הפרק השישי-מסכת הארגמן,והבחירה של זואי:
בעיר נטושה באזור סינו,המפקדה של ציידי הפוקימון:
בעיר נטושה שבצפון סינו חבורת מאמנים בעל מסכות שחורות וקודרות מחזיקה תיבה מזהב טהור,לחשושים באים מין החבורה,קול רם נשמע מין המגדל הגבוהה של העיר:"נו חבורת אפסים מאופסים אתם זזים או מה,המאסטר שלנו,SP לא יכול לחכות יותר,הוא יתלה אתכם אם לא תזזו",החבורה שנסעה את התיבה מתחילה למהר לכיוון המגדל,כעבור מספר שניות,מאמן בעל שיער קוצי וחצי מסכה מושיט למאסטר שלו,SP מסכה כתומה כארגמן,SP חייך חיוך זדוני והוא אמר:"אימט זה מה שאני חושב שזה,זוהי מסכת הארגמן!",המשרת ששמו אימט מהנהן והוא אומר בקול מתרפס:"כן דונו-סאן זוהי המסכה שיכולה להשמיד את כול העולם הארור הזה שארסיאוס העלוב יצר,ברגע ששלושת התכשיטים יהיו בידך,העולם,יושמד כליל ואתה תוכל לבנות אותו מחדש,בתור השליט הבלתי מעורער כולם אם רצון או בלי יהיו משרתיך הכנועים,אך אני מקווה דונו-סאן שאתה לא תשכח את חיילך הנאמנים שהביאו לך את מסכת הקרח,ויביאו לך את שלושת התכשיטים,סלח לי שתי התכשיטים כי הצלחנו להשיג אחד,את החפץ של אזלף,תכשיט החיים".
החדר האחורי של המעבדה,העיירה סנדג'ם:
זואי יצאה מין המעבדה של ביל,והיא ראתה את אורי ואת צ'רלס נלחמים בקרב כפול נגד המאמן המסתורי.
לפני מספר דקות,ליד האגם:
אורי וצ'רלס הביטו בזעם במאמן שצחק עליהם,אורי אמר בביטחון רב לצ'רלס:"תקשיב ידידי,יש רק מישהו אחד שקורא לנו ככה וכמה שידוע לי הוא התחיל את מסעו לפני מספר שבועות,כנראה הוא פה בשביל לבקר את המשפחה שלו,האם אני צודק,עומר!",המאמן המסתורי צוחק בקול רם ורשע והוא אמר לאורי:"צודק מי שצודק אחרון,נכון אורי זה אני,מי שבגדת בו,ובשביל מי,בשביל מי אני אומר,בשביל ילדה שלא יודעת להילחם,הכוונה למי שאתה אוהב אורי,אני מדבר על זואי,וגם לצ'רלס,נו באמת הילד המפונק הזה,אני הייתי לך כמו אח,אני הצלתי אותך מלהקת לקסריי שהיית בן חמש,אני זה שאתה חייב לו את חייך",בדיוק אז הקרב הכפול התחיל.
בחדר האחורי של המעבדה,זואי לוקחת את הפוקימון הראשון שלה:
זואי אמרה לביל במהירות רבה מאוד:"אני אקח סקווירטל,אני אוהבת פוקימוני מים",ביל הושיט לזואי את הפוכדור של סקווירטל והיא רצה לאורי ולצ'רלס בחיוך רב,הקרב נגד עומר התחיל קרב,טריקו ופיקאצ'ו נלחמים נגד לוקסיו וצ'רמיליון של עומר,היא רואה איך אורי מתחיל להילחץ.
המשך יבוא...
אירועים מיוחדים:
· SP קיבל את מסכת הארגמן.
· זואי קיבלה את הפוקימון הראשון שלה-סקווירטל.
· שמו של המאמן המסתורי נחשף,עומר.
· הרגשות של אורי כלפיי זואי מתגלים.
· עומר נלחם נגד צ'רלס ואורי.
· לעומר יש לוקסיו וצ'רמיליון.