פרק שתיים עשר-התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי,הקרב והכישרון-חלק א':
העיר ג'ובילייף,בניין הטלוויזיה הראשי,אולם האירועים האירוע-תחרות העיר ג'ובילייף:
"ואלה שמונת המתמודדים שעברו את הסינון הקפדני של השופטים,מטל לוק,רונית לוויב,רון סטין,ריין לייב,אריס אריסון,כלוד מצ'ור,ניר נר וזואי מריס" אמרה השופטת מאי לוון החדר האירועים הראשי לפני כמאה צופים ברחבי האולם ומאות אלפים בבתים שלהם,זואי שמחה כול-כך על זה שהיא עלתה לסיבוב הראשון,היא אמרה לאורי ולירון בשמחה:"וואי איזה כיף שאני עולה טוב אני מקווה שהכול ילך חלק" אורי היה הראשון שחייך והוא אמר לה:"תקשיבי זואי אם הם לא התרשמו ממך הם עיוורים מה לעשות,אני מקווה שאת תזכרי את החברים שלך שאת תזכי בגראנד פסטיבל השנתי,אם לא אני מקווה שתפסידי" אורי הרגיש מכה בכתפו,זואי הייתה אומנם נראת חלשה אבל אסור להתעסק איתה היא נעצה בכתפו אגרוף חזק מאוד.
אחרי מספר דקות של שקט שבעת המתמודדים כבר עשו את התרגילים שלהם אפילו זואי הודתה שהקטעים שלהם טובים מאוד,המנחה של הערב מאי לוון אמרה בקול:"עכשיו המתמודדת האחרונה שלנו להערב זואי מריס!",זואי קפצה במהירות לתוך הזירה היא חשבה במהירות:'טוב צריך לזכור את ה-'יק''כ או יופי קרב וכישרון אלה הדברים שאני צריחה לזכור בתצוגת היופי',זואי עמדה זקופה שמלת האירועים הורודה היפה שלה נצצה במיוחד בזרקור האולם היא צעקה בחינניות בזמן והפוכדור עף בשחרור אלגנטי:"צאי סקווירטל אני בוחרת בך,תשתמשי בזרקור אור נוצץ!",הסקווירטל של זואי יצאה מין הפוכדור במהירות רבה מאוד בזמן שמים עוטפים את גופתה של סקווירטל,היא נחתה בצורה מאוד מוזרה ומדהימה על ראשה העגול,סקווירטל רקדה מאין ריקוד יפה על ראשה העגול.
זואי טיפה נלחצה בזמן שסקווירטל נפלה בצורה לא טובה אבל ירדה לה אבן מין הלב שהיא התחילה לרקוד את הריקוד המצחיק אך מרשים זה.
המנחה של הערב אמרה בקול:"טוב זואי וסקווירטל הגיע הזמן לסיים!",זואי קדה קידה מרשימה והיא וסקווירטל יצאו מין הבמה והם חזרו לבניין המופיעים.
כעבור חמש דקות:
"טוב החלטת השופטים היא,אני מזכירה לכם התחלנו בערב עם כמאה מתמודדים מתוכם נכנסו לתצוגת היופי והכישרון שמונה מתמודדים,עכשיו רק ארבעה יעלו לקרב,ואז מי שינצח יזכה בסרט היופי של ג'ובילייף,טוב המתמודדים שעולים לגמר הם..."
המשך יבוא...
הפרק הבא:התחרות הראשונה,זואי התגלמות היופי, הקרב והכישרון חלק ב':
אירועים מיוחדים· זואי מתכוננת לתחרות העיר ג'ובילייף.
· זואי עולה לשלב הראשון.
· זואי נתנה הופעה מרשימה עם הסקווירטל שלה.
· השופטים חושבים ומתלבטים מי יעלה לשלב הקרב.
תודה אדם,אני אשמח אם תגיד לי בדיוק איפה המה לא בסדר שלי,ואז יהיה שמח...
