המחשה:מצרכים:ספוילר
1 קילו בשר אדום אנטריקוט טחון.(זה בעצם חלק מהבשר שאוכלים,הבשר עצמו.אנטריקוט דומה בצורתו לסטייק)
2 בצלים גדולים מטוגנים.(טיגנו וכדי להישתמש כאשר חמים)
מלח, פלפל, (תבלינים,לאלה שאוהבים טעם)
3 כפות רוטב ברביקיו. (בטעם ברביקיו,קריספי :P)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד(שהאנטריקוט יקבל את כל הטעמים של המרכיבים,ובעצם יהפוך לבשר המבורגר) ומשרים בגוש בתחתית המקרר לשעתיים.(תחתית המקרר מקררת פחות,מתאים לירקות ובשרים.)
צרים קציצות בידיים משומנות ונותנים להם לנוח במקפיא כ - 5 דקות.(אחר כך אפשר לחמם אם רוצים לשמור)
מוציאים ישר למחבת פסים עם מעט שמן.
לצלות את הבשר לרמה מדיום, צליית יתר פוגמת באיכות הבשר.(מדים זה שהוא לא שרוף ולא נא,באמצע)