נמאס לי מהבכיינות שלכם. הפורומים נמחקו וגם אם הייתה לי אפשרות להחזיר אותם, לא הייתי עושה את זה.
עומר קיבל באן והורד מתפקידו, יהודה עוד שנייה יהיה בבאן ומי שיש לו אומץ שינסה להגיב לטופיק הזה ונראה לאן הוא יגיע.
נמאס לי מהבכיינות שלכם. הפורומים נמחקו וגם אם הייתה לי אפשרות להחזיר אותם, לא הייתי עושה את זה.
עומר קיבל באן והורד מתפקידו, יהודה עוד שנייה יהיה בבאן ומי שיש לו אומץ שינסה להגיב לטופיק הזה ונראה לאן הוא יגיע.
מגיב
פורסם במקור על ידי the flupy like bananas
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אתם פשוט הרסתם את הפורום.
אם אתה שואל אותי לא מגיע לך להיות פקח.
וואי O:
לא ידעתי שזה הגיע למצב כזה שבגלל שהוא בריב עם יהודה אז הוא מחק לו ת'פורום O:
יא פחדן- תתחבר למסנג'ר ותן לי שם דין וחשבון- קורא לי אידיוט בפורום!
אור חבל שאתה לא מבין שאתה הורס את הפורום ולמה?
1 צורת הניהול שלך שים לב כמה משתמשים לא אוהבים אותה ואתה יודע מה הכי כואב?שאתה במקום ללכת לטובת המשתמשים אתה עושה מה שבראש שלך ועונה בצורה גסה פה לכולם
2 אני לא מדבר רק על הפורומים שנמחקו אלה באופן כללי
3 מרוב שאתה מחלק באנים לכל הפורום כבר משתמשים ירצו לעזוב לבד את הפורום ואפילו אין לך הסבר למה אתה מתנהג ככה לכולם וגורם לכולם להרגיש רע עכשיו בטח תביא לי באן על זה שהגבתי נכון?אבל מה לעשות זה מדינה דמוקרטית ולכל אחד מותר לתת את הדעה שלו שלחתי לך הודעה פרטית ואפילו לא ענית זה גם עוד סיבה למה הגבתי כאן..
ואני מסכים לא מגיע לך להיות פקח בגלל הדרך שלך כמו שאחרים אמרו שלא מגיע לך אתה פקח רק בגלל הוותיקות שלך פה ורק בגלל מה שעשית בשביל הפורום שהיית אז בזמנו היכל התהילה תקן אותי אם אני טועה
נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 10-31-2010 בשעה 06:57 PM
הגבתי
אני חושב שחייקו הוא אחד הפרוייקטים החשובים ביותר
ואני חושב שעליכם לשקול מילים כי יהודה כרגע קיבל באן.
הגבתי.
אני לא מבין מה אתה רוצה
אתה רוצה שאנשים יגיבו או לא?
אם כן, למה אתה נותן להם באן
אם לא, למה הנושא הזה פתוח? כדאי להתגרות?
באמת שאין לי מושג מה הולך פה, מה בכלל קרה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
על מי אתה מאיים??...
אז הם בבאן וואו.....!
למה לא תתלה שילתי חוצות בעיר!??
זה שהם היו חברים שלנו ופעם גם שלך אז....?
אז רק לידע כללי לפי מה שהבנתי אין לך מילה בפורום ואין לך טיפת כבוד.....
חבל... אני בהתחלה פיתחתי תיקוות ממך....)=
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
מגיב
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
תביא באן לכולם ואז הפורום יהיה ריק?אתה יודע מה אל תביא לנו באן תחכה שרותם התחבר ואז הוא יפתח אשכול מיוחד בדיבורים או במשוב כלומר משוב עליך ועל אלכס ועל ניצן וכל אחד מהמשתמשים יתן את הדעות שלו חיוביות או שליליות .
גם אני מגיב והיט מן תקשיב לי ותקשיב לי טוב יהודה שעבד חודשים על פרייקט חייקו שאפילו אתה אהבת אותו מחקת ופורום ירוק אז מה מה זה עוזר לך שתמחוק אותם כל הפורום אהב את הפורומים האלה עכשיו כשרותם יבוא ונדבר אותי נראה מה יהיה וגם חשבתי שאתה פקח טוב ועכשיו אתה הכי שנוא בפורום אתה צריך באן לצמיתות ומי שאיתי שיפרוש מהפורום
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)