פרק שלוש עשרה:התחרות הראשונה,זואי בהתגלמות היופי,הכישרון והקרב חלק ב':
כעבור חמש דקות:
"טוב החלטת השופטים היא,אני מזכירה לכם התחלנו בערב עם כמאה מתמודדים מתוכם נכנסו לתצוגת היופי והכישרון שמונה מתמודדים,עכשיו רק ארבעה יעלו לקרב,ואז מי שינצח יזכה בסרט היופי של ג'ובילייף,טוב המתמודדים שעולים לגמר הם,מטל לוק,רון סטין, רונית לוויב ואחרונה חביבה זואי מריס!",בחדר המתמודדים אלו קריאות עצב ושמחה מארבעת המתמודדים שהפסידו היו קריאות העצב אך הם עודדו את המתמודדים שכן אלו זואי כמעט איבדה את הכול מרוב קריאות שמחה,המנחה אמרה:"טוב מחר בשעה עשר בבוקר הקרבות יתחילו ראשוניים יעלו רון סטין ומטל לוק אחריהם ילחמו זואי מריס ורונית לוויב!",זואי התבוננה ברונית לוויב בשנאה,הן היו יריבות עוד מאז ימי בית הספר למאמנים צעירים.
למחרת בבוקר:
במרכז הפוקימונים שבו לנו זואי,אורי,ירון ושאר המתאמים נשמעו דפיקות בדלת של זואי שהתעוררה היא ראתה חבילה שבה כתוב:"בהצלחה,את תצטרכי את זה!",'נו שווין,שיהיה בטח רונית לוויב הזו שלחה לי את זה הגיע הזמן שלי להיכנס לקרב!' חשבה לעצמה זואי שיצאה אל עבר אולם האירועים,זואי רואה את רונית לוויב מדברת עם אורי וגם עם ירון בזעם היא אומרת לה בזעם:"רונית מה את חושבת שאת עושה,ראשית כול את מדברת עם החברים שלי אני היחידה שיכולה לדבר איתם!",רונית לוויב צוחקת צחוק מרושע מאוד והיא ממשיכה בדרכה לחדר ההתכוננות של המתמודדים,השנאה של זואי כלפי רונית גברה יותר ויותר.
הסיבוב השני,הקרב הראשון מתחיל:
מטל לוק ורון סטין יצאו אל הבמה הפוכדורים שלהם דרוכים,מבטם משתלב בזמן שסטופר הקרבות הגיע לחמש דקות ואפס שניות,יש להם חמש דקות בלבד להרשים את השופטים ואת הקהל במתקפות יופי ובו זמנית לפגוע ביריב בצורה חמורה מאוד,מטל לוק הוציא את הפוקימון שלו-ארבוק ורון סטין הוציא את הפוקימון שלו-סוויפר,היה זה קרב נחשים.
כעבור ארבע דקות של לוחמה קשה רון סטין והסוויפר שלו ניצחו את הארבוק ואת מטל לוק,אחריהם יצאו זואי ורונית יריבות מלידה,זואי צעקה:"צאי סקווירטל!" איתה השתלב קולה של רונית שאמר:"צאי סניזל!",סניזל וסקווירטל יצאו שניהם הביטו זו בזו בשנאה רבה,שוב הסטופר התאפס לחמש דקות בדיוק.
הקרב מתחיל:
סניזל שהשתמשה במתקפת רוח קפואה שעוטה את הזירה במהירות אך סקווירטל משתמשת במתקפת אקדח מים שמפזרת את הרוח הקפואה לרסיסי קרח קלילים מאוד ופוגע בסניזל שהדפה את המתקפה בציפורי קרח חזקים,שוב ושוב המהלכים לא פוסקים מתקפות המים של סקווירטל ומתקפות הקרח של סניזל השתלבו ביופי מדהים אך סקווירטל לא יכלה לסבול את זה יותר והיא התמוטטה,סקווירטל יצאה מין הזירה,הקרב בין רון לרונית התחיל אך החבורה לא ראתה את הקרב,הם יצאו מין האולם,אורי חשב לעצמו:'מישהו עוקב אחריי',ואכן זה היה נכון שני חיילים בעלי אקדחים שלופים עושים מארב ליד מרכז הפוקימונים.
מה שאורי לא ידע שמישהו עלה אחריו,אורי אמר בקול:"התחנה הבאה העיר אורבורג והקרב נגד מנהיג המכון ועומר!".
המשך יבוא...
הפרק הבא:המטרה האמיתית.
אירועים מיוחדים:
1. המתמודדים שעלו לשלב הבא הם:רון,מטל,רונית וזואי.
2. הקרבות הם רון VSמטל ורונית VS זואי.
3. היריבות של רונית וזואי מתגלה.
4.לרונית יש סניזל.
5. מטל מנצח את רון ורונית מנצחת את זואי.
6. מישהו עוקב אחרי החבורה וזה לא צ'רלס.
7. אורי מכריז על התחנה הבא,העיר אורבורג.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)