הפרק האחרון שאני כתבתי[כול יום אני כותב 1-3 פרקים]הוא פרק 7.
שמות הפרקים הבאים הם:
סוף כול סוף פוקימון ראשון והאיש המסתורי.
מסכת הארגמן והבחירה של זואי.
הקרב נמשך ומפסיק מאבדים חבר ומקבלים חדש.
אחלה פרק, יש כמה שגיאות כתיב.
כל מה שחשבתי באמת קרה!
כנסו בבקשה:
http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
תחממו:
קרדיט לרון Sulimania Knight.
ספוילר
הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
I'm Aswell a Brother in theXIII Tribe
שם הפרק הבא:סוף כול סוף הפוקימון הראשון,האיש המסתורי:
הצצה לפרק:
· צ'רלס מקבל את הפוקימון הראשון,X.
· אורי פוגש פיקאצ'ו.
· צ'רלס ואורי נלחמים נגד גרידוס.
X פירושו אומר שאני לא רוצה לגלות לכם איזה פוקימון הוא קיבל,רמז,פוקימון עשב[לא דווקא מין ההתחלתיים המקוריים,זה יכול להיות אודיש גם]מדור אי זוגי.
יאללה, תפרסם כבר את הפרק הבא![]()
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
פרק חמישי-סוף כול סוף הפוקימון הראשון,האיש המסתורי:
צ'רלס,אורי וגם זואי נכנסו בחשש למעבדה החלופית של פרופסור רואן,אורי הרגיש קצת אשמה על מה שקרה עם זואי ומה שקרה במעבדה,אורי אמר לצ'רלס בחלש:"טוב צ'רלס,אני לא צריך לקבל פוקימון התחלתי,יש לי את פיקאצ'ו שלי,אני מחכה לכם בחוץ",אורי יוצא מין מהעבדה החלופית,והוא רואה פוקימון חדש שהוא לא ראה קודם,הוא פגש גרידוס מטייל לו על שפת הים שליד העיירה סנדג'ם.
במעבדה אצל זואי וצ'רלס.
"טוב,הגיע הזמן שלכם ילדים,לקבל את הפוקימון הראשון,צ'רלס,אתה תהיה הראשון שמקבל מבין שניכם,בוא איתי",אמר פרופסור ביל,עוזר המחקר לשעבר של פרופסור אוק שיצא לגמלאות,אותו מחליף נכדו ונכדתו,האחים גרי ואיימי אוק,איימי מטפלת בפוקימונים שבמעבדה וגרי מחלק פוקימונים התחלתיים.
עם ביל וצ'רלס בחדר האחורי של המעבדה.
ביל וצ'רלס הלכו לחדר האחורי של המעבדה,צ'רלס מסתכל על שמונה עשר פוכדורים שונים,חמישה מהם שייכים לסוג עשב,חמישה על אש,חמישה על מים,השלושה הנותרים הם,חשמל,רעל ונורמל,צ'רלס הרהר בראשו על איזה פוקימון לבחור:'אם אני אקח פוקימון חשמל אז אני ואורי נהיה יריבים עם מתקפות חשמל חזקות,אם אקח אש זה יהיה מסוכן באזורי היער,אני לא אוהב פוקימוני מים,אז אני אקח...',את המשפט האחרון צ'רלס אמר בקול רם:"אני אקח טריקו!",ביל הגיב במהירות הבזק והוא הושיט פוכדור לצ'רלס,הפוכדור של טריקו,צ'רלס יצא מהמעבדה,ועכשיו תורה של זואי.
אצל אורי ופיקאצ'ו.
אורי מסתכל על פיקאצ'ו שלו ואז הוא מסתכל על גרידוס באימה,הוא אמר לפיקאצ'ו בקול חלש:"תקשיב פיקאצ'ו שלי,פה והפעם זה מסוכן להשתמש בפיצוץ חשמלי,כמעט הרסו את טוונליף כולה אני לא רוצה להרוס את סנדג'ם,תשתמש במתקפת זנב ברזל!",קול נוסף נשמע:"טריקו תשתמש במתקפת אגרוף שאיבה!",טריקו קפץ על ראשו של צ'רלס,שני הפוקימונים של החברים,צ'רלס ואורי משלבים כוחות ויוצרים זנב שאיבת ברזל חזקה מאוד,שפוגעת בחוזקה בגרידוס,נשמע קול קר אך חכם שאומר:"נו,נו,נו תראו מה יש לנו כאן,צמד החמד אורי טפשוני וצ'רלסי פינוקי,לונג טיים".
אצל זואי וביל בחדר האחורי של המעבדה.
ביל אמר בנעימות ובחברות אל זואי שנכנסה בחשש לחדר האחורי:"תראי זואי,צ'רלס בחר בטריקו ואורי בפיקאצ'ו באיזה פוקימון את תבחרי?".
המשך יבוא...
אירועים מיוחדים:
· צ'רלס מקבל את הפוקימון הראשון,טריקו.
· אורי פוגש פיקאצ'ו.
· צ'רלס ואורי נלחמים נגד גרידוס.
· צ'רלס ואורי מנצחים את הגרידוס ופוגשים במאמן מסתורי מאוד שכנראה מכיר אותם.
אחלה פרק![]()
כנסו בבקשה:
תחממו:
ספוילר
ספוילר
מדריך יצירת מגילה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)