Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 159
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    תודה איתי,עוד תגובות בבקשה

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    פיסוק ודיקדוק בעיקר.
    ספרות בנוי על זה...

חומזה תיאורים חשובים מאוד וזה קצת חסר פה..

3. משתמש מנוסה
    יש משהו בדבריך אדם,אני אנסה להשתפר,בפרקים הבאים.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מצויין!

5. משתמש מנוסה
    אתה שמח אני רגוע,עוד תגובות?

6. משתמש מנוסה
    אני יודע שהפרק קצר סליחה
    פרק ארבע עשרה-שם קוד 'יורגן' ושינוי בתוכנית:
    במגדל הרשע:
    "אמור נא לי אדוני היקר,מדוע אינך פשוט חוטף את שלושת האחים,אזלף מספרייט ויוקסי בשביל שיביאו לך את חפצי המלכות היקרים מפז" אמר אימט משרתו של SP קר הלב,SP ענה לאימט אחרי שחייך חצי חיוך:"מי אמר שאני רוצה את שלושת חפצי המלכות,תבין ידידי לפני שהייתי SP הייתי סטיבן ג'ונס,נער טיפש אך אינטליגנט בחוכמת החיים לא הזקתי לאיש ולא לפוקימון ואז הכול הסתיים שפגשתי בנערה בגילי ששמה היה ג'סמין,היא הייתה אהבתי הראשונה והיחידה מאז כלום,אף רגש לא הרגשתי רק שנאה,כאב וכעס,אבן הרשע בערה בי מאז שהיא נטשה אותי היא הייתה הראשונה שרצחתי בדם קר,אני לא מצטער על זה,ברגע שדמי השתלב עם אבן הרשע,ביי-ביי מיסטר ג'ונס הנחמד ושלום ל-SP הרשע",אימט חייך מעיין חיוך לא מסופק והוא אמר למאסטר שלו:"אבל אדוני לא ענית לי,מהי מטרתך?".
    SP הוציא תמונה, תמונה של נער צעיר בעל עיניים ירוקות ושיער שחור ו-SP אמר לאימט:"זהו סירס בנו של ארסיאוס, בעולם הזה הוא נקרא אורי זורק, הוא נמצא בבירת המחוז-ג'ובילייף, הסוכנים המיוחדים חייל מאה וחייל תשע נמצאים שמה אחריו", בדיוק באותה שנייה הודיעו ממכשירי הקשר:"רוג'ר כאן מאה, אני חוזר, רוג'ר כאן מאה, האם אתה שומע רוג'ר",SP ענה למכשיר הקשר:"מאה כאן רוג'ר,אני חוזר כאן רוג'ר,תן דווח מצב!",מספר מאה ענה:"שם קוד 'יורגן' וחבורתו מתקדימים אל עברה של העיר אורבורג האם לפרוץ במתקפה?,אני חוזר האם לפרוץ במתקפה?",SP ענה בזעם:"לא!אם תפגעו ב'יורגן' כולנו נהיה בסכנת חיים,'יורגן' הוא בנו של שם קוד 'אבינו',תחזרו למפקדה אני אשלח את הפלוגה של 'בלו' ברור!",מאה ענה לאדונו:"כן המפקד חוזרים למפקדה,אך נחכה שסוכניו של 'בלו' יגיעו!",SP ענה:"אוקיי".
    אימט בדיוק שאל:"אבל הילד,למה?" SP אמר לאימט:"למה נתתי פקודה לא לפגוע בו, הכול בזמן שלו אימט הכול בזמן שלו".

העיר ג'ובילייף:
    אורי-סירס אמר לזואי ולירון בשקט:"תשמעו יש מישהו שעוקב אחריו,במקום שנלך לעיר אורבורג נלך חזרה לעיירה סנדג'ם,בשביל לקבל דווח מצב מפרופסור רואן".
    מאה חזר לשדר לאדונו:"SP ענה כן מאה הילד חוזר לעיירה סנדג'ם,יש שינוי בתוכנית!".
    'טוב אני צריך לחשוב על תוכנית איך לשנות את התוכניות המרושעות של SP וצוותו הרשע,אני צריך להרוג אותו!' חשב דמות מסתורית המתהלכת לה במגדל הרשע.
    המשך יבוא...
    שם הפרק הבא:בלו ואמן התחפושות מגיעים חזרה לעיירת המעבדה.

אירועים מיוחדים:

1. SP מספר לאימט את סודותיו הכמוסים.
    2. מגלים מה זהותו האמיתית של סירס[למי שלא הבין כבר]-אורי.
    3. SP שולח את אנשיו לעקוב אחרי סירס-אורי.
    4. אורי-סירס משנה את התוכניות שלו.

7. משתמש סופר ספאמר
    פרק יפה רק חבל שהוא קצר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קראתי את פרק 9 פרק מותח מאוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    פרק חמש עשרה-בלו ואמן התחפושות מגיעים חזרה לעיירת המעבדה:
    מגדל הרשע:
    "SP ענה!כאן מספר מאה הילד חוזר לעיירה סנדג'ם יש שינוי בתוכנית תשלח את יחידת בלו לעיירה סנדג'ם,ואת אומן התחפושת גם!",SP ענה לו במהירות:"תודה על העדכון", שני חיילים, אחת בעל חליפת טקס כחולה כים שיערו כחול חלק בעל ועיניו ירוקות-כחולות רעות מרושעות,לידו עמד איש בעל מסכה חצי שמחה חצי עצובה שערו היה סגול,אלה היו בלו ואמן התחפושות,בלו קד קידה צנועה ל-SP והוא התחיל לומר כמו מישהו שמקריא מספר ישן:"אדון SP אני בלו שלחתי את שני חיילי הנאמנים מספר שלושים וחמש ומספר שבע למשימה בעיר סנופויט,לצערי ולצערך החיילים נתפסו וכיתת היורים של המשטרה,חיסלה אותם בלי שום אפשרות הסבר,לשמחתנו הם לא הספיקו להוציא מילה,לא משהו שיגן עליהם ולא משהו שיפגע בהם,במילים אחרות הם לא סיפרו על מקומנו,אני מבין שאתה שלחת עוד חיילים מהפלוגות של RE ולא שלי למשימת מעקב,אני דורש לדעת למה נקטת בצעד זה!",SP התרומם מכיסאו בזמן והוא מצחיק לצעוק על בלו כך:"מי אתה,חתיכת רובוט שמוחו יצא ממנו מזמן צועק על אדונך בגלל שהוא נתן פקודה למשימה קלה מאוד לצוות גרוע,אתה והפלוגה שלך חזקים מאוד ולכן המשימה הבאה שלך היא כדלהלן:תגיעו לעיירה סנדג'ם שנמצאת בדרום מערב המחוז,אתה בלו,אתה אמן התחפושות ועוד שני חיילי פלוגת בלו-אחד,תתפסו את הפרופסור,אתה אמן התחפושות תתחפש אליו ותלכוד את סירס!",בלו ואמן התחפושות הצדיעו למפקדם ויצאו למשימה שלהם.

העיירה סנדג'ם,מעבדתו של פרופסור רואן:
    שלוש דפיקות נשמעו בדלת הדלת נפתחה על ידי אורי שחשב כעת על מה יספר לו פרופסור רואן:'זה די טיפשי אם נבוא אליו על כול הפסד או ניצחון שלנו,אם כבר נתקשר אליו בפוקפון שלנו ואני לא יכול לספר לו שאני הוא סירס בנו של ארסיאוס זה יסכן אותו,ולא רק אותו,אלא גם זואי וירון ישמעו את זה,בעצם זה יסכן את הבטחתי לאבי כי אם SP יגלה את זה,יום הדין יבוא',אורי אמר בקול:"במחשבה לאחור זה די מיותר שנבוא אליו",זואי אמרה:"אתה צודק בעיקרון אבל אם אנחנו כבר כאן,אתה יודע,נשאר נדבר איתו",אורי משך בכתפיו והוא אמר לזואי ולירון:"טוב ניפגש בעיר ג'ובילייף,אני חושב שראיתי את צ'רלס",ירון מגיב בצורה די עצבנית:"למה אתה רוצה לראות את צ'רלס הוא חתיכת פוץ וחלאת אדם הוא שונא אותך ואותי ואת זואי הוא מתעב,מה יש לנו לעשות איתו?",אורי לוקח את דבריו וממשיך בדרכו חזרה לעיר ג'ובילייף,מתעלם מדבריו הרעים אך נכונים של ירון חברו הוותיק.
    זואי וירון ללא אורי נכנסו למעבדתו של פרופסור רואן,שקיבל את פניהם בסבר פנים די מרושע,הפרופסור אמר להם:"קיבלתם כבר את הפוקימונים ההתחלתיים שלכם,הלא כן,אם כן מה אתם עושים כן?",זואי אמרה בנעימות רוח:"אנחנו כאן בשביל לתת לך דוח מצב,אורי ואני נפרדנו מצ'רלס והמשכנו בדרכנו שאנחנו פוגשים בידידנו הוותיק ירון,שעדיין אנחנו לא יודעים מה הפוקימון הראשון שלו,אני נרשמתי לתחרות של העיר ג'ובילייף וניצחתי בסיבוב הראשון אך בקרב נגד רונית לוויב הפסדתי הפסד כואב,טוב איך איתך",הפרופסור חייך חיוך מרושע והוא אומר:"ברגע שהגעתם יותר טוב".
    המשך יבוא...

אירועים מיוחדים:

• SP שולח את בלו ואת אמן התחפושות למשימה.
    • אורי נתקל בבעיה קטנה בתוכניתו.
    • אורי רוצה למצוא את צ'רלס למרות דבריו של ירון.
    • משהו מוזר קורה לפרופסור.

10. משתמש מנוסה
    פרק שש עשרה-האמת על בלו ואמן התחפושות:
    מספר דקות קודם לכן,היציאה ממגדל הרשע:
    מה נעשה,תענה לי איך בדיוק אנחנו אמורים לפגוע בפרופסור רואן ובילדים הטיפשים האלה?",אמר אמן התחפושות בלחץ לבלו שלא הראה שום סימן לפחד או פאניקה ואמר לו:"א''פ אנחנו לא מכירים מהיום נכון אפשר לסמוך עליי?" "לצערי אני מכיר אותך יותר מדי זמן,אחי עוד ביום ש-SP בא לאמץ אותנו ידעתי שהוא לא מתכנן איתנו משהו טוב,ועכשיו אנחנו אמורים לרצוח ילד?" אמר אמן התחפושות בזעם,בלו חייך אל אחיו הצעיר חיוך כעוס הוא לא אהב שמעליבים את מי שהיה לו כמו אב,SP הוא נזכר ביום הנורא ההוא,ביום שבו נטשו אותו ואת אחיו התאום בבית היתומים שבעיר סאנישור.

העיר סאנישור לפני עשרים שנים[שנת 1990]:
    היה זה לילה סוער,גשום ואפל אישה צעירה חולה מאוד וחיוורת מאוד החזיקה שתי תינוקות קטנים,אפילו לא בני שנה אחד עם עיניים כחולות כמו הים השני עם עיניים שכול הזמן השתנו יחד עם מצבי הרוח שלו,דלת בית היתומים נפתחה אישה צעירה בת שלושים בערך פתחה את הדלת לאישה עם התינוקות,האימא אמרה בקול חלש:"סלחי לי גברתי אני עומדת למות ואני רוצה שתטפלי בילדי התאומים,הם רק בני חודש עוד לא נתתי להם שמות",בעלת בית היתומים הנהנה בצער ולקחה את התינוקות הקטנים והישנים והכניסה אותם לבית היתומים,"נו,נו,נו יש לנו שני חיילים חדשים,טוב אני צריך לחזור בזמן קדימה לעוד עשר שנים ביום שהם יהיו בני עשר ואז אני אגדל אותם תחת חסותי,ואז ביום מין הימים הם יהיו חיילים מושלמים לצבא ה-HP שלי!" מלמל לעצמו SP שחזר בזמן.

