח אותי בקרב של שישה על שישה אני אתן לך ארבעה מתגי המכון שלי,ואם אני אנצח..." "אתה תקבל את פוקימון האש הכי חזק שלי,מה לא ברור פה?" המשיך עומר בנימת ביטחון.
מנהיג המכון היסס ואמר:"אוקיי,קרב מלא של שישה על שישה,בין עומר מהעיר פאלט,שבקנטו שהיגר לסינו ולעיר טוונליף ביני,רון מהעיר אורבורג,מתחיל עכשיו,צא מגבי אני בוחר בך","צא גנטורו אני בוחר בך!" אמר עומר.
שני הפוקימונים יצאו מין הפוקימונים שלהם,מגבי האדום כדם היה מוכן לקרב,ואילו קנטורו פוקימון מסוג אבן מאישו בעל עיניים קטנות וצהובות השתעמם מאוד מין היריב שלו,מגבי התעצבן והתחיל לשלוח מתקפות גחלת חזקות מאוד אך אם זאת לא השפיעו מאוד על קנטורו.
אורי ראה את הבעת הבלבול של ג'ון והסביר לו:"פוקימוני אבן כמו קנטורו לא מושפעים כמו שצריך ממתקפות אש,מתקפות אש חלשות כמו גחלת לא ישרטו אפילו פוקימוני אבן,אך מתקפות מסוכנות של אש כמו להבת-על יכולות לפגוע בו אבן לא בצורה משמעותית,הבנת?" ג'ון לא ענה רק הנהן בראשו וחשב לעצמו:'למה הוא שולף את המגבי שלו,קנטורו יכול לנצח במכה אחת,יש לו פוקימונים הרבה יותר קשוחים".
קנטורו השתמש במתקפת כבל אבן שתפס במהירות רבה את מגבי,שני כבלים יצאו מין שדה הקרבות,רון מנהיג המכון צחק צחוק קר כאילו לא אכפת לו ממה שקורה פה,הוא אמר בקול נמוך:"תבין נערי,המגבי שלי הוא הפוקימון הכי חלש שלי,ככה שלשלוף פוקימון חזק כול-כך על ההתחלה זה לא..." עומר התפרץ לדבריו בזעם ואמר:"הגנטורו שלי הוא הפוקימון הכי חלש שיש לי,גנטורו תשתמש במתקפת על-חושי!" הקהל ומנהיג המכון קראו בפה אחד:"מה?"אחד גדול מאוד,העל חושי של קנטורו תפס בזריזות רבה את מגבי והתחיל לענות אותו בייסוריי תופת של ממש,כעבור חמש דקות כאלה,מגבי הובס.
זה היה אחד אפס לטובתו של עומר זה היה,רון לא איבד את קור רוחו הוא מלמל לעצמו:"טוב,זה אחד אפס לו אז אולי אני אשתמש בפוקימון בעל שני סוגים מי שהכי מסוכן לו יהיה לא אחר מאשר..." רון זרק פוכדור לאוויר וצעק:"צא קומבסקן אני בוחר בך!" פוקימון אדום-צהוב חיוור דמוי תרנגול יצא מין הפוכדור של רון,רון ציווה על קומבסקן שלו:"קומבסקן,מתקפות האש החזקות שלך לא יעזרו לך פה,תשתמש במתקפת אגרוף שמיים,אחרי זה תוסיף אגרוף ממוקד,ובסוף שבירת לבנים,אם מהלך מפספס תעשה הכול מהתחלה ברור!" קומבסקן קפץ לשמיים וכיוון אגרוף מוזהב חזק מאוד לכיוונו של קנטורו שהתחמק באופן מוזר,הוא השתמש במתקפת מכת ברק חזקה מאוד,אורי חשב לעצמו:'לא הגיוני שקנטורו יודע את כול המתקפות האלה,הוא לא מסוגל ללמוד מתקפות מסוגי חשמל או על-חושי,יש פה התערבות של מיו אבל זה לא הגיוני שמכול הפוקימונים בעולם דווקא הפוקימונים של עומר הם...' זה הכה באורי כמו ברק הוא הבין סוף-סוף את זהותו האמיתי של עומר,אם אורי הוא סירס אז עומר הוא מיו!
המשך יבוא…
אהבתי את הפרק,למרות שהוא לא ממש התקשר לפרק האחר,לא הייתה בו עלילה משנית והוא לא עזר לי להבין את הפרק הקודם![]()
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
פרק עשרים וארבע-קרב מלא [חלק ב']:
1-0 לעומר
'זה חייב להיות הוא,עיניו ירוקות אך שניות לפני שמתקפת העל-חושי יצאה עיניו של עומר השתנו לכחול בוהק כמו של מי שמשתמש במתקפה הזו,עיניו יצרו פלאש קצר ומהיר לפני מתקפת הברק,איך הוא עושה את זה אם זה לא מיו,אחרי שהוא ינצח בקרב אני הולך לדבר איתו על זה' הרהר לעצמו אורי,"מה קרה אורי,הכול טוב?" שאלה זואי בחביבות אורי משך בכתפיו בתמימות רבה.
קומבסקן השתמש שוב ושוב במתקפות ריסוק לבנים שכול פעם פספסו את קנטורו,לאחר מספר פספוסים,קומבסקן של מנהיג המכון רון פגע בחוזקה בקנטורו,לאחר מתקפת אגרוף השמיים,פגע האגרוף הממוקד הזוהר של קומבסקן ומיד אחרי ללא שום התרעה קומבסקן יצא לסיבוב של מתקפת שבירת לבנים,לאחר חמש דקות [עשרים שבירות לבנים לדקה]קנטורו הובס קשות בהשפלה.
1-1:
עומר צחק צחוק קר ודק ואמר למנהיג המכון:"עכשיו העסק מתחיל להיות מעניין צא גרצ'ומפ אני בוחר בך!" מין הפוכדור החדש של עומר יצא לו פוקימון יותר גבוה מין קנטורו בהרבה אבל הוא עוקף את עומר בגובה בערך בראש וקצת,היו לו ציפורניים חדות כתער ברוב גופו,גופו האדום-צהוב-כחול היה מוכן לקרב,סופת חול התחילה בזירה,עומר הסביר לנוכחים:"יש לגרצ'ומפ יכול הנקראת זירת חול,היכולת הזו גורמת לזה שמין גופו של הפוקימון המשתמש יצאו סילוני חול שהתפזרו לאוויר במהירות ויצרו פעם בחמש דקות סופות חול חזקות שיפגעו בכול פוקימון שאינו מסוג אדמה,והנה עברו חמש דקות מאז שגרצ'ומפ הפעיל את יכולתו תראו!" ובאמת כמו בדבריו של עומר החול שבזירה תקף את קומבסקן ברגע שעברו חמש דקות,קצת אחרי שקומבסקן התאושש גרצ'ומפ יצא אליו במתקפות סכיני דרקון חזקים במיוחד שפגעו בו פעם אחרי פעם אחרי פעם,סופות החול שוב יצאו פעם בחמש דקות אחרי עוד שלוש פעמים קומבסקן הובס סופית.
2-1 לעומר:
רון לא האמין למראה עיניו,קומבסקן,ההתפתחות של הפוקימון הראשון שאי פעם קיבל,הפוקימון הכי מוצלח שלו הובס בידי פוקימון עוצמתי לא פחות ממנו,בזעם רב הוא שלף פוכדור נוסף מין כיסו האחורי ואמר:"לפי מה שאני זוכר,גם פוקימונים בעלי יכולת ריחוף לא מושפעים מין היכולת שלך ושאר מתקפות האדמה" "אתה כמובן צודק רון" הוסיף עומר,"צא רוטום,תשתנה לצורת תנור!" פוקימון כתום בעל הילה אדומה יצא מין הפוכדור של רון,הפוקימון חייך חיוך מרושע למדי,לפי שגרצ'ומפ יצא למתקפה רעידת אדמה התחילה בעיר אורבורג,עומר סימן בדיוק אותו סימן שאורי סימן לג'ון לפני שהם פסקו את הקרב,עומר החזיר את הגרצ'ומפ שלו ורון את הרוטום שלו והוא ברח משם,נשמע קול קר ואכזר שאמר:"סירס ומיו צאו החוצה,SP רוצה אתכם,אני יודע שאתם במכון העיר אורבורג,צאו מין המכון בצורתכם המקורית ואיש מבין אנשי אורבורג או החברים שלכם לא ייפגע,יש לכם חצי שעה להגיע להר קורונט,אם מישהו אחר יגיע לשם לא נהסס לפגוע בו,אם לא תגיעו לפה תוך חצי שעה כול אנשי העיר יפגעו,זה ברור!",אורי הביט בעומר ואמר לו:"טוב יש לנו משימה לא?" עומר הנהן בעצבות:"אורי הוא עלה עלינו,אבל מאיפה אתה יודע?" אורי צחק צחוק ילדותי ומתוק ואמר:"לא הגיוני שהפוקימונים שלך כול-כך חזקים,מיוחדים,זה לא יתכן שפוקימון אבן יודע על-חושי" עומר הרכין ראש ואמר:"אתה ויכולות הניתוח שלך,טוב אורי בוא נלך" אורי אמר לחברים שלו:"מצטער אבל לא תוכלו לבוא איתי ועם עומר" ווילאם אמר:"אם אתה חושב שניתן לך ולעומר הזה את הכבוד לחסל את SP אתה עושה צחוק!" זואי הוסיפה:"אתה ועומר חברים שלנו אנחנו לא ניתן לכם להסתכן ככה!".
עומר הוציא מין התיק שלו קמע עתיק ואמר:"בשם כוחו של מיו,אנא ממך קמע ארסיאוס,קח את ווילאם,ג'ון,זואי,צ'רלס וירון למקום מבטחים עד שנחזור מין המשימה שלנו" הקמע זהר בזוהר כחול ותוך שלוש שניות חמשת החברים של אורי ועומר נעלמו כלא היו,עומר אמר לאורי:"סירס,בוא נלך כבר" ושניהם יצאו מין המכון.
אהבתי את הפרק.הוא מתח אותי מאוד וגרם לי לשאול את עצמי:מתי יגלו את הזהות של אורי ועומר?
אגב,תגיב לי בסיפור-היום יש פרק אחרון,ובמיוחד בשבילו יש ספיישל:נחש את שם הפרק שאתה חושב שהוא הנכון ואולי תהיה דמות משנית בסיפור!
ליצירת קשר:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)