אוכל שכולם אוהבים,שניצל!
המחשה:ספוילר
מצרכים:
- 4 פרוסות חזה עוף (מוכרים אותם בפרוסות,חזה זה לא פולקע)
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פלפל
- ביצה
- 4 כפות קמח
- 6 כפות פירורי לחם (או פירורי מצה)
- 4 כפות שמן
אופן ההכנה:
- שימו את פרוסות הבשר על קרש חיתוך(מפלסטיק) ובעזרת כתיש (פטיש שניצלים) דפקו עליהן עד שהן דקות.
- תבלו כל פרוסה במעט מלח ופלפל.(לתבל)הכינו שלוש צלחות: באחת קמח, בשנייה טרפו ביצה, ובשלישית – פירורי לחם.
- גלגלו פרוסת בשר תחילה בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפירורי לחם(כך נוצר השניצל,נא לא לטעום עכשיו ><).חממו שמן במחבת על חום בינוני.
- שימו (בזהירות!) את הבשר במחבת וטגנו 5-7 דקות עד שהצד התחתון משחים.(זהוב רק כהה יותר)
- הפכו את השניצלים בעזרת מרית (מרית זה מה שנראה כמו מתכת שטוחה עם חורים)וטגנו את הצד השני באתו אופן.כאשר השניצלים מוכנים הוציאו אותם לצלחת עם נייר סופג(נייר מיוחד) אותה הכנתם מראש.
קרדיט לאתר לגדול