Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 63

נושא: The Pepole Pokemon

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו

קרדיט ענקי למאי_123
    טוב הסיפור הראשון שלי יצא גרוע אז עשיתי שני וויתרתי אל האחר לצערי..
    מקווה שתאהבו תסיפור
    קרדיט ענקי לחברות שלי (לא מכירים) שעזרו לי לעשות תסיפור הזה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דמויות
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

~~~~~~~~~~~~~~
    מילון
    "דיבור"
    *הערה חשובה*

~~~~~~~~~~~~~~
    רשימת פרקים:
    פרק 1 ההתחלה לעולם הגדול
    מי מופיע בפרק :
    נוקו ווולפיקס
    פרק 2 שלושה אנשים ושתי פוקימונים
    מי מופיע בפרק :
    נוקו וולפיקס אקורי יוקי ואבסול ומוכרת הכרטיסים למלון
    פרק 3
    המסע לאבן השמש
    מי מופיע בפרק:
    יוקי נוקו אבסול וולפיקס אקורי
    פרק 4
    מי שמופיע בפרק : אקורי נוקו וולפיקס יוקי ואבסול המוכרת בחנות וכרטיסן וילדה והאנשים אם הרובים
    פרק 5
    חלומו של שועל
    מי מופיע בפרק:
    וולפיקס היצור אם הקרן השחורה ויצור סגול
    ~~~~~~~~~~~~
    הקדמה
    ~~~~~~~~~
    פעם בעולם יפה שוקק חיים היו את הפוקימון מאט מאוד חיות ובני אדם.
    הם חיו ביחד והיה שלום בינם. אפילו היו אנשים שהיו כול כך מחוברים לפוקימונים שהשתלבו איתם ונהפכו לחצי חצי. חצי בן אדם וחצי פוקימון.
    הכול היה פשוט נפלא! אבל אז כמו כול עולם תמיד מגיעה הטכנולוגיה הורסת מזהמת וקטלנית הפוקימונים הרגישו שמחריבים את העולם שלהם! אז הם התחילו להרוס את המכונות של בני האדם... בני אדם התרגזו והתחילו לחשוב שאולי בפוקימונים מסוכנים בגלל היכולות המיוחדות שלהם כוחות האש המים העשב החשמל הרוח ועוד.. והחליטו שהם לא רוצים יותר! והם התחילו להרוג את הפוקימונים בזה אחר זה ... נשארו מעט מאוד פוקימונים והם מתחבאים ביערות או חיות המחמד של עשירים.כמובן שגילו את אנשי הפוקימונים שחיו ביערות התחילו להרוג את כולם. הרגו כפרים שלמים ילדים וילדות נשים וגברים ואפילו זקנים וזקנות ותינוקות. הם הרגו את כולם לפחות זה מה שהם חשבו...
    ~~~~~
    פרק 1
    ההתחלה לעולם הגדול
    ~~~~~~~~~~
    "זהו! היום אני הולכת! היום אני יוצאת מהבית כלא הזה!" אמרתי לעצמי "אבל.." המשכתי " מה אני יעשה בחוץ.. ובטח ירדפו אחרי ואם יתפסו אותי! לא היה לי רגע אחד של פרטיות! ישימו אלי משמר כפול! אפילו בשעות הפנאי שלי וישימו מצלמות.. נמאס לי מההורים האלה הם פשוט לא מבינים אותי הם חושבים שאני ילדה קטנה וזה הכול! אם הם היו הורים טובים הם היו נותנים לי לצאת! כמו כול ילדה נורמאלית בגיל 11 ! ללכת לקנות דברים להיות אם חברות ! אני לא יצאתי אף פעם מהבית שלי אף פעם! " דמעות אלו בעיני והתיישבתי אל המיטה הכתומה שלי מעוטרת פרחי זהב קטנים ועלי זהב ומצעים ממשי, וולפיקס החיית מחמד החמודה שלי שאני קוראת לה וולפ דמוי שועל אם 6 זנבות הסתכל אלי בדאגה ואמר כמובן "וולפ?" הוא שאל ואני לא עניתי ^ טוב זהו! אסור לי לתהות כול הזמן! אני חייבת ללכת לפני שהשומרים יבאו! ^.
    החלפתי בגדים מהכותונת האדומה הארוכה שלי לשמלה קצרה וכתומה שמגיעה עד לברכיים אם חגורה צהובה כתומה גדולה והכול מבד איכותי ויקר . והכנסתי את 6 הזנבות הארוכות שלי לשמלה ככה שלא רואים אותם "אוף אני שונאת להיות אם הבגדים האלה הם כול כך ישנים..." .סירקתי את השער קלי ושמתי כובע צהוב כתום שמסתיר את האוזני שועל הכתומות שלי ,לקחתי תיק כתום ודחסתי בו עוד 2 סטים של בגדים תארנק שלי ולבשתי על אצמי את הבד השחור שיצא ממנו שרוולים ובד שיכסה גם תראש ושמתי אותו אלי. לקחתי תתיק ויצאתי מהדלת הראשית המוזהבת וולפ אחרי יצאתי לגינה הירוקה אם העצים הירוקים ושחי הוורדים ואחזתי בידית הדלת המוזהבת של השער ההעשוי מזהב ופתחתי תשער "זה הזמן שלי לצאת לעולם הגדול" אמרתי ויצאתי אל העולם הגדול ....
    תגובות בונות בבקשה השקעתי
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-03-2011 בשעה 12:34 PM

