אייס
אתה חומק בקלילות בעזרת סלטות וגילגולים מן הבועות של סקרויטל.אתה ממשיך להתחמק עם כניקת הקוף כשאתה קרוב אתה נותן לו בעיטה חזקה ישר בבטן.סקרויטל עף עדסוף המסידרון והוא מתנגש בקיר ושובר חלק מן הקיר.לסקרויטל יורד הרבה דם מהבעיטה שלך.שליטה עלתה ב5%
אייס
אתה חומק בקלילות בעזרת סלטות וגילגולים מן הבועות של סקרויטל.אתה ממשיך להתחמק עם כניקת הקוף כשאתה קרוב אתה נותן לו בעיטה חזקה ישר בבטן.סקרויטל עף עדסוף המסידרון והוא מתנגש בקיר ושובר חלק מן הקיר.לסקרויטל יורד הרבה דם מהבעיטה שלך.שליטה עלתה ב5%
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~אם כך~ אני מדבר לעצמי רואה את מה שהענק עושה ומנצל את חוסר שיווי משקלו, מתחיל לתקוף במהירות את ידו הימנית בעוצמה רבה בעזרת שריטות אש וברגע שהוא מנסה להגן עם יד שמאל, אני קופץ הכי גבוה שאני יכול מדלג מעל הענק ומנצל אצ מהירות הנחיתה שלי במטרה לתת לו מכה עוצמתית לכיוון ראשואתה מותש ומתוסכל אתה מטיל ספק בכוח שלך,
לאחר כמה שניות אתה יודע שתוכל לשבור את המגן שלו.
אתה אוגר אנרגיה מכל מקום אפשרי אפילו אנרגייה חשמלית,
ומנסה לשאוב את המגן של הענק אך לא מצליח לבסוף אתה מנסה פיצוץ שמערער את שווי משקלו של הענק.
~שמת לב שכאשר תקפת את הענק לכיוון יד ימין הוא היה חייב להגן עם יד שמאל ויד ימין שלו לא יכולה לבצע מגן, אתה מבין שיד שמאל היא יד ההגנה שלו~
פוקראט
אתה תוקף את ידו הימנית של הענק בשריטות אש.הענק מתחיל להגן על ידו הימנית עם המגן שלו.אתה קופץ עד לתקרה ומעל ענק הקרח.אתה נותן לו מכת אש חזק בראשו.הענק נפגע מזה.לפתע הענק שולח את ידו השמאלית בתור אגרוף אך עם המגן.רון אומר לך"זאת המתקפה המיחדת של הענק.אגרוף מגן.הוא שולח את האיגרוף שלו יחד עם המגן.אם לא תתחמק תיפגע קשה" עליה ב15%
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אוי לא,פיצו תקשיב,אני ירים אותך גבוה לשמיים ואז יוריד אותך במהירות,תשתמש בניצוץ ותסתובב בשביל להיראות כמו כדור חשמל ענק,וקח גם התנופה וגם המכה יפגעו,עכישו ניצוץ!" אומר לו בחיוך ואצור חבל חשמל ואחבר אותו אל פיצו,אעיף אותו למעלה,יסובב אותו שהוא משתמש בניצוץ ויניף את כדור החשמל עם מחיצה על מריפ
"תאכל תלב!" אגיד לגסטלי.ניר אתה נוזף בגסטלי אך לא מקבל תגובה
אתה ממצק את הפטיש שלך וזורק אותו על אחת המראות במדיוק
באחד משברי המראה אתה מבחין בגסטלי מאחוריך ונותן לו מכה.
לאחר כמה שניות גסטלי נעלם פעם נוספת.
*שליטה +5%*
עכשיו אקח את הפטיש שלי ואזרוק אותו כך שינפץ מראה ואז יעבור למראה שנייה.
