אהבתי את הסיפור שלך,רק יש לי שאלה:
מתי תוסיף את הפוקימונים מהדור החמישי כמו במשחק שלך?
אגב,אני אשמח אם תגיב לי בסיפור גם אתה![]()
אהבתי את הסיפור שלך,רק יש לי שאלה:
מתי תוסיף את הפוקימונים מהדור החמישי כמו במשחק שלך?
אגב,אני אשמח אם תגיב לי בסיפור גם אתה![]()
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
מייל:Liami2525@gmail.com
סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
בסדר,אבל לא ענית על שאר הדברים שאמרתי.......
פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול
הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.
ליצירת קשר:
ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.
נו?מה קורה עם זה?עברו שעתיים ועדיין לא הגבת לי!
ליצירת קשר:
קראתי את פרק 11 ו 12 פרקים טובים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
פרק שמונה עשרה-קרב על סכנת הקיום של ארסיאוס:
אצל צ'רלס ואורי:
אורי-סירס וצ'רלס נעמדו על עץ,עייפים שניהם מכול הריצה הזו,פיג'י קטן שוטט בסביבה 'אולי הוא יעזור לי בחיפושים' "צא פוכדור!" אורי זרק פוכדור לכיוונו של פיג'י ובמהירות רבה לאורי-סירס היה פיג'י בשישייה,צ'רלס הביט בחשדנות רבה באורי שעד עכשיו לא גילה את סודו הוא חשב לעצמו:'הוא אפילו לא נלחם מול הפיג'י הזה הוא בנה לעצמו מטרה והוא מקבל אותה,זה לא בסדר,אבל בכול זאת הוא יכול לעזור לי למצוא את טריקו שלי',אורי-סירס קרא בקול:"צא פיג'י עזור לי בחיפושים אחרי טריקו ופיקאצ'ו,מצא אותם!",פיג'י התעופף במהירות לשמיים,הוא אותת במהירות לאורי-סירס וצ'רלס על איפה שטריקו ופיקאצ'ו מתחבאים.
כעבור מספר שניות שני הילדים היו קרובים כול כך לפוקימונים שלהם,אך הם לא ידעו שבזמן שאורי-סירס לכד את פיג'י שלושתם הפוקימון נכנסו למערה הנסתרת של מערת אורבורג.
המנהרה הנסתרת-הקרב בין טריקו לפיקאצ'ו:
מכת ברק נשלחה לכיוונו של טריקו שהמשתמש במתקפת קליעה זרעים חזקה מאוד,שתי המתקפות השתלבו זו בזו ויצרו פיצוץ חזק מאוד שלאט לאט התחיל למוטט חלק מין המערה הסודית שרק פוקימוני המים והחשמל שגרו במערה ידעו על קיומה.
טריקו רץ במהירות בעזרת אגרוף שאיבה חזק מאוד על רקע האבנים השחורות של דופן המערה היפה,פוקימון קטן שוטט לו באזור הזירה,פיקאצ'ו השתמש במכת ברק שהדפה את טריקו לדופן המערה ישר על הפוקימון הקטן שהתרומם בזעם הוא התחיל לצעוק:"מי אתה חתיכת פוקימון חלשלוש שהתפקיד היחיד שנותנים לו הוא פוקימון התחלתי נופל על סלבי!",היה זה סלבי עצבני ששוטט לו לפי פקודה של ארסיאוס.
לפני מספר שעות,היכל המקור,מעל הר הקורונט:
"סלבי,אתה ואני ידידים כבר הרבה זמן ואני רוצה שתעקוב אחרי בני,סירס,לפני מאות מיליוני שנים שהחלטתי ליצור לעצמי בן נשבעת לי בכוח הזמן שתהיה השומר שלו,והנה SP רודף אחריו והוא כמעט ומצליח לחסל אותו,ברגע שזה יהיה כוח הזמן שלך ישבר ואיתו יער האילקס של ג'וטו ירחב ברור!" אמר ארסיאוס בצורת האש שלו,הצורה הכי כועסת,סלבי בלע את רוקו ואמר:"ארסיאוס,היום אני לא רק נשבע בכוחות הזמן,אני נשבע בכוחות המרחב,יער האילקס,ג'וטו כולה ואני איתה,הכול הולך לפי התוכנית שלי,אני אסביר לך אותה:אני נתתי ל-SP גן שנותן לפוקימונים כוחות מיסטיים חזקים אך ביום הדין כול הפוקימונים האלה שמספרם עולה יום ביומו יחריבו את מגדל הרשע!" ארסיאוס חייך ואמר:"כך יותר טוב ידידי,כך יותר טוב,ביום הדין לא רק המגדל ירחב,אל דאגה הפוקימון הראשון שאני הוציא מין אש המוות הוא אתה,אבל אל דאגה כוחות יהלום הזמן ופנינת המרחב נמצאים אצלי והגיע הזה שלי בקרוב מאוד להשתמש בהם,ברגע ששני הכוחות יפגשו הזמן יקפא ואיתו המרחב אני אציל את הפוקימונים הנכונים,אחד מכול סוג,אחד מכול שש מאות ארבעים ותשעה הפוקימונים,כול שבע עשרה הסוגים אך לצערי אחרי זה זן אחד של פוקימון יושמד לעד,הארסיאוס",סלבי הרכין את ראשו ונעלם.
ארסיאוס נשאר לבדו בהיכל המקור שבו הכול התחיל,ידיו שיצרו את העולם המופלא הזה נפגעו חזק מאוד במלחמה על התכשיט הראשון,זה היה אחד-אפס לטובת הרעים,התכשיט הראשון שבידי SP הרשע הוא תכשיט החיים שהעניק למחזיק בו כוחות יצירה חזקים במיוחד,בעזרת התכשיט הזה יצר ארסיאוס את העולם.
בעיר סנופויט במקדש העיר:
עלם צעיר בעל גלימת מסע שחורה כלילה פסע ליד המקדש עשוי אבן שהחזיק בחיי רג'יגיגאס,הפוקימון שיצר את שלושת הרג'ים-רג'ירוק,רג'יסטיל וגם את רג'יאייס שהם יצרו שלושה אזורים שמפוזרים בסינו,אי הפלדה שיצר רג'יסטיל המסוכן,את מערת סנופויט יצרו ביחד רג'יגיגאס ורג'יאייס ואת הר הקורונט יצר רג'ירוק כוחו היה כביר מאוד באותה תקופה.
אותו עלם צעיר נכנס בלי שום הודעה לתוך המקדש,העלם התעלם מין הפוקימונים שהסתובבו המקדש:סניזל,וויבל,גלסיאון ועוד מספר פוקימוני קרח חזקים מאוד,וויבל אחד התקרב עם ציפורני פלדה לגבו של אותו עלם אך ברגע שהוויבל התחיל במתקפה הוא התעלף בכוחות מסתוריים,העלם חשב לעצמו:'חבל מאוד,אני די מחבב פוקימוני קרח,הם לא צריכים להיפגע,אבל אם פוקימון תוקף אותי זהו,אין בו יותר רוח חיים,הוא הולך להפוך לאבק תוך חמש דקות.
המשך יבוא...
אירועים מיוחדים:
1. אורי-סירס לוכד פיג'י.
2. פיג'י מאתר את פיקאצ'ו ושאר הפוקימונים.
3. פיקאצ'ו וטריקו מתחילים בקרב.
4. טריקו פוגע בסלבי שמתעצבן.
5. ארסיאוס נפגש עם סלבי.
6. מגלים מה קרה לתכשיט החיים.
7. עלם צעיר מסתובב בתוך מקדש סנופויט.
8. וויבל שחי במקדש הופך להיות אבק בגלל אותו עלם צעיר.
פרק 13 היה פרק מצוין
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
פרק ממש יפה!
יש לי שאלה:היום בפרק כתבת שיש 649 פוקימונים,שזה כולל את דור 5.אז הנה השאלה שלי:האם הדור החמישי יופיע באחד מהפרקים הקרובים?
אגב,אני צריך ללכת לאנשהו,א אני אשמח אם תגיב לי בסיפור.
ליצירת קשר:
פרק תשע עשרה-צוות חדש מופיע,קדימה "כוח הפוקימונים":
מקדש סנופויט:
האפר של וויבל כבר התפזר מזמן הנער מלמל לעצמו:"נקמה מתוקה ב-SP שהרס לי את החיים,ווילאם עוד ינקום!",הנער המשיך בדרכו הוא נכנס אל החדר האחרון שבמקדש,חדר הרג'ים,שלושת עמודי טוטם גבוהים עמדו מסביב לכדור זהב גדול שפעם בכול שלוש שניות,הנער ששמו התגלה כווילאם השתחווה לכדור נגע ביד שמאלו בכדור ואמר:"או רג'יגיגאס אני,ווילאם ואן איסירו שליח ויקטיני,זרקום וראשיהם,קורא לך רג'יגיגאס הפוקימון האדיר שהיה יכול להשמיד את כול האי סינו ולא להיפגע ולא עשה את זה,אני משחרר אותך מכדור הזהב הזה בשביל שתשרת אותי,ורק אותי את אדוניי כבר זנחו אותי,משפחתי מתה ואני דורש נקמה באיש שהרס לי את הכול,אני רוצה שתעזור לי לחסל את אותו אחד שמנסה להשמיד את אותו עולם שאתה הצלת בקץ כול הזמנים,יש לך הזדמנות אחת,הזדמנות אחת ויחידה לעזור לי,אני קורא לארבעת היסודות:מים,אדמה,אש ורוח שישחררו אותך מהכלא שבו ארסיאוס כלא אותך לפני מיליוני שנים,אני זימנתי ולכדתי את שלושת הרג'ים והם ואני מוכנים לקרב!" באותה שנייה בדיוק אדמת המקדש רעדה בחוזקה שלושת עמודי הטוטם נפלו ובמקום אבן הזהב עמד פוקימון לבן ענק,בעלי ידיים גדולות בצבעים צהוב ולבן,בעל שלוש עשרה העיניים,שבע שחורות,שניים אדומות,שניים כחולות ושניים לבנות,הפוקימון שעמד מול ווילאם ואן איסירו היה רג'יגיגאס זעקת זעם טהור יצאה מפיו של הפוקימון האגדי,ווילאם אמר בקול:"צא אדון האבנים רג'ירוק!צא אדון הפלדות והברזלים רג'יסטיל!ואחרון חביב וצא אדון הימים והקרחונים צא רג'יאייס!",שלושת הרג'ים עמדו בלי פחד מול רג'יגיגאס,ווילאם אמר בקול:"רג'יגיגאס רק שתדע,אני יצרתי את צורת האופל שלך צא נגארג'י!" יצא מין הפוכדור האחרון יצור דמוי רג'יסטיל שחור-סגול,רג'יגיגאס אמר בטלפתיה לווילאם:"ווילאם שמעתי את זעקתך ואני מוכן להיות לך לעזר בתנאי אחד,אחרי שתנצח בזכות חמשת הרג'ים את SP תיתן לי ולאחיי מנוחת עולמים,שלושת הרג'ים,הרג'ים של הקרח,הפלדה והאבן יהיו עמודי הטוטם החדשים,אני אחזור לכדור הזהב,ולידי יהיה כדור שחור משחור וזה יהיה נגארג'י,ברור?",ווילאם הנהן וכעבור מספר שניות ארבעת הרג'ים חזרו לפוכדורים שלהם ורג'יגיגאס הפך להיות כדור זהב קטן יותר מהקודם אך פסל חדש היה ליד ארבעת הפסלים שסבבו את החדר,הפסל של הרג'י החדש-נגארג'י.
ווילאם יצא למסע הנקמה שלו,הוא נכנס לתוך מעבר סתרים מאחורי הפסל של רג'יאייס,והוא יצא ממקום חדש לגמרי,הוא יצא ממכרות קורונט,מה שווילאם לא ידע,שמסע הנקמה שלו ישתלב עם מסע הצלת העולם של החבורה.
העיר ג'ובילייף:
הקרב בין פיקאצ'ו וטריקו נגמר כבר,פיצ'ו נעלם משם וחזר אל בעליו,פיקאצ'ו וטריקו חזרו לאל צ'רלס ואורי-סירס,ואחרי חצי שעה בערך זואי וירון הגיעו,אורי אמר בנימה של סיכום:"טוב חברים,יש לי משהו לספר לכם,העולם שלנו הולך להגיע לקיצו,SP צובר כוחות מיום ליום,השמיים מלאים ביצירות מסוכנות מאוד של SP כמו פרוזן שהוא מין שינוי גנטי של סניזל,אנחנו צריכים להיות ביחד בשביל לנצח אותו,צ'רלס לצערי אתה,אני וכולנו כאן נמצאים תחת סכנת חיים מסוכנת מאוד אסור לנו להיות לבד שנייה אחת,אנחנו צריכים לחבור ביחד,בסדר" אורי הושיט את ידו לאות הסכמה,זואי חייכה ושמה גם היא את ידה,אחריה צ'רלס שחייך חצי חיוך ובסוף ירון שחייך,אחרי שהם סיימו את זה ירון אמר:"תגיד אורי,איך אתה יודע את זה?" אורי בלע את רוקו ואמר:"בסוף כולכם תדעו,אבל בבוא הזמן,עכשיו אנחנו צריכים ללכת לעיר אורבורג,אבל אנחנו צריכים לחבור עם עוד מספר אנשים,אחד מהם הוא עומר,השני אתם לא מכירים,זואי לצערי אנחנו צריכים לחבור יחד עם רונית זה לא משמח אבל תתמודדי,תקשיבו מה נעשה,נלך לעיר אורבורג נחפש את האיש שאנחנו צריכים למצוא,נלך למרכז ונתקשר לעומר ולרונית אם קצת מזל נוכל להקים צבא מספיק חזק של מאמנים צעירים שילחמו בצוות HP ובמפקדם SP הנורא,לאותו מאמן שאנחנו נמצא באורבורג יש אגדיים,הוא גם מחפש נקמה,אנחנו נקרא 'כוח הפוקימונים' בסדר",השלושה הנהנו בהסכמה.
בפסגת הר הקורונט,לא בהיכל המקור,אלא בחלק אחר שנקרא עמוד החנית יצא לו גבר מבוגר כבן ארבעים בעל שיער כחול בעל בגדים אפורים הוא מלמל לעצמו:"טוב להיות בבית".
המשך יבוא...
אירועים מיוחדים:
1. שמו של העלם המסתורי מתגלה-ווילאם.
2. ווילאם מבקש את עזרתו של רג'יגיגאס.
3. לווילאם יש את שלושת הרג'ים-רג'ירוק,רג'יסטיל ורג'יאייס.
4. מתגלה עוד סוג של רג'י שווילאם המציא-נגארג'י.
5. רג'יגיגאס מסכים להיות הפוקימון של ווילאם.
6. ווילאם ורג'יגיגאס כורתים ברית.
7. ווילאם מגיע לעיר אורבורג.
8. פיצ'ו נעלם.
9. פיקאצ'ו וטריקו חוזרים לצ'רלס ואורי.
10. ירון וזואי מוצאים את אורי.
11. ירון,זואי,צ'רלס ואורי הופכים להיות צוות.
12. אורי מספר לשלושת חבריו על סכנת SP לעולם.
13. אורי מספר להם שהם צריכים עוד מספר חברים בשביל לנצח את SP בין החברים:רונית[מפרקים 12-13]עומר[מפרק 5-6] ו-ווילאם[מפרקים 18-19].
14. החבורה מקימה את צוות "כוח הפוקימונים".
15. מישהו מגיע לכדור הארץ מעמוד החנית.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)