פורסם במקור על ידי GeneralAdam שניהם חחח ואני לא מתחבר מהבית כי ה-DS שלי לא מתחבר לראוטר שבבית אני מתחבר מהבצפר ככה שאני יכול רק מחר בין השעות 14:00 ל-17:00 אני יכול לתת לך אז ב4 ושלחתי לך ה"פ
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Gallade אני יכול לתת לך אז ב4 ושלחתי לך ה"פ הגבתי ומחר ב-16:00 זה קטלני את מי אתה תשלח לי?
פורסם במקור על ידי GeneralAdam הגבתי ומחר ב-16:00 זה קטלני את מי אתה תשלח לי? את סניזל,טורציק,טרפינץ ואת סקייטר עם המעיל מתכת ומה הכוונה בקטלני?
נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 10-30-2010 בשעה 05:34 PM
פורסם במקור על ידי Gallade את סניזל,טורציק,טרפינץ ואת סקייטר עם המעיל מתכון ומה הכוונה בקטלני? זה טוב לי חחח מה עם בגון יש מצב? הוא לפלטינה ומה ה-FC שלך? תיקח את הFC של HG בשביל כל מי שהצעת למעלה
פורסם במקור על ידי GeneralAdam זה טוב לי חחח מה עם בגון יש מצב? הוא לפלטינה ומה ה-FC שלך? תיקח את הFC של HG בשביל כל מי שהצעת למעלה הfc שלי הוא:275-5981-5027 ויש לבאגון
פורסם במקור על ידי Gallade הfc שלי הוא:275-5981-5027 ויש לבאגון אז תכניס גם את FC של פלטינה שלי כי בגון לפלטינה
פורסם במקור על ידי GeneralAdam אז תכניס גם את FC של פלטינה שלי כי בגון לפלטינה וגם אני יעזור לך לפתח את אלקטבז
פורסם במקור על ידי Gallade וגם אני יעזור לך לפתח את אלקטבז סבבה אחי אלקטבז גם בפלטינה ואחי חסר לך מס' ב-FC תבדוק אותו
הינה:2751-5981-5027
הכנסתי סבבה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום