מטא, אתה רואה גלובאל או לא?Originally posted by metagross@Aug 2 2008, 06:49 PM
מדהים, נכון? :o
מטא, אתה רואה גלובאל או לא?Originally posted by metagross@Aug 2 2008, 06:49 PM
מדהים, נכון? :o
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
רשימת נודי"ם,טיפלתי בספאם של סאי והורדתי לאלכסי את הבאן...Originally posted by alex@Aug 2 2008, 08:50 PM
מה עשיתה? ><
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
זה גם רעיון. לא חשבתי על זה.Originally posted by Hit Man@Aug 2 2008, 09:50 PM
אתה רוצה לגרום גם לאלה שנשארו לפרוש? חחחחח
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
סאי אתה לא רואה שאילון נכנס?
סוף סוף
כמה זמן הוא לא נכנס
וסנורלאקס זה ממש עצוב
מילא הייתי עוצר ספאם
אבל להוריד לאלכסי את הבאן /=
צונזר
אני גלובאלי לכל דבר כרגע וכמו שאמרתי אם איילון לא מוריד אותי המשתמש שלי יעבור לספיר, עומר או האן.Originally posted by Zabimaru@Aug 2 2008, 09:50 PM
מטא, אתה רואה גלובאל או לא?
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>לעולם אל תתווכח עם טיפש הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם כבר יש לו יותר ניסיון. </td></tr></table><div class=\'signature\'>
יוסי שהפורום יסתדר ויתאפס דבר איתי, אני בסקייפ.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
אם זה יקרה, לא יעבור חצי שעה וכל הפורום מחוק לגמרי.
לבקשת.Originally posted by Sai@Aug 2 2008, 09:52 PM
תביא להאן D:
זה יקח שבוע עד שלושה שבועות. תלוי מתי אני אתחבר עוד הפעם.
אחי מה כבר עשיתה שאילון החליט להשאיר אותך?
כלום. אני נוב מוחלט.Originally posted by alex@Aug 2 2008, 09:53 PM
אחי מה כבר עשיתה שאילון החליט להשאיר אותך?
היטמן - אז איילון צריך להחליט בין הפורום לזה שאני אשאר גלובאלי. ההחלטה קשה.
ביי לכולם.
לול אני רואה שצדקתי להעלות את מאט לניהול
רק חבל שהעלתי את יוסי,טעות מצערת פ:
צונזר
לול, תפסיקו לחפור על הנושא הזה T_T
מיציתם כבר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)