ברור שסאי אבל מאט גם אשם ששיתף איתו פעולה...לכן שניהם יקבלו את המחיר המגיע להם...מאט כנראה לא יזכה לראות את המחיר אבל הוא יגיע אליו ביום מן הימים...לא מתעסקים עם הפורום של רותם ואיילון בצורה שכזו.מהיכרותי עם רותם,הוא קשוח מאוד.
ברור שסאי אבל מאט גם אשם ששיתף איתו פעולה...לכן שניהם יקבלו את המחיר המגיע להם...מאט כנראה לא יזכה לראות את המחיר אבל הוא יגיע אליו ביום מן הימים...לא מתעסקים עם הפורום של רותם ואיילון בצורה שכזו.מהיכרותי עם רותם,הוא קשוח מאוד.
אלכס מה הבעיה שלך?
כולה ירדתי מהניהול
צונזר
הבעיה שלי שאתה פותח נושאי ספאם,עושה דאבל פוסטים ומה שבראש שלך,מקלל אנשים וכ"ד...
והעלת 2 אחרים ללא אישור של אף אחד.Originally posted by Sai@Aug 2 2008, 04:19 PM
אלכס מה הבעיה שלך?
כולה ירדתי מהניהול
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
מה עשיתי? -_-Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 2 2008, 07:19 PM
כלום. דיברתי הרבה.
רק רגע, אתה לא חושב שבאמת נתתי לך אזהרה, נכון? XD
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
לא קיללתי אף אחד חוץ מאת אלכסי ההומו ואת יונתן הנוב החופר
ולשניהם מגיע
צונזר
לא אני לא חושב,אבל אתה שיתפת איתו פעולה בנושאי הספאם שלו וגם בנו"ד...Originally posted by metagross@Aug 2 2008, 04:20 PM
מה עשיתי? -_-
כלום. דיברתי הרבה.
רק רגע, אתה לא חושב שבאמת נתתי לך אזהרה, נכון? XD
ובגלל זה הוספתי לו 10%...Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 2 2008, 06:20 PM
הבעיה שלי שאתה פותח נושאי ספאם,עושה דאבל פוסטים ומה שבראש שלך,מקלל אנשים וכ"ד...
אם כבר גלובאל אז לפחות אני אמלא קצת את התפקיד...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
איזה ספאם? 0ם
וואו אלכס,ציפיתי ממך להרבה יותר,אחרי כול מה שעברנו ביחד 0ם
אתה מאכזב אותי מאוד /=
וגם מאט,שמימו בכלל ציפיתי להרבה יותר
והוא לא מוכן למלא את בקשתי האחרונה
צונזר
לא עברנו כלום אחרי שקראת לי זקן,לא אסלח לך!!!
אתה כולה בן 19...Originally posted by Fusion Catiteen@Aug 2 2008, 06:23 PM
לא עברנו כלום אחרי שקראת לי זקן,לא אסלח לך!!!
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
Originally posted by Sai@Aug 2 2008, 07:22 PM
איזה ספאם? 0ם
וואו אלכס,ציפיתי ממך להרבה יותר,אחרי כול מה שעברנו ביחד 0ם
אתה מאכזב אותי מאוד /=
וגם מאט,שמימו בכלל ציפיתי להרבה יותר
והוא לא מוכן למלא את בקשתי האחרונה
ממש מצטער אחי.
אלכס- לא הגבתי בשום נושא ספאם שהוא פתח מלבד הודעה אחת וגם בה לא שיתפתי פעולה.
בנו"ד דיברתי הרבה, אני לא חושב שעברתי על חוק אחד למרות הפיתוי.
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)