"טוב שאתה מזהיר אותי" אני משיב לאור בקול ציני חושב מה אני יכול לעשות ואז מצליח לעלות רעיון, אני הופל את כל גופי לאש(לא מוצק, לא נוזל ואני אפילו לא בטוח שאש זה גז...) וכך גורם לאגרופו של הענק לעבור דרכי ואפילו הוא יפגע מזה, אם זה מצליח אני נכנס לתוך גוף של הענק בעזרת מצבי ואז יוצר פיצוץ מבפנים.פוקראט
אתה תוקף את ידו הימנית של הענק בשריטות אש.הענק מתחיל להגן על ידו הימנית עם המגן שלו.אתה קופץ עד לתקרה ומעל ענק הקרח.אתה נותן לו מכת אש חזק בראשו.הענק נפגע מזה.לפתע הענק שולח את ידו השמאלית בתור אגרוף אך עם המגן.רון אומר לך"זאת המתקפה המיחדת של הענק.אגרוף מגן.הוא שולח את האיגרוף שלו יחד עם המגן.אם לא תתחמק תיפגע קשה" עליה ב
פוקראט
אש זה גז
אתה הופך את כול גופך לאש.אגרוף מגן הקרחל עוברך דרכך אך לא מומס.בזכות היכולת המיוחדת של הענק.אתה נכנכס לתוך גופו של הענק.אתה מתחיל לעשות פיצוצים קשים ופוצע תענק.אתה מבחין שאה לא יכול להיות עוד איש אש ויצא מהענק.אך הצלחת לחתוך את הענק לחצי רק צד ימין.עליה ב25%
מייקל
אתה חומק מן הבועות של סקרויטל בקלילות.אתה יוצר עוד כאף אנרגיה וזורק אותה על סקרויטל.סקרויטל לא מצליח להתחמק ומפסיד בקרב.קול אומר לך"לך עכד סוף המיסדרון וכנס בדלת הירוקה"
ניר
אתה זורק את הפטיש שלך.הפטיש עובר דרך מראה ושובר אוותו.וכך עושה לעוד 2 מראות.במראה השניה הפטיש שובר תמראה וכמעט פוגע בגסטלי.אך גסטלי מתחמק.עליה ב10%
אייס
אתה מתגל הצידה וקם.ורץ אל סקרויטל ועושה פליקלאק אחורי.אתה מחכה לסקרויטל שיתקרב אליך.סקרויטל מתקרב אליך.שסקרויטל במרחק חצי מטר מימך.אתה תוקף אותו בבעיטה נמוכה.סקרויטל לא מספיק להתחמק ומובס בקרב.קול אומר לך"לך עד סוף המסידרון וכנסבדלת הירוקה"
לוקאס
אתה מרים את פיצ'ו ואז מוריד אותו במהירות.פיצ'ו משתמש בניצוץ ואז מסתובב.זה נראה כמו כדור חשמל. אתה משתמש בניצוץ ומחבר חבל חשמלי אל כדור החשמל.הכדור עף באויר ומסתוב.קבוצת המריפ שמה לב שהם מותקפים.ולכן הם בורחים ומצליחים להתחמק מהתקפה שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
גסטלי טוב!,אגיד לו.ניר
אתה זורק את הפטיש שלך.הפטיש עובר דרך מראה ושובר אוותו.וכך עושה לעוד 2 מראות.במראה השניה הפטיש שובר תמראה וכמעט פוגע בגסטלי.אך גסטלי מתחמק.עליה ב10%
עכשיו נראה אותך מול 3 פטישים!.
אוציא פטיש אחד ואזרוק אותו על מראה,לאיפה שגסטלי יתחמק אצור עוד פטיש ויזרוק אותו לשם,וככה גם עם הפטיש ה3.
*טוב לא ממש כי גז לא רואים..*פוקראט
אש זה גז
אתה הופך את כול גופך לאש.אגרוף מגן הקרחל עוברך דרכך אך לא מומס.בזכות היכולת המיוחדת של הענק.אתה נכנכס לתוך גופו של הענק.אתה מתחיל לעשות פיצוצים קשים ופוצע תענק.אתה מבחין שאה לא יכול להיות עוד איש אש ויצא מהענק.אך הצלחת לחתוך את הענק לחצי רק צד ימין.עליה ב25%
~מעולה~ אני חושב לעצמי רואה כיצד צידו השמאלי של הענק נשרף לחלוטין והוא אינו יכול לעשות בו יותר שימוש מה שאומר שאין לו עוד התקפות מיוחדות לפי מה שאני יודע, אך כל גופי מותש מאוד, אני לאחר שאני מתחיל לחשב את התוצאות לי מצבי כעת מבין שיש סיכוי גדול שאני לא אשרוד ומחליט כעת לאגור אנרגיה לעט אטה.
לאחר שאני מסיים לצרוך כמות מספקת של אנרגיה אני מנסה לשבור חלקים של התקרה מעל הענק במטרה לגרום לה לקרוס עליו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)