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    פרק ממש טוב להתחלה,כנראה גם את הסיפור הזה אני אקרא קבוע.

3. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    וואו, ממש יפה!
    כדאי, להוסיף לסיפור סימני-פיסוק; . , ? - !
    סה''כ יצא ממש ממש יפה יחסית לפרק ראשון! D=
    8/10
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 10-31-2010 בשעה 12:36 AM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    אהבתי מאוד את הרעיון, את התמונה של הדמות את ציירת?

בכל מקרה הסיפור עצמו טוב מאוד אבל חסרים אנטרים וסימני פיסוק.
    אני בטוח שאמשיך לעקוב אחרי הסיפור!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

5. משתמש מנוסה
    תודה תתמונה אני לא יצרתי לקחתי מאתר אחר... אבל הארכתי תשער ושיתי כמה שינוים.. אני עוד חייבת לתת קרדיט ענק
    לחברות שלי שעזרו לי לעשות סיפור נפלא כזה

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ואם יגידו לה משהו כמו "תרימי תידים ותוציאי תכסף שלך!" היא תענה משהו כמו " למה מי אתה חושב שאתה? מה אתה מאיים עלי! תסתום תפה ותרגע ומהר!".
    במקום כל המשפט הזה יכולת פשוט לכתוב "אמיצה"
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

7. משתמש מנוסה
    חחח כן היא אמיצה אבל היא בעיקר לא ממש מבינה סכנות כי כול הזמן יש לה שומרי ראש ואף פעם לא ניסו לפגוע בה

וספארמרית מתקדמת

8. אוהבת בנות*
    וואו אני ממש מחכה כבר לפרק ה-2!
    מתי הוא יצא??
    >0<

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אהה עכשיו...
    ..
    פרק 2
    שלושה אנשים ושני פוקימונים
    רצתי ברחובות וראיתי מלא אנשים וחיות ובתים! (כול מי שלא מבין כרגע היא רצה סתם ברחוב נראה כיאלו זה מקום מדהים אבל אם אתם רוצים אתם יכולים לצאת החוצה ולראות סוג של (שמה יש מלא בתים ענקיים של עשירים אצלכם אני לא בטוחה)מה שהיא ראתה..) רצתי ווולפיקס אחרי ואז היא שמתי לב שאני מתנהגת קצת בילדותיות "אוקי נוקו תרגעי זה לא מתאים למישהי כמוך" אמרתי והתחלתי ללכת פתאום ראיתי כמה אנשים בשריונות .ידעתי מיד זה השומרים והם מחפשים אותי, ראיתי שהם מתחילים לרוץ לעברי אז רצתי הכי מהר שיכולתי עד שהיא הפריעה לי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סוף סוף!
    סוף סוף יש לנו ירקות! אמרתי והסתכלתי לעבר הסל שלי וספרתי שוב את הירקות לבדוק ששום דבר לא חסר
    היה שם מלפפון אחד עגבניה במצב לא הכי טוב , כמה עלי חסה רבע כרובית וגזר קטן הכול במקום . בדקתי שמתחת לעלי החסה יש באמת מה ש"לקחתי" מהחנות זה היה חתיכה של עוף חשבתי על זה ומיד היה לי תיאבון! אבל.. מה יומרו ההורים שלי שיראו שהשגתי עוף... ושלא היה לי מספיק כסף לעוף ובכול זאת יש לי...
    טוב זה לא נורא במילא הם היו שמחים . הסתכלי וראיתי את מה שהכי לא רציתי לראות... זה היה בעל המכולת אם שני העוזרים שלו העפתי את שערי הסגול מהפנים שלי והתחלתי לרוץ פתאום ראיתי מין ילד מוזר אם שער לבן וכתם סגול וילדה מוזרה אם שער כתום ושועל ואז הכול התבלגן...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טוב זה היה קצת מעורר רחמים
    שתי ילדות שאחריהן רודפים אנשים רצות זה לעבר זו, הנבוי מזל רע שלי פעם אז זה היה די ברור...
    "אתן עומדות להתנגש" אמרתי ושניהן התנגשו הילדה אם השער הכתום והוולפיקס התחילה לצעוק על זאת אם השער הסגול והעינים הצהובות.. הם לא עיינים כמו שלי אדומות או כמו של בן אדדם אחר.. הם משהו שונה
    הסתכלתי לעבר אבסול והוא הסתכל אלי.. ברור ששתיהן לא יודעות מי אני ומה אני...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא הירקות שלי!" צעקתי
    ופתאום הירקות עמדו באוויר מרחפים אספתי את כולם
    "וואו ... לא ידעתי שבחוץ יש ירקות מרחפים!" אמרה הילדה אם השער הכתום החוצפנית הזאת שהפילה לי את הירקות... היה מובן שאין לה מושג מהחיים שלה , אבל ידעתי דבר אחד היא עשירה כנראה.. יש לה בגדי פאר והיא בורחת משומרים "מוזר.." מילמלתי הילדה הזאת התחילה לצעוק " למה את מפילה אותי?! מאיפה קבלת רשות כזאת?! מה את עיוורת??!" היא צעקה ואני צעקתי אליה " את התנגשת בי!" מה שהכי מוזר שהיה בכול העסק שהילד הזה אם הבגדים העשירים והשער הלבן והצבע הסגול הזה בשער ידע שאנחנו עומדות להתנגש.. "איך ידעתה שאנחנו עומדות להתנגש? "שאלתי בתקיפות הוא צחקק ואמר "שתי ילדות רצות זו לעבר זו בלי להסתכל קדימה מה יקרה?" "אהה" אמרתי והסתכלי לכוון החייה המוזרה הזאת שנדמה שהוא בגודל של סוס פוני אם פרוה לבנה ומין קרן יוצאת לו מהראש...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אין לי זמן לזה!" רטנתי "רודפים אחרי!" צעקתי עוד פעם " למישהו יש מושג איפה יש בית מלון?" אמרתי עכשיו בקול סמכותי יותר ופחות תקיף "לא" אמר הילד אם השער הלבן והיצור הזה והלך...
    הילדה אם השער הסגול והבגדים המטונפים האלה שגורמים לה להראות כמו בובת סמרטוטים הלכה..
    "חכי רגע! " צעקתי "תעצרי! אני פוקדת אליך!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היא פוקדת אלי? מי היא חושבת שהיא? התחלתי ללכת " תעזבי אותי בשקט!" צעקתי מה היא רוצה ממני? ומה זה השועל שלה? "איפה הבית מלון?!" היא צעקה "אני ישלם לך כסף!" בבת אחת נעצרתי ... כסף.. זאת אומרת עגבנייה טובה! ואולי אולי גם אורז! רצתי אליה ונתקלתי בעמוד... אווש .. לא! הירקות נפלו לי! לתוך הבוץ! וגם הבשר! מה אני יעשה? אני חייבת לכסף שלה ! אני חייבת! אמרתי והלכתי אלייה נזהרת לא להתלכלך מידי מהבוץ "אהה אני חושבת שיש מלון בעוד שתי רחובות ואז ימינה .." אמרתי "ו?" היא אמרה
    לא ידעתי מה לומר "ברחוב ההנדרסה יש פנייה ימינה הוא אחרי רחוב המוריאל שאת פונת ימינה יש מלון גדול מולך " אמרתי "ו?" היא אמרה "ו מה?" אמרתי לה "את לא מתכוונת לקחת אותי לשם?!" היא צעקה אלי..
    יו הילדה הזאת פשוט מפונקת ברמות... טוב נו זה כסף זה שווה...עוד קצת תסבלי ואז ירקות חדשים...הובלתי אותה בדרך לשם אחרי כמה דקות שהלכנו הגענו למלון ענק היא נכנסה ואני אחריה...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הלכתי לקבלה לקבל חדר הלכנו מלא! "שלום אני רוצה חדר אחד ללילה " אמרתי והאישה באה ואמרה לי
    "סליחה ילדה את חייבת לבוא אם ההורים שלך.." היא אמרה ברוב חצפותה "אני ממשפחת טויוטסה " אמרתי
    "אהה משפחת טויוטסה אין בעיה..." היא אמרה והתחילה לרשום דברים במחשב "חדר מפואר אני מתארת.."
    היא המשיכה "כן חדר מפואר וגדול " אמרתי אני לא רוצה להיות בחדר קטן ועלוב כמו כולם... "זה עולה 1050 שקל " היא אמרה נתתי לה תכסף ולקחתי תכרטיס "עוד משהו .. איפה החנות?" אמרתי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    היא התחילה לדבר אם זאת שבדלפק ... אני יכולה לאבד אותה! ואת הכסף! "בואי אני יודעת איפה נוכל להשיג לך בגדים!" אמרתי והיא נגררה אחרי הלכנו לשוק והובלתי אותה לחנות רגילה לא יקרה מידי ולא טובה מידי חנות בגדים רגילה בשם הבגדיון..
    היא התחילה למדוד בגדים אבל קצת מוזר...
    "איכס " "דוחה" "מגעיל " "איכס" "איכס" "איכס" "איכס" "או זה נחמד! לא לא זה גם איכס!!"היא אמרה שמדדה תבגדים אוף היא כול כך מפונקת.. הבאתי לה בגד יקר חשבתי שהוא ימצא חן בעינה אבל היא כמו תמיד אמרה איכס ואחר כך רצה שבעקבותיה השועל אם ה6 זנבות שלה לעבר שמלה כתומה בלי שרוולים ועליונית שחורה אם כובע שחור היא הלכה ומדדה וחזרה "אני רוצה את זה!" היא אמרה אוף נמאס לי מזה! אחר כך היא שילמה למוכרת והמשיכה ללכת ואז עמדה כיאלו שחכה משהו הביטה לוולפיקס הביטה מבט אחד אלי ואז הוציאה תארנק שלה מהתיק שלה.. "הנה קחי 200 שקל זה די קצת אבל מה אני יעשה..." היא אמרה לקחתי ת200 שקל בהתרגשות "תודה! תודה רבה!" אמרתי "את בטוחה .. אני זורקת למזרקה שלי יותר.." היא אמרה פתאום ראינו את הילד הזה אם השער הלבן..
    "שלום מה חדש אצלכן?" הוא אמר אחרי כמה זמן הלכנו לשוק לקנות ירקות בחרתי מלא ירקות זה היה ממש תענוג! לקחתי תפוח בטטה שני תפוחי אדמה שלושה גזרים 3 מלפפונים 2 עגבניות בשלות חתיכת סטייק ואורז.. זה היה שווה את זה אמא שלי כול כך תשמח!, ואז הוא הלך לא ידעתי מה לעשות .. היא הלכה אחריו ואני הלכתי אחריה בתקווה לקבל עוד כסף.. הלכנו ופתאום תקפו אותנו 3 שודדים אם רובים ..
    המשך בפרק הבא!
    המסע לאבן השמש!
    Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-03-2011 בשעה 12:22 PM

וספארמרית מתקדמת

10. אוהבת בנות*
    ווואוו!!
    ממש ממש ממש ממש ממש יפה!
    כל הכבוד על ההשקעה!
    10/10! D=

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי may-chan צפה בהודעה
    ווואוו!!
    ממש ממש ממש ממש ממש יפה!
    כל הכבוד על ההשקעה!
    10/10! D=
    תודה
    עוד תגובות.?

וספארמרית מתקדמת

12. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני מוכרך לציין אותך!
    כל הכבוד על ההשתפרות!
    את מתקדמת מאוד בכתיבה!

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אני מוכרך לציין אותך!
    כל הכבוד על ההשתפרות!
    את מתקדמת מאוד בכתיבה!
    תודה
    הפרק הבא היה בקרוב

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אני לא ממש אהבתי את הקטע שכל פעם מישהו אחר מדבר זה מבלבל,קשה לעקוב אחריי הסיפור ככה וגם לא מבינים מי מספר בכול פעם אני חושב שמישהו אחד צריך לספר.
    אבל חוץ מזה הסיפור טוב 9\10

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

15. משתמש מנוסה
    אאה טוב... אני ינסה שיותר יבינו
    תודה בכל אופן
    הפרק הבא היה בקרוב

וספארמרית מתקדמת

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •