Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 159
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הפרק השישי-מסכת הארגמן,והבחירה של זואי:
    בעיר נטושה באזור סינו,המפקדה של ציידי הפוקימון:
    בעיר נטושה שבצפון סינו חבורת מאמנים בעל מסכות שחורות וקודרות מחזיקה תיבה מזהב טהור,לחשושים באים מין החבורה,קול רם נשמע מין המגדל הגבוהה של העיר:"נו חבורת אפסים מאופסים אתם זזים או מה,המאסטר שלנו,SP לא יכול לחכות יותר,הוא יתלה אתכם אם לא תזזו",החבורה שנסעה את התיבה מתחילה למהר לכיוון המגדל,כעבור מספר שניות,מאמן בעל שיער קוצי וחצי מסכה מושיט למאסטר שלו,SP מסכה כתומה כארגמן,SP חייך חיוך זדוני והוא אמר:"אימט זה מה שאני חושב שזה,זוהי מסכת הארגמן!",המשרת ששמו אימט מהנהן והוא אומר בקול מתרפס:"כן דונו-סאן זוהי המסכה שיכולה להשמיד את כול העולם הארור הזה שארסיאוס העלוב יצר,ברגע ששלושת התכשיטים יהיו בידך,העולם,יושמד כליל ואתה תוכל לבנות אותו מחדש,בתור השליט הבלתי מעורער כולם אם רצון או בלי יהיו משרתיך הכנועים,אך אני מקווה דונו-סאן שאתה לא תשכח את חיילך הנאמנים שהביאו לך את מסכת הקרח,ויביאו לך את שלושת התכשיטים,סלח לי שתי התכשיטים כי הצלחנו להשיג אחד,את החפץ של אזלף,תכשיט החיים".

החדר האחורי של המעבדה,העיירה סנדג'ם:
    זואי יצאה מין המעבדה של ביל,והיא ראתה את אורי ואת צ'רלס נלחמים בקרב כפול נגד המאמן המסתורי.

לפני מספר דקות,ליד האגם:
    אורי וצ'רלס הביטו בזעם במאמן שצחק עליהם,אורי אמר בביטחון רב לצ'רלס:"תקשיב ידידי,יש רק מישהו אחד שקורא לנו ככה וכמה שידוע לי הוא התחיל את מסעו לפני מספר שבועות,כנראה הוא פה בשביל לבקר את המשפחה שלו,האם אני צודק,עומר!",המאמן המסתורי צוחק בקול רם ורשע והוא אמר לאורי:"צודק מי שצודק אחרון,נכון אורי זה אני,מי שבגדת בו,ובשביל מי,בשביל מי אני אומר,בשביל ילדה שלא יודעת להילחם,הכוונה למי שאתה אוהב אורי,אני מדבר על זואי,וגם לצ'רלס,נו באמת הילד המפונק הזה,אני הייתי לך כמו אח,אני הצלתי אותך מלהקת לקסריי שהיית בן חמש,אני זה שאתה חייב לו את חייך",בדיוק אז הקרב הכפול התחיל.

בחדר האחורי של המעבדה,זואי לוקחת את הפוקימון הראשון שלה:
    זואי אמרה לביל במהירות רבה מאוד:"אני אקח סקווירטל,אני אוהבת פוקימוני מים",ביל הושיט לזואי את הפוכדור של סקווירטל והיא רצה לאורי ולצ'רלס בחיוך רב,הקרב נגד עומר התחיל קרב,טריקו ופיקאצ'ו נלחמים נגד לוקסיו וצ'רמיליון של עומר,היא רואה איך אורי מתחיל להילחץ.
    המשך יבוא...

אירועים מיוחדים:
    · SP קיבל את מסכת הארגמן.
    · זואי קיבלה את הפוקימון הראשון שלה-סקווירטל.
    · שמו של המאמן המסתורי נחשף,עומר.
    · הרגשות של אורי כלפיי זואי מתגלים.
    · עומר נלחם נגד צ'רלס ואורי.
    · לעומר יש לוקסיו וצ'רמיליון.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    סיפור ממש יפה! (עכשיו קראתי את פרק 1ו2)

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    פרק קצר ונחמד
    משאיר מתח
    אני אישית הייתי קצת נותן יותר תיאורים
    אבל בסך הכל טוב
    אני הולך לבדוק מי זה עומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה
    עומר במשחק שלי הוא מנהיג מכון האי סינבר,הוא גם היריב של אורי וצ'רלס.

5. משתמש סופר ספאמר
    קראתי עכשיו את פרקים 4,5,6 פרקים מצוינים

6. משתמש מנוסה
    מי רוצה את פרק 7!

7. מנהל פורום לימודים ובית ספר לשעבר
    שם: סטיבן (ככה תקראו לי אבל לא קוראים לי ככה באמת...)
    לא אני!!

סתם, בוודאי שאני!!

כנסו בבקשה:
    http://s1.bitefight.co.il/user/bite/117672
    תחממו:

קרדיט לרון Sulimania Knight.
    Spoiler ספוילר

הקליקו לי בdragon cave על הדרקונים הקטנים ועל הביצים:
    Spoiler ספוילר

מדריך יצירת מגילה

ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    אני אומר בואו כולנו נפתח נושא תלונה במשוב על אלכס ועל הדיקטטורה שהוא משליט פה.
    אלכס תפרוש! אלכס תפרוש! אלכס תפרוש!
    I'm Aswell a Brother in the
    XIII Tribe

8. משתמש מנוסה
    ההודעה תערך בעוד מספר דקות...
    פרק שביעי-הקרב נמשך ומפסיק,מאבדים חבר ומקבלים חדש:
    "לוקסיו תשתמש במתקפת ניב חשמלי על טריקו וצ'רמיליון תשתמש בניב אש על פיקאצ'ו,אם תרגיש שיתוק תשתמש במתקפת פיצוץ אש!",אורי נזכר במתקפת פיצוץ החשמל שגרמה לזואי לכעוס אליו.
    צ'רלס הביט בדאגה בטריקו שלו,בפיקאצ'ו של חברו אורי,וגם באורי עצמו שנראה כאילו הוא שהוא לא נמצא פה.
    זואי החליטה לא לזוז ממקומה,מה שהיא שמעה מפיו של עומר היה די מוזר,היא ואורי היו חברים מאז ומתמיד אך הם לא היו ממש חברים.
    השמיים נהיו שחורים וקודרים,הארבעה:עומר,זואי,צ'רלס ואורי הביטו בשמיים והם רואים את הירח מחסה את השמש,ליקוי חמה התחיל,עומר אמר לשני הילדים:"טוב מצטער אך,את הקרב נצטרך לדחות בפעם אחרת,תקשיב לי ותקשיב לי טוב אורי,ניפגש בעיר אורבורג,להתראות".
    עומר הסתלק משם במהירות רבה מאוד,רק אז זואי יצאה ממחבואה,פיקאצ'ו וטריקו נפלו על הרצפה,צ'רלס רץ אל עברו של טריקו אך אורי לא זז ממקומו.

צ'רלס הביט בעיניו של טריקו שלו והוא חשב אל עצמו בזעם רב:'הכול באשמת פיקאצ'ו ואורי,השחצנים האלה,זה ברור שאני צריך לעזוב את אורי האפס הזה ואת זואי,אומנם אני די מחבב אותה אבל היא די מעצבנת ושתלטנית',צ'רלס קם ולקח את טריקו שלו והוא פשוט הלך לו לכיוון העיר ג'ובילייף,אורי הסתכל על פיקאצ'ו המעולף שלו והוא התמוטט על רגליו והשתרע על האדמה בבכי מר,כמו פיקאצ'ו,זואי התקרבה אל אורי והיא אמרה לו:"אורי,אתה בסדר?",אורי השמיע קול שמסבר על זה שהוא מרגיש נורא ואיום,אורי מצליח להתרומם אחרי שליקוי החמה מפסיק,אורי לא מפסיק את הדמעות שבעיניו למרות שזואי מנסה להרגיע אותו,שני המאמנים נכנסים למרכז הפוקימונים של העיירה ושמה הם פוגשים,מאמן צעיר בערך בגילם והוא אומר להם:"היי אורי,היי זואי מה נשמע,איפה צ'רלס?".
    אורי היה הראשון שהגיב הוא אמר למאמן שדיבר איתם:"ירון,זה אתה,אתה השתנתה" המאמן ששמו ירון צחק צחוק אילם ואמר לאורי:"כן אורי,זה אני מאז התאונה שלי באי איירון עם האגרון ההוא אני השתנתי,אבל לא דווקא לרעה,לא עניתם לי איפה צ'רלס?".
    המשך יבוא...
    אירועים מיוחדים:
    · הקרב נגד עומר נפסק.
    · עומר קובע קרב חוזר עם אורי בעיר אורבורג
    · צ'רלס נפרד מין אורי וזואי.
    · אורי וזואי ממשיכים את המסע לבד והם פוגשים חבר וותיק,את ירון.

9. משתמש סופר ספאמר
    פרק יפה אבל קצת קצר

10. משתמש מנוסה
    אני יודע ירון הולך להחליף את צ'רלס שפרש מין החבורה.
    הסיפור הולך להיות עד העיר אטרנה[עד המכון הניצחון X במכון]

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    פרק שלוש פרק מאוד יפה!
    אבל לפי דעתי הייתה צריך לתאר יותר את מה שקרה שם

12. משתמש מנוסה
    פרק שלוש?

13. משתמש מנוסה
    התחלתי לקרוא עכשיו, בנתיים אהבתי..
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

14. משתמש מנוסה
    שימו לב שימו לב,פרק עשר יהיה פרק קצר במיוחד הוא יהיה פרק כמו פרק 1 עם ארסיאוס

15. משתמש מנוסה
    פרק שמיני-תאונת ירון,העיר ג'ובילייף,קרב יריבות ראשון,אורי VS צ'רלס:
    הדרך שמחברת בין העיירה סנדג'ם לעיר ג'ובילייף:
    'הם,עוד ישלמו על זה,על תדאג טריקו,הם עוד ישלמו!' זה מה שחשב לעצמו באותה עת צ'רלס שבחר לברוח במהירות רבה מאוד מאורי וזואי על ידיו של צ'רלס נמצא טריקו המובס והפצוע,נשמע קול,קול מסתורי מאוד מאחורי העצים,הקול אומר:"צ'רלס,השנאה הזו שאתה מרגיש היא בצדק,אתה צריך להאמין רק בך ובטריקו שלך,בוא תצטרף אליי ואל צבאי בקרוב העולם שאתה מכיר ימחק ובמקומו יעמוד עולם חדש טהור משנאה ומהרג!",צ'רלס חושב דקה והוא אומר ברעד:"מצטער אבל אני יודע בדיוק מי אתה,אתה מי שמכונה ה-SP נכון אתה מנהיג את כנופיית הרשע המכונה "HP" נכון,אני מצטער אבל אני לא מוכן להצעה",האיש המסתורי יוצא מין העצים והוא בעל גלימה אדומה כדם ומסכה כארגמן והוא אומר לצ'רלס:"אתה צודק צ'רלס אני הוא SP אבל אני אומנם רוצח קר לב אבל אני אדם הגון ואני מוכן לקבל את החלטתו של אדם יחיד,יהיה שלום",ו-SP פשוט נעלם משם כלא היה.

מרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם,אצל ירון,אורי וזואי:
    זואי,אחרי שתיקה ארוכה אמרה לבסוף:"ירון,אני רוצה לדעת דבר אחד,אם אתה לא תרצה להגיב לדבריי זה בסדר,אבל אם תרצה אני רוצה שתפתח את הפצע,אני לא יודעת בדיוק מה קרה שמה,באי איירון אני היחידה שלא יודעת מזה,רוני וירון,אתה יודע האחים גם לא יודעים,הם כמוך נפצעו בדרך לא דרך על ידי וולוויקס".
    ירון מושך בכתפיו והוא אומר לזואי:"טוב הגיע הזמן,לפני מספר שנים אני ומשפחתי הלכנו לחפש את אבי מאסטר קרבות ההילה,ריילי שנעלם שמה שלושה חודשים קודם,אני בטעות נפרדתי מין משפחתי,הגעתי למיין מערה מוזרה וראיתי את הפסלים של פאלקיה מאסטר המרחב ושל דיאגלה אדון הזמן,אותם הפסלים ששמשו את צוות גאלקטיק ליצור עולם חדש,בסוף הם הצליחו,אבל הנה אני סוטה מין הסיפור שלי,אני יצאתי מין המנהרה ואני רואה שלושה אגרונים ענקיים משתמשים במתקפות חזקות למדי והנה אני נפגע מהם,מאז אני לא זוכר שוב דבר ואז אני מוצא את עצמי בבית חולים ריילי,אבי לידי ואמי גם",אורי היה הראשון שקם אחרי שלוש דקות של שתיקה רבה הוא אמר:"יש לי תחושה רעה,משהו לגבי צ'רלס,בואו!",השלושה רצו לכיוון האזור שבו צ'רלס היה קפוא מפחד,אחרי השיחה שלו עם SP הוא נדם,אורי ראה את צ'רלס החיוור והוא אמר לו:"צ'רלס אני מאתגר אותך לקרב יריבות!",צ'רלס הנהן והוא אמר:"בסדר,אבל אני רוצה שאחרי זה אנחנו נהיה יריבים אני לא רוצה להיות חבר שלך יותר!".

המפקדה של צוות HP:
    "המפקד!מה אם הילד לא יסכים?" אמר משרת של SP אימט,SP קם על רגליו והוא אמר לאימט משרתו:"אימט ידידי,אל תדאג לגבי הילד אני עוקב אחריו כבר די הרבה זמן,אימט,אתה לא דואג אם צ'רלס לא יסכים אתה פוחד מזה שהוא יסכים והוא יהפוך להיות האיש שאני הכי סומך אליו,ידידי אימט אם הייתי רוצה להחליף אותך אני הייתי עושה את זה כבר,אם אתה תפרוש מין הצוות,חוזה יוצא עליך!",אימט לא הניע שריר הוא רק אמר בקור ובצייתנות:"כן אדוני!".
    המשך יבוא...

אירועים מיוחדים:
    · SP הציע עסקה לצ'רלס.
    · צ'רלס מסרב ל-SP.
    · SP מגלה רגש אנושי, הסכמה עם אדם שלא מסכים לא.
    · מגלים מה דבר מה התאונה של ירון.
    · ירון מצטרף רשמית לצוות של זואי אורי.
    · אורי מרגיש שמשהו רע קורה לצ'רלס.
    · החבורה מגיעה לצ'רלס.
    · צ'רלס מכריז יריבות על אורי וירון.
    · אורי מאתגר את צ'רלס לקרב.
    · אימט דואג לעבודתו ולחייו.

שם הפרק הבא:"הקרב הראשון,הפקודה של SP ומשרת מספר אחת".

עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •