מה שכתוב פה זאת דעה שלי אם אתם חושבים שתיפגעו ממנה אל תיקראו בכלל
ספוילר
בא לי להגיד את זה אחת ולתמיד שקודים בפוקימון זה דבר מפגר נו באמת מה הקושי פה
ילד בן 7 יכול לנצח את המשחק למה קודים כל היום קודים קודים ועוד קודים
קודים גם גורמים לבאגים במשחק שעלולים ליצור Bad Egg שיהרוס לכם את השמירה
תהיו שחקנים טובים ואל תישתמשו בהם זה הורס את כל החוויה די לקודים
אבל מצד שני יש שימוש טוב בקודים למשל:
קודים לפוקימונים שמשיגים מהחלפה: תישתמשו בקוד הזה רק כאשר סיימתם את המשחק או מצאתם את הפוקימון הנגדי שלו במשחק למשל מצאתי מורקרו ביהלום אז אני כבר יכול מבחינה לא להיות נוב להישתמש בקוד למיסבירוס (הרוח של פנינה)
פוקימונים שמתפתחים בהחלפה: בשביל לא לצאת נוב עדיף פשוט לתפוס את הפוקימון שאמור להיתפתח בהחלפה ואז לעשות את הקוד
קוד לחפץ אוונט: זה הקוד שאני הכי תומך בו אני לא רואה בו בכלל רמאות משום סוג זה פשוט כמו אם יש לכם Ds להוריד את החפץ זה ממש לא קוד לנובים
קוד לתיקון משחק ב No$gba : קוד לגיטימי לגמרי עם זה אין בכלל שום סיכוי שתיצאו נובים
מסקנה חוץ מהקודים שפירטתי למעלה כל שאר הקודים הורסים את חווית המשחק וממש גרועים
חציית גרפיקה: קשה לכם לעשות את כל הסיבוב או לתפוס 26 אנונים? אז אל תילכו לשם!
Exp * X וקוד לראר קנדי: מה הexp לא מספיק בשביל שהפוקימונים שלכם יעברו רמות ואין לכם
כוח לאמן? אז אל תשחקו במשחק!
קוד לחפצי פיתוח: זה קוד תלוי קצת אם אין בכלל דרך להשיג את אבן הפיתוח לפיתוח פוקימון מסוים זה בסדר אבל אם זה רק כי עוד לא הגעתם לנקודה זה ממש לא טוב!
קוד לחפצי מפתח: אתם תקבלו אותם בעלילה לא צריך קוד
קוד לשיקויים : פה זה קוד לנובים 100%
קוד ל Hmים : תקבלו בעלילה אין טעם לעשות קוד
קוד ל Tmים : בb&' זה לא מתבזבז אז אין טעם בקוד אבל במשחקי הדור הרביעי במטה אם אי אפשר להשיג בכלל את הtm אז לפי דעתי זה בסדר בכלל שאי אפשר להחליף
קוד למאסטר בל או תפיסה 100% : תפיסה זה הקטע הכי כיף במשחק אם תישתמשו בקוד פשוט תהרסו את החוויה
קוד לתפיסת פוקימון של מאמן: מה הייתם מרגישים עם בקרב מול מאמן פתאום פוכדור היה מופיע וגונב את הפוקימון שלכם? חוץ מזה הexp של פוקימוני המאמן הוא גבוה חבל לבזבז אותו
קוד לכסף: תמיד אפשר להשיג הרבה כסף בליגה בסוף ואם תנצחו את כל המאמנים בדרכים יהיה לכם הרבה כסף אין צורך בקוד!
זאת דעתי על כל הקודים השונים אם נפגעתם זאת אשמתכם בלבד הזהרתי אתכם!