קודם כל אני חייב לציין שאתם תותחיים!
זה כבר הפעם השניה שיש מקסימום אנשים!
משמע גם מקום שני זוכה בפרס!
אני יודע שזה היה צריך להפתח אתמול אבל היית עסוק..אז סליחה!
ונעבור לבדיחות!
1.שאלה:
מה קמצן מביא לאורחים שלו?
תשובה:
אבטיח,כי יש בזה גם אוכל,גם שתייה וגם גרעינים!
2.גבר הולך עם חברה שלו לקנות בגדים
הוא נכנס למדוד ומרוב שהוא הסתכל עליה כל כך הרבה זמן הוא לקח בטעות ללבוש חזייה ושימלה המוכרת עושה לו למה אתה מודד על הגוף שלך בגדים של בנות אז הוא עונה לה הסתכלתי על חברה שלי יותר מידי עד שאני מרגיש בעצמי כמו בחורה.
3.ילד אומר לחבר שלו: "אם תפוח נופל לך על הראש תרוץ ותברח"
חבר שלו שמתסקרן שואל אותו: "למה?"
והילד עונה: "כי התפוח לא נופל רחוק מהעץ"
4.
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !
5.מנהיג הערפדים מזמן אליו את 3 בניו ערפדים , הוא אומר שמי שיחזור עם הכי הרבה דם ינצח ויזכה להיות היורש שלו. הראשון עף וחוזר עם פה מלא דם , שואלים אותו איך הוא השיג את זה והוא אומר :"רואים את העץ הזה? מאחוריו יש כפר , עפתי ומצצתי דם לכל מי ששם" , השני עף וחוזר עם דם על כל הפנים , שואלים אותו איך הוא השיג את זה והוא אומר: "רואים את העץ הזה? מאחוריו יש כפר ומאחורי הכפר יש עיר , עפתי ומצצתי דם לכל מי שבעיר" , השלישי עף וחוזר כולו מלא דם , אביו מתרשם ושואל :"בני , מאיפה כל הדם הזה?" , הערפד:"רואים את העץ הזה ששם? אני לא ראיתי...."
6.זאופיל ,פדופיל , נקרופיל ו אקסטרים בוי יושבים ומדברים .
הזאופיל אומר :" באלי חתולה "
הפדופיל אומר :" קטנה וחמודה "
הנקרופיל אומר :" מתה כזאת"
האקסטרים בוי אומר : "מיייאוו"
7.בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנא כולו נגעל לגמרי, מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !
8.שרופא עושה טעות-זה ניתוח.
שכפוטיקאי עושה טעות- זה חוק חדש.
כשמשורר עושה טעות- זו יצירה חדשה.
כשנהג עושה טעות- זו תאונה.
כשמדען עושה טעות- זו תגלית חדשה.
כשבוס עושה טעות... זאת טעות שלך....
9.היו הייתה אישה שבעלה מת, אחרי ההלוויה שהייתה ביום שבת הלכה למוכר ערבי לקנות קולה, היא אומרת לו "אפשר בבקשה קולה" הוא אומר לה ב'כית?
היא אומר כן בכיתי בעלי מת.
הוא אומר לה ב'כית? כן בכיתי בעלי מת@!
הוא צועק לה איך את רוצה את הקולה בב'כית או בבקבוק!
10.אחמדיניג'אד מגיע לבית ספר יסודי ונכנס לאחת מכיתות ד'. בסוף השיעור הוא מבקש את רשות הדיבור מהמורה ושואל את התלמידים "ילדים, מישהו יכול להביא לי דוגמא לטרגדיה?". הילדים חושבים וילד אחד מרים את ידו ואומר "אם אני וחבר שלי נשחק בכדור, והכדור יעוף לכביש וחבר שלי ירדוף אחריו ובדיוק תבוא מכונית ותפגע בחבר שלי והוא ימות, זאת תהיה טרגדיה" אחמדיניג'אד אומר "לא, זאת תהיה תאונה". תלמיד שני מרים את ידו ואומר "אם כל הכיתה תיסע באוטובוס על צוק, והאוטובוס יאבד שליטה וייפול מהצוק וכולנו נמות, זאת תהיה טרגדיה" אחמדיניג'אד אומר לו "לא, זאת תהיה תקרית מצערת". התלמידים חושבים ותלמיד שלישי מרים את ידו ואומר "אם כבוד הנשיא ורעייתו יטוסו במטוס, והמטוס יתרסק והם ימותו, זאת תהיה טרגדיה" אחמדיניג'אד מתפעל מהתשובה ושואל "ומדוע מקרה כזה כן יחשב כטרגדיה?" והתלמיד עונה לו "מכיוון שמקרה כזה לא יהיה תאונה ובטח שלא יהיה תקרית מצערת"
הצביעו בהמוניכם!
עריכה:האפשרות שלך הסקר נדפקה אצלי אז תגידו למי אתם מצביעים..