בעיר סאנישור בעוד עשר שנים מיום האירוע של התינוקות[שנת 2000]:
    דפיקה נשמעה בדלת בית היתומים בעיר סאנישור אותה אישה רק יותר מבוגרת שלקחה את שני התאומים המסכנים שלא פגשו מעולם את הוריהם האמיתיים ומעולם לא אומצו האישה אמרה בנחמדות:"כאן אדוני הצעיר מה אתה מחפש פה?",SP ענה לה בנחמדות:"אני כאן בשביל לאמץ שני ילדים שהגורל שלהם לא עזר להם אלה רק נטש אותם,תאומים,אחד כזה שהעיניים שלו כחולות כמו הים,והאחד לפעמים ככה ולפעמים ככה,יש לך תאומים כאלה,אגב אם לא הצגתי את עצמי שמי הוא סטיב,סטיב ג'ונסון",האישה חייכה אליו והיא צעקה לתוך חדר הכניסה:"בילי ויונתן באו לאמץ אתכם!",שני ילדים בני עשר וקצת האחד בעל עיניים רעות וכחולות אחד נרגש מאוד ועיניו היו בצבעים ירוק וכחול,שני נוקטול שחיו בסביבה ישנו על אחד העצים שבשטח,SP התבונן בשני הילדים האלה וחשב:'אם אחד בעל עיניים כחולות הוא בטח זריז ויכול להרים משאות כבדים אז הוא יהיה חייל מושלם לקרבות,ואם אחד משנה את צורתו אז הוא יכול להיות גנב מושלם עוד יותר' חיוך נבזי עלה על פני SP שאמר לגברת:"כן אני יאמץ את שני הילדים החמודים האלה" הוא צבט את בלו-יונתן ואת אמן התחפושות-בילי,בלו-יונתן בעט בחוזקה בידיו של SP והוא אמר לו:"אדוני אני מצטער אבל עשר שנים אני ואחי סבלנו פה,ולמדנו שלאף אחד אסור לגעת בנו!",SP טפח על שכמו של בלו-יונתן וחשב לעצמו:'גם חזק,גם יודע להילחם וגם יודע לרחם על אחרים שילוב מדהים עם החוכמה שבעיניו הוא החייל המושלם',בילי אמר בתמימות מוחלטת:"סלח לי אדון סטיב אבל תוכל לקחת אותנו לבית החדש שלנו?",SP משך בכתפיו והוא ענה לבנו המאומץ:"כן אני אקח אתכם לבית החדש שלכם,אבל קודם לכן אתם צריכים לקחת את הדברים שלכם מין בית היתומים,אל תדאגו אני אלמד אתכם להילחם בקרבות פוקימון",בילי ויונתן רצו במהירות לקחת את הדברים שלהם,יונתן אמר לאחיו:"בילי,אני לא סומך על האיש הזה,אבל בכול זאת אם אתה סומך אליו אני גם אסמוך אליו".

"הבית" החדש של בילי ויונתן,העיר קנלייב [שנת 2000]:
    יונתן ובילי נכנסו יחד לביתו הקטן של SP הם עוד לא ידעו שבעצם הם גויסו לצוות מסוכן שמטרתו היא להשמיד את האנושות כולה,הם חשבו שהוא שייך לארגון המאמנים הבינלאומי,יונתן שאל את אביו המאמץ:"סלח לי אבל אם פה אנחנו נגור איפה נקבל את הפוקימון הראשון שלנו,אחרי רק ילדי טוונליף וסנדג'ם יכולים לקבל באופן רשמי את הפוקימון הראשון שלהם,תמיד רציני צ'ימצ'אר,אבל בילי תמיד היה טיפוס של פוקימוני עשב ומים,הוא שנא פוקימוני אש,אבל זה לא נורא",SP חשב מעט,הוא לא ענה ליונתן על מה שאמר,הוא חשב על זה שהוא צריך באמת לסדר כול מיני דברים כי בשנת 2000 הוא רק מצא את האבן האפלה,ועכשיו שנת 2000,SP הרהר במחשבותיו:'אני צריך להרדים אותם לעשר שנים אחרת זה יהיה קשה',את המילים הבאות הוא אמר בקול:"אורו ושנו מיד ילדים!",יונתן ובילי נרדמו מיד על המיטות השחורות שלהם,הוא מלמל משהו כמו:"אני מצטער",ונעלם כלא היה.

שנת 2009 העיר קנלייב:
    "עכשיו הם מוכנים להתעורר,תשע שנים הם ישנו וגדלו",SP פתח את דלת הבית והעיר את שני ילדיו שקמו מחדש הם כבר לא בילי ויונתן,SP דאג לזה שהם ישכחו מי הם יהיו הוא אמר להם בקול מצווה:"אתה שמה במיטה הימנית מהיום אתה בלו חייל בצוות HP זה ברור!",יונתן שמעכשיו קראו לו בלו,הוא הוסיף ואמר:"ואתה שמה במיטה השמאלית אתה הוא אמן התחפושות גנב,ואורב בסתר מושלם ברור!",אמן התחפושות שבעבר קראו לו בילי הנהן,כעבור מספר שניות שלושת האנשים נכנסו למגדל הרשע המפורסם,SP אמר לשניהם:"בלו ואמן התחפושות רק שתדעו אתם אחים,תאומים ואני סוג של אבא שלכם אבל תקראו לי SP זה ברור!",בלו ואמן התחפושות הסתכלו זה על זה ואמרו פה אחד:"כן אדוני!",SP חשב לעצמו:'הכול כמו שצריך',הם עברו דלתות רבות בלו ראה איך שלושה מדענים מצוות HP הופך סניזל קטן ולא מזיק לפוקימון קטלני שלא ראו מעולם,הוא שמע שהם קראו לו "פרוזן".
    המשך יבוא...

אירועים מיוחדים:

1. מגלים את הקשר המשפחתי בין אמן התחפושות לבלו.
    2. מגלים איך בלו ואמן התחפושות גויסו לצוות HP.
    3. מתגלה של-SP יש יכולת לנסוע בזמן ולהרדים אנשים וגם לשחק להם בזיכרון.
    4. מדעני HP הופכים סניזל לפרוזן.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קראתי את פרק 10
    פרק מדהים מענין
    משאיר אותי במתח
    למה עשית טריפל פוסט?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    טעות שלי היה לי בראש שהגיבו אחרי פרק 15 אז מחקתי את ההודעה שלפני פרק 15...

13. משתמש סופר ספאמר
    פרקים יפים מאוד

14. משתמש מנוסה
    תודה איתי,בקרוב הפרק הבא :על פיקאצ'ו,טריקו ופיצ'ו"

15. משתמש מנוסה
    פרק שבע עשרה-על פיקאצ'ו,טריקו ופיצ'ו:
    דרך מספר מאתיים ואחד הפגישה של צ'רלס ואורי-סירס:
    "מה יש בך,אתה לא אנושי אתה,אתה אחר אני דורש שתגיד לי מה אתה אחרת אני מאתגר אותך לקרב!" אמר צ'רלס לאורי שהתקרב אליו במהירות רבה ואמר לו:"תקשיב צ'רלס אני יודע שאנחנו כבר לא חברים אבל אני יודע שיש לך רגשות כלפיי זואי והיא כרגע נמצאת בסכנת חיים,היא וירון נמצאים בידיים של SP הרשע,אני יודע שאתה פגשת אותו זו הסיבה שנראת כול כך מוזר!",צ'רלס הנהן בצורה עצובה ומלמל:"טוב,אבל אני לא מדבר איתך" באותו רגע פיקאצ'ו וטריקו יצאו מין הפוכדורים שלהם והתחילו לדבר[זה בשפת הפוקימונים אבל אני מתרגם לכם]:"תקשיב לי טוב עשבוני אתה חלשלוש אתה לא מסוגל להילחם שתי קרבות רצוף בלי מנוחה ואני יכול לעשות שלושה קרבות בלי מנוחה ועדיין יישאר כוחות לקרוע לך את הצורה!" אמר פיקאצ'ו בחצופה לטריקו שהתחיל להתעצבן ואמר:"אתה פה חזק רק בגלל המאמן שלך פיקאצ'ו,בלעדיו אתה סתם לוזר,ואם אתה חושב שאתה חזק מספיק בלעדיו בוא איתי לאזורי המערות שמה זה אזור נטרלי,סוגי אבן ומים שולטים שמה!",פיקאצ'ו אומר לטריקו:"אוקיי נעשה שני סיבובים,אחד סיבוב המהירות הראשון שיגיע למערה מנצח ומקבל נקודה ומי שמנצח בקרב הרגיל זוכה בשני נקודות,למקומות,היכון צא!",טריקו מטפס על העצים וטס לכיוון מהרות אורבורג ופיקאצ'ו אחריו במתקפה מהירה מאוד,שניהם עוברים את סנדג'ם,עוברים את ג'ובילייף ומתקרבים אל אורבורג בדיוק אז באחד העצים מטפס לו פוקימון דמוי פיקאצ'ו רק קטן יותר,זה היה פיצ'ו,שלושת הפוקימון-טריקו,פיצ'ו ופיקאצ'ו נופלים לכיוונן האגם שליד מערת אורבורג.
    "מה בדיוק קרה פה עכשיו?" שאל צ'רלס אחרי ששני הפוקימונים ברחו בלי כול סיבה הגיונית,"תחרות אני יודע?" ענה לו אורי בתמימות,באותו זמן אורי וצ'רלס הנהנו בהסכמה כאילו קראו זה לזה את המחשבות:'ללכת בעקבות הפוקימונים!' שני הילדים רצו ביחד לכיוון העיר אורבורג בלי לדעת שמחכה להם הרפתקה מסתורית מאוד.

