Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    אני רואה שהנושא שקע (עברו 3 חודשים) לא הייתה אפילו תגובה אחת אני רוצה להחיות את הסיקור הסיקור נכתב 100% על ידי

שם: DEVIL MAY CRY 3
    שם בעיברית : השטן עלול לבכות 3
    זאנר : אקשן / אק אן סלאש (גם קומדיה אלוהית נראה לי כמו GOD OF WAR)
    חברה : קאפקום
    שנת יציאה : 2005 או 2006 לא זוכר
    פלטפורמות : מחשב , PS2 נראה לי גם XBOX

עלילה : רקע: למרות שזה המשחק השלישי העלילה מתחילה פה (בנתיים)
    דנטה ווירגיל הם הבנים של ספארטה ואישה אנושית לכן הם חצי אנושיים וחצי שדים זה מקנה להם כל מני תכונות מיוחדות ספרטה שד שבגד בשדים האחרים ויצא איתם למלחמה על שלום העולם שלהם (כדור הארץ?) לפני 2000 שנה הוא הדף את צבא השדים ומאז לא ידוע עליו כלום

דנטה הוא שכיר חרב שלוקח רק עבודות שמעורב בהם אלמנט על טיבעי
    הוא רק פתח את העסק שלו ואז בא איזה איש מוזר שעובד עם אח שלו וירגיל , הם רוצים את תכשיט של אימא שלהם שיש לדנטה שהוא המפתח לפתיחת עולם השדים שבו יש כוח שוירגיל רוצה אחרי שהבן אדם המסתורי עוזב פתאום מתקיפים את דנטה שדים שהורסים את משרדו החדש כאשר דנטה מביס את השדים (אתם שולטים בו) הוא יוצא מהמשרד שלו והוא רואה מגדל גדול שמופיע משום מקום בוקע מהאדמה ואז מתחיל המשחק שאר העלילה היא חלק מהחוויה וכל זה בכל העלילה יש רק 4 דמויות אנושיות והם מרי , דנטה , ארקאם ווירגיל כל השאר שדים בלי אישיות ממש

משחקיות : טוב אתם שולטים על דנטה שמתרתו היא לעצור את אח שלו שגנב את התכשיט שלו וסתם להתנקם על הריסת המשרד שלו המשחק מחולק ל 20 "משימות" שאפשר לעבור בניהם בתפריט יש 7 דרגות קושי החל מ "קל" למוד שאסור להיפגע בו בכלל ומצב השרדות
    לדנטה יש שני סוגים של כלי נשק אקדחים וחרבות אפשר להישתמש בהם במקביל ולעשות אתם קומבואים שמבוצעים על ידיכם חלק מהקומבואים קלים וחלק קשים יש גם 12 אתגרים נסתרים הפזורים ברחבי המשימות ודברים נסתרים אחרים ויש גם נשמות אדומות שאפשר בעזרתם לקנות שידרוגים ושיקויים לדנטה לדנטה יש גם 4 התמתחויות והם : אמן החרבות , אמן האקדחים , אמן ההתקמקות ואמן ההגנה אפשר להחליף בניהם בין המשימות והם נותנים קומבואים נוספים לנשקים
    במשחק יש גם בוסים גדולים כמה מהם מבוססים על המיתולוגיה היוונית כמו סרברוס
    אחרי שמסיימים את המשחק עם דנטה אם אתם ב SPECIAL EDITION אפשר לשחק במשחק עם וירגיל
    בסוף כל משימה יש ניקוד לפי: זמן שלקח לכם לנצח במשימה , הנזק שנגרם לכם , החפצים שהשתמשתם בהם , כמות הקומבואים שעשיתם וכמות הנשמות שאספתם (אני לא בטוח שORB זה נשמה אבל מילא)
    הניקוד נע בין D לSSS) SSS הכי גבוה)
    במשחק יש 24 אויבים רגילים בניהם 4 הם הם כמעט בוסים בשל נדירותם והופעתם הראשונה הם מופיעים כבוסים
    ו15 בוסים חלקם הם חלקים של בונים וחלקם זה בוסים משודרגים שמופיעים יותר מפעם אחת (לדוגמה ווירגיל)

אווירה: אווירה גוטית ואפלה אבל עם אלמנט של אקשן , אין פה ממש אלמנט של אימה חוץ מאם אתם מפחדים מדם, המוסיקה ממש מתאימה היא נשמעת כל פעם שמתחיל קרב ונותנת אווירה של קרב אקשן

דעה אישית: המשחק ממש מוציא עצבים וכיף לראות את היצורים המפחידים האלה מתים על ידיך
    מערכת הקומבואים נותנת למשחק הרבה והכי אהבתי את הבוסים הגדולים הדורשים חשיבה בשביל לנצח אותם
    הכי מומלץ לשחק עם גויסטיק כי ככה יותר קל לבצע קומבואים אהבתי בעיקר את השילוב בין חרבות לאקדחים ומגוון האסטרטגיה משחק מאוד מומלץ
    אהבתי בעיקר את המשחקיות ואת כל האקשן
    הטריילר הכי טוב שהצלחתי להשיג

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=mHV9O2QBIJg[/YOUTUBE]

ציון : 98 ממני המשחק מקבל מקבל 98 יש מקום לשיפור אפילו שזה ממש משחק טוב אבל באופן מקצועי 90 למרות שמשחק מצוין והכל החל מאמצע המשחק כמה מקומות חוזרים על עצמם ולא אהבתי שהקפיצה הכפולה משולבת עם הנשקים ב DMC4 זה נפתר

אם אתם לא אוהבים משחקים ישנים קחו את המשחק הרביעי אני כבר סיימתי את השלישי ואת הרביעי ממש נהנתי מהם מקווה שגם אתם תהנו
    יש לציין שבסדרה כרגע 4 משחקים יצאו רק 2 למחשב 3 ו4

עדכון : כבר פורסם שיצא בקרוב DMC5
    תגובות בבקשה
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. מייסד האתר והפורום

3. The eternal hunters
    בתאריך התפוגה שלו השני שקע עמוק לתוך הפורום ולא הייתה התייחסות בכלל בזמן קודם לא הייתה הנהלה

הוא היה בעמוד 7

4. מייסד האתר והפורום
    ואם זה גם ישקע? אז אתה תפתח עוד אחד ועוד אחד ועוד אחד עד שהנושא יהיה פעיל לנצח?

5. The eternal hunters
    לא זה רק פעם אחת פעם הבאה אני כבר יעשה סיקור אחר
    יש בזה משהו אבל תראה עברו 3 חושים אם אתה רוצה עכשיו אני עושה לך סיקור על משחק אחר

6. מייסד האתר והפורום
    זה לא הקטע.
    זה פשוט מיותר לדעתי, יענו אם אסור להקפיץ אז אתה מוצא לעצמך פיתרון אחר ונוח.
    עדיף שלא יקרה יותר.

7. The eternal hunters
    טוב פעם אחרונה רותם מבטיח

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    המשחק יפה תודה על הסיקור!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •