Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 23 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 336
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי לוקאס צפה בהודעה

אתה מנסה לרכז את האנרגיה בגופך,
    אתה מצליח אך אתה לא שולט מספיק טוב בכוח שלך
    והכפיל מתפוצץ עליך ופוגע בך אנושות,
    אתה מתעלף. לאחר כמה דקות אתה מתעורר מחובר לגנטרור.
    אור מבקש ממך "בבקשה אל תעשה כאלה שטויות קודם תתמקצע בכוח ואז תעבוד על מתקפות כ"כ חזקות"
    ----------------------
    אין לי שום דבר נגדך באמת אז אל תעלב אני פשוט משתדל לתת לכם קצת אתגר ולא שתצליחו בכל דבר.

.
    זה בסדר אני זורם לא מעלב
    ------
    "בסדר סליחה,בא נמשיך" אומר לו ואלך אל עבר חדר האימונים,ואז אצור שני כדורים צמודים,אזרוק אותם ואז אזרוק חזיז שיפריד ביניהם באוויר,ואלחש לעצמי:"סטטיות וחזיז!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru Nara צפה בהודעה
    "אעבור לשלב 2..." אומר לו ואגלגל את עיניי.
    Spoiler ספוילר
    ---------------------------------------
    אתה עונה לאור שאתה רוצה לעבור שלב ואור מהנהן,
    לאחר שניה הוא אומר "השלב הבא הוא קשה הרבה יותר,
    אני אשגר לעברך מדי חשמל
    ואתה תצטרך לגרום להם עומס יתר(כדי שהם יתפוצצו) לפני שהם פוגעים בך."
    *4 גנרטורים עפים לעברך במהירות*
    Spoiler ספוילר

3. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות 2 צפה בהודעה
    שחר
    אתה מחפש עצם שקשור לזמן ושיכול לעזור לך.אתה לא מוצא חפץ כזה.לפתע אתה מבחין שליד דלת הבסיס נמצאת קופסא עשויה מקרטון.העשויה לעזור לך לעבור את דלת הבסיס של המחתרת

" מעניין עם זה מלכודת או שזה לשם מה אמיתי " אני אומר וקול ואז מוצא פתרום
    ' כנראה שזה האתגר שלהם לראות אם אני מצליח לראות אם זה אמיתי או לא מבלי שהם ירגישו בכך , בשביל זה יש לי את הקפאת הזמן! '
    אני לוקח אוויר ומכוון את ידיי ולדדים ולוחש בשקט " הקפאת זמן " אני מקפיא הכל ובודק אם זה מלכדות , כך שאף אחד לא יכול להבחין במה אני עוסק
    פרישה

4. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה יוצר שני כדורים ומחבר אותם עם חזיז ברק שהחזיז פוגע בהם הם מתנפצים כמו זיקוק והורסים הרבה מטרות מסביב חזיזי החשמל מתפצצים לכל מקום וזה יוצר מראה חשמלי מזהיר חלק מהחזיזים פוגעים בך ומחזירים לך מעט מהכוח שלך אתה מרגיש חזק יותר * עלייה של 15 %*

-----------------------
    לא התכוונת לזה אה? אבל זה מה שיצא...

שחר
    אתה משתמש ביכולת שלך והולך לקופסא אתה פותח אותה ורואה פתק שבו כתוב "אכלת אותה" לפתע אתה מרגיש שמשהו פוגע לך בראש (היכולת שלך כנראה נגמרה כבר...) לאחר כמה זמן אתה מתעורר ליד צ'ארמנדר זהוב ורצחני והוא מתקיף אותך בלהביור חזק! מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    ioo: לא בטוח אני אשאל את ליאור ואגיד לך
    ------------------------------------------------
    אתה חוזר על פעולותיך בניסיון הקודם,
    אתה שם לב שהכל הולך לך פשוט יותר ומהר יותר.
    אתה משתמש באנרגיה בתור "מנוע" ונע במהירות ממקום למקום
    בכל מקום שאתה זז אליו נוצר שובל אש שבתוספת החתכי האש ממיס את כל הקרחונים.
    אור מחייך ואומר "שיפור מעולה, עכשיו תקבל שלב קשה במיוחד לפניך עומד ענק קרח תצטרך להביס אותו, בנוסף על התקרה נמצאים נטיפי קרח רבים שיקשו עליך."
    *אם אתה רוצה לכתוב לי משהו מחוץ למשחק אשמח עם תכתבו לי את זה בכוכבית *
    "השלב הקשה ביותר?, הבנתי" אני מדבר לעצמי ומסתכל לעבר הענק, יודע מה החולשה האמיתית שלו: אש, אם הוא רק יראה אש הוא יפחד מיד, במהרה אני מתחיל לאגור אנרגיה רבה בתוך גופי, לוקח אותה מכל המקומות של גופי ואפילו מנסה לאסוף את הקור ולהפוך אותה לאנרגיה טהורה-אש, ברגע הנכון אני משתחחר אותה בחוזקה לעבר חלל החדר בצורה הרבה יותר חזקה ממשה שעשיתי בשלב אחד, זוכר את כל מה שקרה שם- מנורה שבורה, קרחונים מומסים והתמוטטות חלקים של החדר, ומחליט שעכשיו זה על החיים ועל המוות, פשוט משחחר את הכל בבת אחת במטרה לפגוע בכל דבר אשר סובב סביבי(יש סיכוי שזה ישפיע על התוגות האחרות של השחקנים..)
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 11-06-2010 בשעה 12:53 AM

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פוקאראט
    *יש לך 25 % שליטה בינתיים.
    אתה מתחיל לאגור אנרגיה לתוך גופך.אתה גם אוסף את הקור והופך אותו לאנרגיה טוהרה.בנסוף אתה נזכר בכל מה שעשית כדי לעבור תשלבים.ברגע הנכון אתה משגר פרץ אנרגית אש על הענק.הענק מרים את ידו ויוצר מגן קרח.פרץ אנרגית האש מתנגש במגן .המגן חוסם את הפרץ האש מצפגיעה חזקה בענק.לאחר דקה האש נעלמת.רון אומר לך"חשבת שהיה קל להביס אותו.לענק יש יכולת מיוחדת.שהיא:הוא יכול ליצור מגן קרח והאש לא תשפיע על המגן רק תיעלם.אז תצטרך להיות חכם כדי לנצח אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    אתה יוצר שני כדורים ומחבר אותם עם חזיז ברק שהחזיז פוגע בהם הם מתנפצים כמו זיקוק והורסים הרבה מטרות מסביב חזיזי החשמל מתפצצים לכל מקום וזה יוצר מראה חשמלי מזהיר חלק מהחזיזים פוגעים בך ומחזירים לך מעט מהכוח שלך אתה מרגיש חזק יותר * עלייה של 15 %*

-----------------------
    לא התכוונת לזה אה? אבל זה מה שיצא...
    "יש!" אומר לאור בחיוך רחב ואז אומר לעצמי:"סטטיות וחזיז!" ואעטוף את עשמי בשדה סטטי,ואצור שני חזיזים מידיי שמחוברים לשדה וישאבו מימנו כל פעם עוד ועוד חשמל עד שיגדלו ממש.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה נהיה שמח ועוטף את עצמך בשדה סטטי.ויוצר שני חזיזים ששואבים הרבה חשמל מהחדר.לבסוף החזיזים גדלים ממש לענקים.אור עוצר אותך ואומר לך"סיממת תאימונים שלך הצלחת להגיע ל100%.אז קח תפוקימון פיצ'ו התחלתי שלך ו5 פוכדורים ופוקידע" אור מביא לך תפוכדור של פיצ'ו שלך.5 פוכדורים ופוקידע

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    אתה נהיה שמח ועוטף את עצמך בשדה סטטי.ויוצר שני חזיזים ששואבים הרבה חשמל מהחדר.לבסוף החזיזים גדלים ממש לענקים.אור עוצר אותך ואומר לך"סיממת תאימונים שלך הצלחת להגיע ל100%.אז קח תפוקימון פיצ'ו התחלתי שלך ו5 פוכדורים ופוקידע" אור מביא לך תפוכדור של פיצ'ו שלך.5 פוכדורים ופוקידע
    אני אומר לאור:"תודה רבה,אני עכשיו עומד להתחיל אתהמסע!" אחייך אליחו והוציא את פיקאצו מהםוקדור ואעביר לו זרם סטטי קטן על הלחי בשביל לצחוק איתו,ואז אומר לאור:"להתראות אחי,נפגש מתי שהו" ואצה מהחדר אל עבר הדרך הריאשונה שאני הולך בה
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו ונותן לו זרם חשמלי קטן.פיצ'ו נהנה מזה ושמח שאתה המאמן שלו.אתה הולך ביחד עם פיצ'ו אל היציאה מהבסיס.אתם יוצאים מהבסיס והולכים אל דרך 1.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 1.ונכנכסים אליה.בדרך 1 אתם פוגשים קבוצה של מריפ ושל פלאסאל.מה תעשה?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Water, Earth, Fire, Air.
    לוקאס
    אתה מוציא את פיצ'ו מהפוכדור שלו ונותן לו זרם חשמלי קטן.פיצ'ו נהנה מזה ושמח שאתה המאמן שלו.אתה הולך ביחד עם פיצ'ו אל היציאה מהבסיס.אתם יוצאים מהבסיס והולכים אל דרך 1.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 1.ונכנכסים אליה.בדרך 1 אתם פוגשים קבוצה של מריפ ושל פלאסאל.מה תעשה?
    "קדימה פיצו,בא נעשה את זה!,בומרנג חשמל!" אומר לעצמי ואצור בומרנג עשוי חשמל ואתקוף את מריפ איתו,ואז אומר לפיצו:"קדימה ניצוץ! אני יגדיל לך את הכוח" ואז אגע בו עם כוח סטטי בשביל לחזק אותו.
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

12. משתמש מנוסה
    פוקאראט
    *יש לך 25 % שליטה בינתיים.
    אתה מתחיל לאגור אנרגיה לתוך גופך.אתה גם אוסף את הקור והופך אותו לאנרגיה טוהרה.בנסוף אתה נזכר בכל מה שעשית כדי לעבור תשלבים.ברגע הנכון אתה משגר פרץ אנרגית אש על הענק.הענק מרים את ידו ויוצר מגן קרח.פרץ אנרגית האש מתנגש במגן .המגן חוסם את הפרץ האש מצפגיעה חזקה בענק.לאחר דקה האש נעלמת.רון אומר לך"חשבת שהיה קל להביס אותו.לענק יש יכולת מיוחדת.שהיא:הוא יכול ליצור מגן קרח והאש לא תשפיע על המגן רק תיעלם.אז תצטרך להיות חכם כדי לנצח אותו"
    *טוב זה בהחלט לא היה צפוי... אבל לפחות המסתי את כל הקרח מה?..., אגב, לא קיבלתי על זה שום אחוזי שליטה?*
    "א...איך?" אני מדבר לעצמי מותש מהמהלך אשר עשיתי כעת ומסתכל על הענק, רואה שהוא בקושי נפצע מה שגורם לי לחשוב שאני לא חזק מדיי ולתסכול רב ~אני חייב לשבור לו את המגן!~ אני חושב לעצמי מסתכל על הענק, מחליט שבנוסף על כך אסור לי לתת לו לפגוע בי ומיד אח"כ מתחיל לאגור אנרגיה כמו קודם, שואב אותו מכל מקום אפשרי וברגע שהענק עושה מגן גדול מקרח אני שואב גם אותו, מנסה לעשות זאת במהירות המרבית וכאשר אני רואה שהוא נעלם אני יוצר את הפיצוץ הכי חזק שאני יכול(מתעלף לאחר מכן...)

13. היכל התהילה
    אתה קופץ לאוויר,
    לאחר מכן אתה מנחית את גופך על סקווירטל
    הבועות של סקווירטל פוגעות בך ישירות ואתה נופל.
    "אררג" אנהם וארוץ לעברו בעודי מקבל את אצבעותי לצורת טפרים
    אאט כאשר אהיה קרוב אליו, ואשתמש בתאוצה כי למקד את כל האנרגיה ב"טפריי"
    אכה בו מכה עיגולית בכל כוחי, ואתן בעיטה נמוכה כדי להפילו

14. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Pika Chef~ צפה בהודעה
    "קדימה פיצו,בא נעשה את זה!,בומרנג חשמל!" אומר לעצמי ואצור בומרנג עשוי חשמל ואתקוף את מריפ איתו,ואז אומר לפיצו:"קדימה ניצוץ! אני יגדיל לך את הכוח" ואז אגע בו עם כוח סטטי בשביל לחזק אותו.
    אתה ופ'יצו מתכוננים להתקפה הראשונה שלכם ביחד
    אתה יוצר בומרנג ומשתמש בפ'יצו כמקור אנרגיה,
    הבומרנג פוגע במריפ אך רק נמוג בפרוותה
    אתה נזכר *חשמל לא פוגע כ"כ טוב בחשמל*

ציטוט פורסם במקור על ידי PokerArt צפה בהודעה
    *טוב זה בהחלט לא היה צפוי... אבל לפחות המסתי את כל הקרח מה?..., אגב, לא קיבלתי על זה שום אחוזי שליטה?*
    "א...איך?" אני מדבר לעצמי מותש מהמהלך אשר עשיתי כעת ומסתכל על הענק, רואה שהוא בקושי נפצע מה שגורם לי לחשוב שאני לא חזק מדיי ולתסכול רב ~אני חייב לשבור לו את המגן!~ אני חושב לעצמי מסתכל על הענק, מחליט שבנוסף על כך אסור לי לתת לו לפגוע בי ומיד אח"כ מתחיל לאגור אנרגיה כמו קודם, שואב אותו מכל מקום אפשרי וברגע שהענק עושה מגן גדול מקרח אני שואב גם אותו, מנסה לעשות זאת במהירות המרבית וכאשר אני רואה שהוא נעלם אני יוצר את הפיצוץ הכי חזק שאני יכול(מתעלף לאחר מכן...)
    אתה מותש ומתוסכל אתה מטיל ספק בכוח שלך,
    לאחר כמה שניות אתה יודע שתוכל לשבור את המגן שלו.
    אתה אוגר אנרגיה מכל מקום אפשרי אפילו אנרגייה חשמלית,
    ומנסה לשאוב את המגן של הענק אך לא מצליח לבסוף אתה מנסה פיצוץ שמערער את שווי משקלו של הענק.
    ~שמת לב שכאשר תקפת את הענק לכיוון יד ימין הוא היה חייב להגן עם יד שמאל ויד ימין שלו לא יכולה לבצע מגן, אתה מבין שיד שמאל היא יד ההגנה שלו~

ציטוט פורסם במקור על ידי DarkTiger צפה בהודעה
    "אררג" אנהם וארוץ לעברו בעודי מקבל את אצבעותי לצורת טפרים
    אאט כאשר אהיה קרוב אליו, ואשתמש בתאוצה כי למקד את כל האנרגיה ב"טפריי"
    אכה בו מכה עיגולית בכל כוחי, ואתן בעיטה נמוכה כדי להפילו
    אתה נוהם ורץ לכיוון סקווירטל עם "טפריך",
    לאחר מכן אתה ממקד את האנרגיה ב"טפריך"
    ומכה חזק בסקווירטל, סקווירטל האמיץ תוקף אותך בו זמנית בדחיפה.
    -שניכם נפגעים-
    סקווירטל תוקף בבועות

15. היכל התהילה
    אתה נוהם ורץ לכיוון סקווירטל עם "טפריך",
    לאחר מכן אתה ממקד את האנרגיה ב"טפריך"
    ומכה חזק בסקווירטל, סקווירטל האמיץ תוקף אותך בו זמנית בדחיפה.
    -שניכם נפגעים-
    סקווירטל תוקף בבועות
    אתחמק בקלילות בעזרת גלגולים וסלטות, כמו שלמדתי בבית הספר לאומנויות הלחימה
    אמשיך להתחמק עם טכניקת הקוף ולאט לאט אתקרב אליו, כשיהיה מספיק קרוב אליו אתחיל לתקוף אותו הכי מהר שאוכל, וארחיק אותו בעזרת בעיטה

עמוד 14 מתוך 23 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •