Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יש לי אישור מעומר

ז'אנר: קומדיה ,הרפתקאות,ספורט
    מס' פרקים:51(הסתיים)
    משך זמן פרק 25 דקות

עלילת הסדרה
    ג'ינגה גיבור הסדרה וקבוצתו הנאמנה נלחמים נגד קבוצה מסוכנת ששמה ערפילית האופל.המטרה של ערפילית האופל היא להשתלט על העולם ולהביא כאוס מוחלט על העולם.אך לפני שערפילית האופל יצליחו במזימתם עליהם להביס את הבן האדם היחיד שיכול להביס את ערפילית האופל .וזה ג'ינגה.העלילה מסתבכת כאשר חברים הופכים לאויבים ואויבים הופכים להיות בעלי ברית של הטובים.הכל מתחיל ונגמר כאשר ג'ינגה נאבק למצוא את הכוח שיגן על העולם שלו.

דמיות:
    Spoiler ספוילר

ג'ינגה-
    ג'ינגה עובר מעיר לעיר כדי לחפש בלידרים חזקים.וכך להפוך ליותר חזק מריוגה.ולהביס את ערפילית כהה וריוגה.כשג'ינגה כשג'ינגה פגש את קנטה. הוא הציל אותו מחבורת צידי הפנים.והחליט להישאר בעירו של קנטה.ג'ינגה משתמש בקרבות הבלייבדס שלו.בבלייבדס פגסוס.
    Spoiler ספוילר

קיויה
    לפני שג'ינגה בא לעיר של קנטה.קיויה היה לוחם הבלייבדס הכי חזק בעיר של קנטה.קיויה הוא המנהיג של צידי הפנים.לאחר שחזר מקנון הזאב.קיויה ירק את צידי הפנים.קיויה לחם מול ג'ינגה פעמים.והפסיד לו.ולאחר הקרבות האלו הם נהפכו לחברים.קיויה משתמש בבלייבדס ליאון.
    Spoiler ספוילר

קנטה
    לפני שקנטה פגש בג'ינגה.קנטה היה לוחם בליבדס לא הכי טוב.קנטה מעריף את ג'ינגה.לאחר שקנטה ראה שכול לוחמי הבלייבדס יש להם מתקפה מיוחדת.ורק לו אין.אז הוא ביקש מבנקי שיעזור לו למצוא מתקפה מיוחדת לסדיגצ'ריו שלו.לאחר מאמצים רבים.לסדיצ'ריו נוצר מהלך מיוחד.ונהפך ללוחם בלייבדס חזק יותר ממה שהיה קודם.הבלייבדס של קנטה הוא סדיצ'ריו.
    Spoiler ספוילר

בנקיי
    הוא אדם שמן מאוד.כשהוא פגש בקיויה והפסיד לו.אז בנקיי לא ויתר לו ונלחם מול קיויה .עד שנגמר לו הכוח.הוא העוזר של קיויה בצידי הפנים.הוא קיבל מדוגי את הבלייבדס שור.שהוא משתמש בו כיום.לאחר שאימן את קנטה.הוא הפך לבן אדם טוב.ונהפך לחבר של ג'ינגה.יחד עם השאר.בנקיי משתמש בבלייבדס שור.
    Spoiler ספוילר

מדוקה-
    מדוקה היא לא לוחמת בלייבדס.אלא מתקנת בלייבדסים.כשהיא רואה בלייבדס פגוע שבור.היא מיד הולכת לתקן את הבלייבדס.למדוקה יש מחשב נייד.שאיתו היא תמיד בודקת את המידע על בליבדס מסוים.וכך עוזרת לחבריה בקרבות שלהם.

דעה אישית
    הסדרה הזאת טובה מאוד אך הסידרה הישנה טובה יותר מזאת.וגם הדיבוב שעשו ערוץ הילידים הרסו אתו לגמרי.למרות כול זה אני נהנה לצפות כול יום בפרק החדש של הסידרה הזאת.
    נותן לה 9/10

הורדות/צפיות ישירות
    יש פה את כול הפרקים בדיבוב לאנגלית
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    כבר עשית נושא כזה לא??

3. with great power comes great responsibility
    כל הכבוד על ההשקעה
    בקרוב תקבל ווינר ל3 ימים...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי פיקא'צו צפה בהודעה
    כבר עשית נושא כזה לא??
    בשביל שזה היה הנושא הרשמי
    אהבתם את הפרק של היום?
    אני כן היה גדול היכולות של טלה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •