Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: שמעו

1. מורחקים
    רק רציתי להגיד לכם בקשר לפתיחת נודים באנגלית או נושאים באנגלית שאני נגד זה בתור אחד שוותיק פה בפורום כבר מ2008 ועבר הרבה בפורום אל תסכימו להצעה הזאת לדבר פה באנגלית אני מזכיר לכם שזה פורום לילדים קטנים מעט מאוד יודעים כאן אנגלית וזה לא יהיה פייר לאלה שידברו אנגלית אז אלה שלא מבינים אנגלית לא יבינו מה הם מדברים אם תעשו אשכול נוד או נושא באנגלית זה רק יהרוס את הפורום מי שרוצה לדבר באנגלית אז כמו שאלכס אמר יש פורום לימודים אם יהיה נוד באנגלית או נושא כלשהו באנגלית בפורום אז זה יהיה נושא שחלש על חכמים וחזק על חכמים אם אתם מבינים למה אני מתכוון .

2. מייסד האתר והפורום
    אל תדאג. הלהט של זה ייגמר בקרוב ואז יחזרו לדבר בנו"ד הרגיל למעט כמה שיחות קטנטנות באנגלית. מי שיודע אנגלית - טוב לו. מי שלא אז לא.

לא נורא.

3. מורחקים
    סבבה אני סומך עליך אבל לדבר בנוד באנגלית?זה דווקא דיי רע כי זה סתם יקדם את העמודים של הנוד וכל אחד יגיד נו תתרמו מה אתם אומרים ובלה בלה בלה בנינו מי שהציע לפתוח פה נוד באנגלית הוא רוצה ללמד פה משתמשים אנגלית?אז מי שלא יודע אנגלית שילך לקורס או שילמד בבית ספר בנינו אנגלית זה שפה בין לאומית בכל הארץ אבל לא בפורום של בני נוער ומתחת תנעל אחי

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בסדר סתם עוד שגעון חולף... מי שבאמת מעניין אותו מה כולם אומרים ישתמש בתרגום.

.

5. מייסד האתר והפורום
    סבבה. אני גם לא חושב שהנו"ד יהיה לנצח. סתם נו"ד שיהיה לתקופה נחמדה נכון לעכשיו.
    נראה לאן זה יתקדם.

6. היכל התהילה
    הנושא החדש נפתח כניסוי, הוא נפתח הרחק מהנוד המקורי ונכון לעתה הוא חד פעמי.
    אני בטוח שיש טעם בדברים שלך ולכן מאחר ויש כאלה שלא מבינים אנגלית אז הנוד המקורי עדיין הוא בשפה העברית.
    ואם יש אנשים שלא יודעים אנגלית, הם מוזמנים לבקר בנוד הלועזי ולנסות ללמוד על הדרך, שזו בעצם הכוונה המקורית שלו.

7. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    רעיון מעולה לדעתי, מכיוון שגם ככה אין הרבה שמגיבים שם כי אתה לא יכול לעשות שם ספאם, אתה צריך לחשוב על מה אתה אומר, ככה שזה לא יחליף את הנו"ד המקורי או משהו, אבל זה תמיד יכול לעזור לידלים ללמוד אנגלית.
    זה לא חייב להעלם אחרי כמה זמן, אפשר פשוט שהוא יגיע ל100 עמודים פעם בחודש...

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •