קודם כל קרדיט לYnet (בר הפעם עברתי על זה ושיניתי קצת)
המחשה: (חזה)ספוילר
מצרכים:
- 8 שוקי עוף (פולקה)
- 3 בצלים קלופים ופרוסים (רק למי שאוהב)
- 6 שיני שום קלופות (6 טבעות שום)
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 2 כפות פפריקה מתוקה (זה פילפל צילי מרוסק)
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 3 כפות גדושות דבש (גדושות זה מלאות עד הסוף או אפילו יותר)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם שלכם
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את כל התבלינים,חוץ מהעוף עצמו ומערבבים (בעצם כל התבלינים,הבצל והשום)
- מכניסים את העוף לתערובת שנוצרה ומערבבים פעם נוספת,עוטפים בשביל שלא יתלכלך ומכניסים למקרר למשך הלילה
- שמים את העוף בתבנית אפייה ושופכים את הרוטב שהכנתם לתוכו ואז מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 צלזיוס) כשעה בערך או עד שהעוף משחים (מזהיב בערך,רק כהה יותר) אם רוצים אפשר להוסיף תפוחי אדמה
הערה חשובה:חברים,אני מצטער שבזמן האחרון לא מיליתי את תפקידי כמנהל,לא פרסמתי מתכונים,ולא הפעלתי,אז ממחר,אני מבטיח,שאני יפרסם לפחות 20,ואם לא,אני לא ראוי להיות מנהל,תודה,מקווה שתהנו,אשכול בקשת מתכונים פתוח,ממני עומר![]()