בינתיים אצל זואי וירון:
    זואי מלמלה:"ירון זה לא פרופסור רואן אתה יודע נכון?" ירון הנהן החשש הוא החליט לקחת את העניינים לידיים שלו:"פרופסור רואן אני וזואי צריכים לפגוש את אורי,מצטערים להתראות",פרופסור התעצבן מעט ושחרר אותם,אחרי ששניהם הלכו הוא הסתובב והוא אמר לדמות שהופיעה פתאום,זה היה בלו פרופסור רואן הוריד את המסכה שלו והוא הראה את פניו האמיתיים,אמן התחפושות עמד שם מול אחיו העצבני שאמר לו:"למה נתת להם ללכת?",אמן התחפושות לא ענה.
    זואי אמרה כמה פעמים שוב ושוב לירון:"תודה שהצלת אותנו,מעניין איפה צ'רלס ואורי?",שניהם הלכו לכיוון העיר ג'ובילייף,בשמיים שוטט לו SP בצפלין המעופף שלו,לידו שוטטו כמה מין יצירותיו האחרונות:בריזיאון [שילוב מסוכן של אלטירה ואספיון],שלושה יצירות של מיו פירה,מיוקפי [מיו וטוגפי] וגם פורזלי ארבעת הפוקימונים סיירו באזור בשביל לרגל אחרי אורי-סירס,מיוקפי ירד לכיוונם של פיצ'ו,פיקאצ'ו וגם טריקו,SP ראה בדיוק מה שמיוקפי ראה.

אצל שלושת הפוקימונים:
    פיקאצ'ו ראה את פיצ'ו והתחיל לעלות זיכרונות:
    היה זה לילה גשום מאוד פיצ'ו קטן שוטט באזורי דרום מערב סינו,בעיירה טוונליף נער צעיר כבן חמש יצא מביתו בשביל להחזיר את האופניים שלו הביתה,היה זה אורי-סירס הצעיר הוא רץ לכיוונו של פיצ'ו והציל אותו מהגשם היוקד בכבדות,בחלוף הימים פיצו ואורי-סירס נהיו חברים טובים לאט-לאט שניהם הפכו להיות חברים וביום בהיר אחד פיצ'ו כבר לא היה אותו הדבר,הוא היה פיקאצ'ו.
    "תגיד לי אתה מודע לזה שאתה עוצר אותנו באמצע תחרות,אני והפיקאצ'ו הטיפש הזה נלחמים!",צעק טריקו על פיצ'ו שהשתמש במתקפת שיתוק בשביל להרגיע את פיצ'ו.
    פיקאצ'ו גם השתמש במתקפת ברק בשביל להרגיע גם את פיצ'ו וגם את טריקו:"די כבר אתם לא מבינים כלום!" צעק בכול גדול פיקאצ'ו.
    המשך יבוא...

אירועים מיוחדים:
    1. אורי-סירס מוצא את צ'רלס.
    2. אורי-סירס דורש מצ'רלס לבוא לעזור לזואי וירון.
    3. פיקאצ'ו וטריקו קובעים תחרות.
    4. פיקאצ'ו וטריקו בורחים ופוגשים בפוקימון חדש-פיצ'ו.
    5. מגלים שלצוות HP יש פוקימונים ממוצאים.
    6. זואי וירון בורחים מפרופסור רואן ומחפשים את אורי.
    7. פרופסור רואן מתגלה כאמן התחפושות.
    8. מגלים את עברם של פיקאצ'ו ואורי.

עמוד 8 מתוך 11 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •